hjälp

Juste som ni säkert har märkt så ser min blogg helt jävla fucked upp ut så om det är någon som har någon idè om vad jag skulle kunna ha för färger och bakgrund och så eller någon som skulle vilja hjälpa mig så skulle jag vara väldigt tacksam :)

...

Hej på er!
Sådär nu är första skolveckan avklarad och även en helg. Kom precis hem till lägenheten i stan från landet. Hade en massa gäster igår ute på landet vilket var väldigt trevligt men blev även väldigt sent vilket resulterar att jag är nästan död idag.
Ska aldeless strax och spela match med b-laget. Har bara hunnit träna en gång och spelat två matcher sen sesongen startade för att jag har varit sjuk. Iaf önska mig lycka till så ska jag göra mitt bästa.


natti

Sov så gott på er. Är utmattad efter en lyckad match där slutresultatet blev 5-1 till oss. Först en dusch och sen blir det att lägga sig i den stora härliga sängen. Sov så gott på er!

                  

<3

Jag saknar er, hoppas vi ses snart.

Hela dagen har varit lugn vakna upp hos Adde, snabb frukost och lite tv tittande och sen bar det av till Farsta centrum och kollade på bebis kläder till Addes brors nyfödda son. Hittade en massa söta saker och önskar bara att man kände fler små bebisar som man kunde skämma bort. Efter det blev det skoköp, 2 par skor till mig och ett par till älsklingen. Skulle egentligen inte köpas men när båda paren tillsammans kostade 200kr kunde jag inte hejda mig. Bilder kommer upp imorgon på dem.

Sista helgen nu innan  vi flyttar hem till stan igen. Så imorgon och ikväll blir det att packa ihop alla jäkla kläder som ligger inslängda i en stor hög i garderoben, ska passa på att rensa ut de kläder som jag inte vill ha samtidigt.

chokladfondue

Sådär nu är Signe på väg hem mot el söder efter att vi har avnjutit chokladfondue hemma hos mig med mycket prat och tända ljus. Det som fick doppas idag blev bananer, jordgubbar och plommon, precis vad som behövdes just nu.

Ska snart ta och lägga mig så att man får lite sömn innan ens kära pojkvän kommer hit mitt i natten efter en krogrunda. Innan det blir lite skönhetssömn ska jag ligga och titta i den nya IKEA katalogen och önsketänka om allt jag vill ha. Kanske låter nördigt men älskar att inreda och längtar tills att min lilla omrenovering av mitt rum går av stapeln. Önskar bara att man sket pengar så att man kunde köpa allt man ville ha=/ Juste en liten nyhet kanske man ska skriva om också. Efter 9 månader med min kära älskling så har vi gått och förlovat oss, så nu mera har jag ring på fingret;)

Sov så gott på er! 

I'm back

Hej på er!
Kanske inte har märkts av så mycket men jag lever trots allt.
Har ju inte skrivit på riktigt lång tid så det är ju nästan så att min kära blogg har blivit dammig och tangenterna börjat knarra.
Allt är iaf bra med mig förutom att jag fortfarande äter pencelin för streptokocker, mina trognaste vänner just nu...

Hur är det med er? det var ju som sagt ett tag sen...Juste en liten fråga, vart har ni kommit in någon stans?

Själv så kom jag in på mitt förstahandsval Textilagymnasiet som ligger på Odenplan. Så nu jävlar blir det till att sy och skapa. Känner mig lite lost bara för jag känner inte en enda jävel på varken texliga gymnasiet ( som hitils består av en klass) eller någon på stockholms fria gymnasium. Hade varit en liten trygghet ändå att känna någon iaf. Aja jag har aldrig varit blyg och har inte tänkt mig att bli det nu heller så det ska nog gå bra.

Sista frågan, vad har ni gjort under sommaren?

RSS 2.0