Borta bra men hemma bäst.

Hemma igen och jag är helt slut, vaderna känns som två tennisbollar som inte alls vill som jag vill. Fick en sytemkamera i julklapp, Fuji Finepix S1000. Är nybörjare på sytemkameraområdet så jag är under upplärning med mig själv som lärare som bara gissar sig fram.




Tegelfjäll nästa.

Ny sticker jag till Tegelfjäll, Åre och ska åka som en galning i backarna några dagar. Kommer hem på söndag så det blir bara en kort visit. Först blir det en bilresa på 8h så ipoden är laddad med filmer och en massa musik. Ha det så bra och kommentera en massa!

Mys pys.

Har haft en riktigt mysig jul med en massa julmat, Kalle Anka, julklappar och sällskapsspel. Har varit riktigt generös med julklappar i år till nära och kära när jag nu hade en massa pengar så det känns riktigt bra! Fick en systemkamera, en FujiFilm FINEPIX S1000 av mor och far och lite andra småsaker så jag är superglad och springer runt och fotar hela tiden. Vad fick ni i julklapp?


Nu är det jul ingen, nu är det jul igen....

Kvällen har ägnats åt att göra hemmagjorda köttbullar, klä granen och lagt alla julklappar under den och fixat med mor och fars julstrumpor. Imorgon blir det att fixa med pappisar och fixa en sista liten julklapp. Det ända som saknas nu är en snötäckt mark. Hoppas att ni alla får en supermysig julafton!


Tomtejobbsbyten och chokladkola.

Har varit och bytt julklappar med några släktingar och blivit bjuden på chokladkola och juliga kakor och te, magen var väldigt nöjd när vi åkte där ifrån.

Äntligen så har jag en egen snygg och lång svart kavaj med grårandig fodring. Bik bok ,199kr på rean det kunde jag inte tacka nej till! Min nya favorit ska användas flitigt i vår kanske med höga jeansshorts och ett  instoppat stort vitt linne?



2 dagar kvar!

Ska snart dra iväg till Swedbank och fixa med bidraget som jag har fått till att köpa en ny symaskin och andra sybehör för som jag behöver till skolarbeten. De sista julklapparna ska köpas idag också med älsklingen och sen så är jag redo för julafton, några sista paket som ska bli inslagna bara. Hoppas att ni får en bra dag!



Tröjan från Lindex, velour tights från Gina tricot, halsband från Åhlens, kängor från Din sko.

I'm happy

Har stoppat i mig lite julig mellis, apelsin och varm choklad och nu ska jag vidare och kolla på Tillskärarakademins modevisning på göta källare. Hoppas att ni får en härlig kväll!

Kofta från JC, velour legging från Gina tricot, Tee från hm herr, långt linne Gina tricot, pälsjacka från Cubus, mössa från Weekday och mina nyinköpta ankelboots från Din sko.



1234

Ska till skolan och gå på svenskan. Ska på bio med älsklingen ikväll och mysa en massa, vad har ni för er?

Tröja från hm, väst från hm, jeans från CM, skärp från New yorker, pannband present, ring från Glitter och nya skor från Din sko.

Utmanad

Jag var ett smutsigt troll igår och kupen gick inge vidare.
 
  1. Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  2. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  3. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  4. Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

 - Jag har spelat fotboll i 7 år
-  Jag skulle kunna leva på pepparkakor med grönmögelost.
-  När jag var liten hade jag mörkbrunt hår med lockar och bruna ögon, nu har jag rakt mörk blondt hår och gröna ögon.
-  Jag är förlovad
-  Jag sjunger som en galning i duschen så att mamma blir arg.
- Jag bjuder gärna på mig själv och bryr mig inte om jag gör bort mig.
- Jag är ungefär 179 cm från topp till tå.

Utmanade : Lisa, missgranby, Yoji, weareoutoftime, circus em, Malin.h, Juliasbullar


Hello miss kontorsfluga.

Mönsterkonstruktion hela dagen och sen är det kup ikväll med skolan. Sagotema är det som gäller i vår klass, valet var inte svårt jag ska vara ett litet troll.


Kavaj från Zara, Stort linne från hm, klorblekt jeanskjol från Gina tricot, lackleggings från Vero moda och halsband från Indiska.


Gratis färgande linser!

Som många andra bloggare så har jag självklart passat på att fixa hem ett par gratis färgade linser. Det ända kravet är att du har bloggat i minst två månader. Kolla in här för att beställa.

Tredje advent.

Varit på IKEA och fixat några julklappar med mor och far. Ska vara ute i god tid och börja slå in julklappar redan idag så att man slipper stressa dagen innan julafton och sen blir det lussebak. Hoppas att ni alla har fått en mysig 3:e advent!

Min och apas 13 månaders dag idag. Vet att det kanske inte är så mycket att fira för att det är inte något jämt antal men jag älskar han bajsmycket så att det får firas lite ändå^^

Glögg är mysigt.

Snart kommer älsklingen och sen blir det att åka vidare på glögg. Var och köpte julklappar igår men som vanligt så blev det mer saker till en själv. Bla. halsbandet kavajen och skärpet som jag har på mig idag. Att bilden är suddig bjuder jag på helt gratis!

Kavaj från Zara, Stor långärmad tröja från hm, Jeans från CM, Halsband  från hm herr och skärp från New yorker.


We belong together.




Ser ni inte hur de säger hej kom och köp mig, det står mitt namn på dem, snälla tomten!

Pictures

Har varit och spelat kup med lite kompisar som gick åt helvette så det blir att tröstäta lite godis.
Har inte hunnit fixa fram privata bilder men här är några som metro tog innan all publik hade kommit. Dock så kom jag inte med på någon bild.




Modevisning

Har haft det sjukt kul idag och min första modevisning i hela mitt liv blev väldigt lyckad. Ska försöka få tag på lite bilder.
Nu: Duscha ur all hårspray och sen åka till älsklingen.

.


Du och jag på nyår!

Lite rutigt, lite spets och lite klorblekt.

Var och kollade på symaskiner efter skolan och nu har jag hittat en som jag ska köpa för bidraget jag fick på fredag. Åkte in till stan efter det och bytte ett par jeans och sen fick två andra saker följa med, en stor rutig herrskjorta och en spetskjol.



Har precis firat min lilla namnsdag med donuts och te, nu är det hög tid att fortsätta sy på lucialinnet!

Idag är jag en mysig apa.

Sömnad hela dagen, ska försöka att verkligen komma igång med alla jäkla volanger. Byta ett par jeans efter skolan och sen hem och sy på lucialinnet.

Kofta från Zara, Lång tee från Monki, Lackleggings  från Vero moda. Självklart fick peace halsbandet förlja med idag med.



Lucia är nu mera rockig och rokoko aktig.

Kommer att vara i skolan till kl 20.00 ikväll. Min klass ska vara med på öppet hus och sy på våra lucialinnen som vi ska ha på modevisningen på torsdag.

Spetströja från Monki, Långärmad tröja från hm, Kjol från Gina tricot, lackleggings från Vero moda, halsband från Åhléns och ring från Glitter.


I love you I love you I love you

Håller på och försöker skriva ett tal om barnkidnappning ( hur man nu ska kunna hålla ett tal om det ) som ska vara färdigt imorgon vilket kommer gå bajs dåligt. Glöggen var mysig och jag åt en massa gott. Proppade tex. i mig pepparkakor med grönmögelost, det går ju inte att motstå.
Tack för alla kommentarer föresten, ni gör bloggandet mycket roligare!


Sry Lisa den var inte lika cool som jag hade för mig.

Glögg.

Har varit och hälsat på min virriga gammelmormor och snart så ska jag vidare på glögg med pappas släkt. Vad har ni för er?


Relax, take it easy.

Haft en 1 lektion idag så är bara hemma och tar det lugnt just nu. Dricka varm choklad och måla naglarna med ett nytt förstärkningsnagellack som jag har köpt är det som ska ske under de närmaste två timmarna. Vad har ni för er?


Nittiotal.




Vårens mode ränkas bli mycket 90-tal så jag tjuvstartade lite idag. Ginatricot 249 pistoler, suveränt!

Seahippo.

Dags att bege sig till skolan, sömnad halva dagen och sen matte. Fick vg+ på det senaste matteprovet så jag är riktigt klad, fick bara någon poäng från MVG.

Tröja från hm herr, långt linne från Gina tricot, lackleggings från Vero moda, pannband från Indiska och knästrumpor som jag fått i present.



Mitt bankomatkort kommer snart att brinna upp av överhettning.

Var ute på vift och fixade lite julklappar under den långa håltimmen och även efter skolan. Fick med mig två saker till mig själv också, ett svart flätat pannband i skinnimitation och ett underbart halsband med en massa kedjor i olika längder och tjocklekar.
Att det är så dåliga bilder bjuder jag helt gratis på.



Nu är det varm choklad som gäller.

This is me today

Ska kila iväg till skolan och ha en bokredevisning på engelska, det kommer att gå åt helvette så hålltummarna för mig nu!
Tee från JC, Jeans, Pälsjacka från Cubus och mössa från Weekday.


Kolla hit tomten.

Ska äta nypoppade och varma popcorn och fixa en engelska presentation. Besökarrekord idag och tack för alla kommentarer, det är skit kul så keep on going!
En liten önskelista får vara med i detta inlägg också!

Rock'n roll.

Åkte in till stan efter skolan och kollade lite för att sen åka hem till älsklingen och  mysa och äta middag.
Fick med mig en t-shirt från JC och en mössa med en söt liten boll från weekday, jag är klad och kär.


Första december.

Första luckan på chokladkalendern öppnades idag, kan ju inte bryta en tradition som jag har följt sen jag var liten bara för att jag kanske är lite för gammal för det nu. Vill baka lussebullar och pepparkakor inte sitta i skolan.



You don't now how lovely you are.


Har varit hos tandläkarn och snart ska jag iväg till skolan. Mysigt och skönt fick dagens klädsel stå för.

T-shirt från hm som jag har färgat mörkgrå, Långt linne från Gina tricot, Lackleggings från Vero moda, Örhängen och armband.

RSS 2.0