1:a advent

Kom precis hem från världens tråkigaste träning och det ska nu firas med pepparkakor, grönmögelost och te.



Puss på er!

Paljetter är fint och superbra!



Hej tomten jag önskar mig de här i julklapp. Gojane.com


Nu: Åka och träna.

Svar på den lilla frågestunden

Favoritblogg?
Jag har nog ingen favoritblogg utan håller span på massa olika.

Favoritstad (du varit i)?
Även fast jag inte riktigt ÄLSKADE London så måste det nog vara den stad jag gillar mest av de som jag har besökt.

En drömdag?
Shoppa en jävla massa och sen bara mysa med min kära älskling

Om du inte hette Anna, vad skulle du vilja heta då? :D
Jag har ingen aning, Tilde kanske?

Favorit klädesplagg?
Leggings och stora tröjor.



Dagen ska bara tillbringas hemma och försöka börja med att sy om ett lucialinne till rock och rokokostil som vi har fått i uppgift att göra tills den 12:e.  Mycket detaljer och stort och puffigt är något som beskriver stilen rokoko.


Suprise!

Kollat på tapeter till mitt rum och nu är älsklingen på väg hit. Ska ha en övarraskningskväll för han idag och gå ut och äta på Jensen Bøfhouse som är hans favoritrestaurang och sen blir det hemgång till mig då en massa mys, godis, chips och film ingår.  Vad ska ni göra ikväll?

Skjorta från hm, velour tights från Gina tricot, fuskpäls från Cubus, Armband från Friis, Pannband fått i present


Filmkväll är mysigt

Nu: Filmkväll med kära vänner. Vad har ni för er?

Frågestunden är fortfarande igång så kom igen nu!

FRÅGESTUND!

Kommer inte vara hemma så mycket idag så därför passar jag på att ha en liten frågestund så det är bara att köra igång med att fråga!

Julpyssel

Ska in till stan nu och byta ett par jeans och sen gå och möta Kotten och köpa tyger till vårat lilla julpyssel som vi ska ha idag hos henne. Är som sagt ledig idag.

Randig tröja från hm, Pannband fått i present, sammetsleggings från Gina tricot, pälsjacka från Cubus och kängor från Din sko.



Blupp Blupp

Har precis haft underklädes party med lite folk från mammas jobb och lite andra vänner. Beställde en bh och ett par trosor så nu ska jag njuta av att ha en som verkligen passar.
Har haft världens matteprov idag och förhoppningsvis så gick det bra så nu får ni hålla tummarna med mig!

Börjar bli dags att sova. Är ledig imorgon så då blir det julpyssel i Vallentuna hos kära kotten.

Jag vill sova.



Tee från Gina tricot, sammetsleggings från Gina tricot, Örhängen från hm, hårband som jag fått i present och armband från albrektsguld.

Nu: Skola, gym, matteprov och sen underklädesparty. Var har ni för er?

You can find me somewhere over the rainbow.

Nu: Ångbad, läsa ELLE och sen är det natti natti.



Sov så gott!

Hej tomten du får gärna ge mig de här.


Asos.com


Kiss me

Håller på och laddar upp för skolan med lite risgrynsgröt med kanel och socker. Enligt pappa så ser jag ut som pocahontas( hur det nu stavas )

 


Från topp till tå!
Hårband från monki, tee från hm herr, långt linne från Gina tricot, sammetsleggings från Gina tricot, halsband från Åhléns, armband från Albrekts guld.


Mys på söder.

Mötte upp Signe efter skolan på Söder och fikade, varm choklad med mintsyrap och grädde och en sockerbulle blev det! Självklart blev det lite shopping nu när lönen och barnbidraget kom in på kontot idag och för första gången känner jag mig lite smårik. 



Hittade ett par strumpbyxor med leopardmönster och lite inslag av guld på hm och blev superglad, 98 pistoler katshing!
Fick även med mig en tee från Gina tricot, två hårband från Monki, en tee från hm herr, örhängen från hm i form av bla rosetter, pandor och klubbor. Sist men inte minst så fick jag även med mig ett par sammets tights från Gina tricot som kommer värma gott nu under vintern.

Med detta inlägg avslutar jag dagen för att gå och lägga mig.



Tröja med hål - hm herr, Lackleggings - Vero moda, Hårband - Present, Armband - Gammelmormors, Örhängen.

Det var grymt mycket snö hos älsklingen och jag älskar det, skuttar fram i drivorna med de stora kängorna. Sov så gott!

It's fucking snowing verry mutch!

Datakunskap just nu och sen åka hem och mysa hos älsklingen. Vad har ni för er?


Hemma fest är bäst!

Har haft en helt underbar kväll med en massa underbara vänner och fått helt sanslöst underbara presenter. Kvällen har spenderats med 16 underbara vänner, tacos, kladdis och en massa prat.



Fick grymt mycket presenter som jag är jätte glad för. Raggsockor, Ett silver och ett blått flätat pannband, dumle, senaste numret av ELLE, Armband, Ring med en stor silverblomma, Hjärtörhängen, en stor karton geisha, spets tröja, te, praliner, ett litet göra sig rent kit från body shop som lucktar gudomligt och en hudkräm. Tack alla kära vänner för presenterna!:)

Tell me you love me, come back and haunt me.



Randig tröja - hm herr, Långt linne - Gina tricot, Lackleggings - Vero moda, Knästrumpor - present, Halsband - Åhléns, Armband - Gammelmormors, Örhängen.

Inviger tröjan idag som var en av de två tröjorna som köptes i fredags.

Nu ska jag fara iväg och handla alla tillbehör man ska ha till tacos så att jag är förberedd när 15 kära vänner kommer och grattar mig ikväll över en mysig middag.

No stress

Har inte varit så aktiv utan ska ta igen det ikväll/inatt. Nu träning och sen blir det att åka iväg på middag. Moster är här och firar lilla mig i efterskott, fick ett litet spa kitt och lite pengar.Gårdagen och morgonen har spenderats hos älsklingen med en massa mys. Hoppas att ni får en mysig lördagskväll!


<3

Ska in och göra stan osäkert ett tag med Matilda. Har kvar presentkort från när jag fyllde år så får se om jag får med mig något hem. Vad har ni för er?


fotboll

Nu är det dags för vinterns första träning och sen sova hos älsklingen. Hoppas att ni får en bra kväll!

Time can brake your heart have you begging please?

Ett par vänner kom hit och vi hade varmchokladmedenmassavispgräddekalas. Det skulpar i min mage och jag börjar känna att kvällens träning kommer gå åt skogen.


Bääää

Ska snart dra iväg till skolan. Gårdagen spenderades hos älsklingen med en massa mys, middag, popcorn och sen ännu mer mys.

Hoppas att ni får en bra dag. Jag är trött och har på mig en mysig tjocktröja. Nu ska det sys i skolan!

Update: Har en hemmagjort Chai latte med mig i handen till skolan så nu kan inget gå fel!


Rubrik

Sytt in ett par gamla jeans som var utsvängda, nu ser det ut som nya och jag är klad apa. Ska försöka läsa så mycket jag orkar i engelska boken och sen ska jag sova som aldrig förut.


Would you stand back baby cause I want to get a better look.

Hämtat ut koftan idag. Mysig är den och jag är glad, så mysig att jag får klös i naglarna och blir helt galen.


08:07

Dags att dra sig till skolan och den här dagen känns riktigt seg. Sömnad hela dan, puss på er!



Sönderklippna jeans - MQ, Kofta - JC, Linne - H&M, Halsband - Jag, Skor - Din sko.

Ooops! :O

Jag, saxen och kniven gick ihop och blev ett gäng. Vi bestämde oss för att göra en massa hål och sy in ett par gamla jeans.


You think I'm blind but I got eyes to see.

Jag och Excel blev bästisar på datorkunskapen och för en gång skull gick det riktigt bra, självklart fick det firas med en liten Chai latte och gobitar som var kvar sen igår.


Hey mr.

Även denna dag börjar lite mot sitt slut och just nu sitter jag och kämpar för att hålla ögonen öppna. Måste läsa ur Billy Elliot egentligen ( på engelska ) men jag orkar inte. Ännu fler presenter idag, presentkort på H&M och pengar och sen när jag kom hem till älsklingen fick jag parfymen Escada moon sparkle av hans föräldrar = jag är klad apa.



Sov så gott på er!


Baka baka en liten kaka

Håller på och bakar om en liten galning och just nu är det hallongrottor som står i ugnen. Kära släkten kommer om ett tag och ska fira lilla mig.

Vad har ni för er?

It's time to sleep now.

Är det någon mer än jag som tänker ta en sväng förbi Bik bok när lönen och studiebidraget har ramlat in?


Som att allting redan var bestämt som att jorden går runt solen.

Mötte Flippan och åkte in till stan handlade dessa två för mina Monkipengar som jag hade fått i födelsedagspresent. Juste fick en stor blombukett och 600kr på Zara av älsklingen när han kom igår också, jag blev en riktigt klad apa. Köpte koftan jag har suktat efter ett tag nu, några knappar satt löst osv så den ska hämtas på tisdag när den har varit på besök hos skräddarn.



Natti natti och tack för alla kommentarer!

Äggsnor.



Tee - Monki, Långt linne - Gina tricot, Strumpisar - H&M, Halsband - jag, Skinnjacka - Vero moda, Mössa - H&M Herr, Kängor - Din sko.


I'm fucking sixteen now!

Nu är jag hemma igen och dagena har varit helt underbar. Började med att äta kina bufé med 3 vänner och sen gick vi och kollade lite på stan för att gå ner maten lite så att vi orkade gå och fika sen när tre vänner till skulle komma. Jag har haft det jätteroligt och det här är nog den bästa födelsedag jag någonsin har haft. Älskar er alla som var med och tack för presenterna!

Här har ni presenterna jag har fått. 600 på Zara, 500 på Monki, 100 Åhléns, smyckesträd, vita knästrumpor och ett plommon lila nagellack. På söndag ska det firas med kära släkten.



Nu; Tacos, marängsviss, polly och mysa med älsklingen.

Födelsedagsbarn.



Linna - Zara
Kofta - H&M
Halsband - Jag
Ring - H&M
Lackeggings - Vero moda
Skor - Din sko

Nu drar jag iväg och ska möta mina kära kompisar och gå och äta kinabufé. Vad har ni för er?

Sovdags, imorgon födelsedag.


Lilla jag fyller år imorgon och att jag är ledig och ska äta lunch med en massa kompisar gör dagen ännu bättre. Förutom att jag fyller år imorgon så är det även min och Addes 1 års dag och 3 månader som förlovade så en massa mys är självklart inbokat hela kvällen.

bam bam bi bam bam

Goden morgon alle sammans!

Sitter just nu och äter frukost och målar naglarna som inte hans med igår. Ska bara fixa lite till sen så bär det av till gymnasiemässan. Kommer inte få äta förs än två så vet inte riktigt hur det här ska gå till men det får helt enkelt funka.

sovdags.

Dagens slut kommer närme och närmre och det är väll dags att lägga sig i sängen. Imorgon blir det att gå upp tidigt och sen ska jag stå på gymnasiemässan i textila gymnasiets monter mellan 9-14 så ni som ska dit kom dit och säg hej vettja!


När tre halsband blir ett kan det här vara ett av slutresultaten.



Med hjälp av tre halsband och två pincetter finulade jag ihop det här. Ska kanske köpa några berlocker, vad tycker ni?


Att alla människor kan tolka allt på så många olika sätt är ju egentligen helt sjukt men denna gång gillar jag det.



Den går på repeat hela tiden, blir en glad apa, kan inte låta bli att sjunga med...sittdansar lite.

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen.



Kofta - MQ, Linne - H&M, Jeans, Halsduk - H&M, Mössa - H&M, Örhängen och ring - H&M, Skor Din sko


Hihi ska äta lite godis nu innan jag går och lägger mig och göra färdigt det sista med bokgrejen.

Sov så gott på er!

Cause all that's left has gone away and there's nothing there for you to prove.



Lång långärmad tröja - H&M
Långt linne - Gina tricot
Strumpbyxor
Halsduk
Äppelring - Gina tricot

Who



Blir sakta gladare och gladare, börjar att sittdansa.


Plupp

Heidi says, Fuck Off!

Äntligen har jag fått reda på vart man kan köpa denna underbara tee.

Lunch just nu, börjar snart igen och ska förtsätta med att ändra mitt mönster till kjolen som jag ska sy.
Vad har ni för er?

Godmorning sunshine.

Godmorgon på er!

Äter en liten macka med medwurst och dricker juice. Ska snart till skolan, sy hela dagen blir det. Ska tampas med min jävla testkjol jävel som inte vill som jag vill, jag hatar den och den hatar mig.

Nu ; Skola, skriva färdigt bokresensionen, fotbollsmöte, be mamma på mina bara knän att hjälpa mig med br.

You are always on my mind

Kom precis hem från en liten upptäktsfärd då jag saknade min kära älskling så mycket så åkte till hans träning och pussade lite på honom när den hade slutat.  Nu är jag glad och kall, en chai latte skulle nog sitta fint.

Today I wear something like this, I think.



Skinnjacka - Vero moda
Randig tröja - Indiska
Lackleggings - Vero moda
Skor - Din sko
Mössa - H&M

I tried to be perfect but nothing was worth it I don't believe it makes me real.



Datakunskapsprovet gick hur dåligt som helst så var skit depp. Mötte Matilda på tunnelbanan och åkte hem till henne, i och med att hon är världens bäste vän så bjöd hon på godis, daim, japp och coco.

Nu; Kinamat, skriva bokressension, kolla tv.

Datorkunskap

Har datakunskap och väntar på att provet ska delas ut. Provet har varit bortglömmt hela veckan så nu är inget inpluggat utan får hoppas att jag kan det här. Håll tummarna för mig nu och önska mig lycka till!

Tack för alla kommentarer, ni gör mig till en glad apa.



Var och kollade på Djurgården - Trelleborg idag och var nära på att frysa ihjäl. Addes lag fick gratis biljetter så då bjöd han med mig och så satt vi och kollade på matchen tsm med några från hans lag. Förutom slutresultatet som inte blev som jag hade önskat mig ( 3-1 till Trelleborg ) så hade jag med väldigt roligt, käna var stela och härliga när matchen var slut och jag kände mig som en gammal tant.

Nu : Dricka chai latte, äta havrebollar och läsa ut svenskaboken.

Vad har ni för er?

My pain your drill.



Har precis gottat i mig en massa brieost med fikonmarmelad och druckit julmust, nu sitter det som en smäck i magen och jag är jättetrött. Har även hunnit måla mina naglar svart-glitriga som var dagens lilla inköp från H&M.

She handled her charm with time and slight of hand.



Godmorgon!

Måste bara säga tack för alla härliga kommentarer det gör mig tillen klad apa.

Är hemma hos älsklingen just nu men ska snart åka till globen och kolla lite i affärer. Dessvärre så har jag 34,5 kr på kortet så det blir inte så mycket shopping men kolla kan man alltid göra. Det är tur att lilla jag fyller år på fredan så att man slipper vara pank tills den 25:e.

Vad ska ni göra idag?

Questions

Jag blev utmanad av Nathalie så det är väll bara att "go for it."

Vilken mat äter du oftast?
Allt möjligt men mycket ris just nu.

När du är på kalas är du personen som sitter eller är du den som hjälper till att duka av?
Alltid den som hjälper till, lite kan man ju hjälpa till om man bli bortbjuden.

Var sitter du helst när du bloggar?
Sängen, just nu funkar inte mitt internet till min dator så får sitta och lida i hallen.

Köper du ofta triss?
Mina pengar går bara åt shopping och sånt just nu men man skrapade en del när man var yngre.

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Turkiet. ( Har inte varit i New york )

Vilken tv-kanal tittar du mest på?
Det blir nog 3:an och 5:an när jag väl kollar.

Vilket är ditt favoritvin?
Jag dricker inte.

Alla som känner sig utmanade ska svara på dessa frågor

Everywhere you go, perfection follows you the wrong direction.




Blus - Vila
Fejkpäls - Cubus
Jeans - Lindex
Armband - Friis
Skor - Din sko
Mössa - H&M

This years love had better last heaven knows it's high time.

Godmorgon! Är hemma hos älsklingen just nu men ska snart åka iväg till skolan. Kvällen kommer nog bestå av en massa plugg och godis, tråkigt men sant.

Vad ska ni göra idag?

Alla gillar vi överraskningar, även fast de är små.

Sådär nu är det dags för mig att röra på påkarna och åka och träffa älsklingen. Har med mig popcorn som en liten överraskning, den är inte stor men det är iaf något. Hoppas att ni får en bra kväll!

We all love Top shop.



Om jag skulle ha ungefär 10 000 över skulle jag köpa alla dessa snyggingar utan tvekan.

Nu: middag, duscha, åka hem till älsklingen. Vad har ni för er?

It's a little bit funny, this feeling inside.


Lusekofta - Second hand, Långt linne - Gina tricot, Skinnjacka - Vero moda, Mössa - H&M herr, halsduk - H&M, Skor - Din sko.

Tandläkar 18,15..önska mig lycka till!
Nu, Chai latte och tv.

Shoes is in every wommens mind.



Med detta läcka skokollage avslutar jag för dagen. Ska krypa ner i sängen och kolla färdigt på Grey's och sen är det läggdags.

Någon mer en jag som känner att det vattnas i munnen och att alla skor skriker, köp mig köp mig?

Hej och välkommen hem till oss.

Pappa kom hem idag med en ny tv som det har snackats om länge nu då vår gamla har strulat som bara den. En Sharp 42" LCD-tv. Jak är klad apa nu.

I used to rule the world seas would rise when I gave the word.



Varm dusch, myskläder, röda naglar och chai latte. Vad har ni för er?


You want to go to the sea side?



Lackleggings - Vero moda
Skjorta - second hand
Långt linne - Gina tricot
Skor - Din sko
Örhängen - H&M
Armband - Albrekts guld
Halsband - Åhléns


Jag bjuder helt gratis på att min käraste vän skurhinken är med på ett hörn.

Budget eller lyx?



På forever 21 kan du hitta en liknande skapelse för mycket bättre pris än linnet från Alexander Wang.
Vad väljer ni, buget eller lyx?
Jag skulle välja lyx men om plånboken som ekar skulle välja så blir det buget.


Friis o Company



Jag skulle inte tacka nej iaf.


Dagens

Ska fösöka leta reda på ett par vantar för mina händer förstörs totalt när det är kallt ute. Under tiden får ni en smygtitt på dagens outfit.



Randig tröja - H&M
Strumpbyxor
Örhängen - H&M
Armband - Friis
Mössa - H&M
Fejkpälsen - Cubus
Skor - Din sko

Grattis min gamle far.

God morgon!

Far fyller år idag så har varit uppe med tuppen och gett han frukost på sängen och massa paket, grattis pappa!

Vad säger ni, ska jag slå till på och ha en frågestund ikväll eller imorgon?

Natti natti



Dags för sängen. Först läsa några sidor i svenska boken och sen är det dags för att sussa kudde.

Silver or gold?


  

Ja jag gillar randigt.

Isbjörnarna är här och hälsar på i min lägenhet och mina händer är helt stela jag behöver helt enkelt en sådan här tröja, tror att det skulle göra saken mycket bättre.


 Går för 349 pistoler på Bik Bok.

Välkommna hem



För 199 pistoler blev de här mina, jag är glad apa!

Dagens



Skjorta - H&M herr
Linne - Gina tricot
Lackleggings - Vero moda
Halsband - Åhléns
Armband - Albreks guld

Back to school.

God morgon!

Första skoldagen på väldigt länge och jag ligger ungefär 6 mattelektioner efter. Har inte varit i skolan på 3 veckor ungefär vilket har varit väldigt skönt. Stoppar i mig frukost och snart ska jag bege mig iväg.

Peace på er alla!

Dagens inköp, halsband.



60 kr, Åhléns..Fantastiskt, underbart, suveränt!

I take it once again

Mobilbloggade tidigare idag men tydligen så hade det inte gått fram. Köpte presenter till far min, skjorta, kalsonger, strumpor och en ansiktkräm och sen begav jag mig till älsklingen. Har myst mest hela kvällen och kollat på film.



Det här är en rubrik

God morgon på er!

Humöret är inte på topp just nu men det ska väll förhoppningsvis ändra på sig så det fick bli bekväma kläder idag. Ska även inviga min fejk pälsmössa från H&M:s herravdelning.

Dagens planering : Till Fridhemsplan och köpa present till far min, träffa Adde, göra engelska läxa.

Vad ska ni göra idag?

Tummen upp för halloweenfesten!

Hej på er, får ursäkta det dåliga bloggandet men igår vart det party party och sen har den här dagen varit från skit till underbar till skit igen.

Gårdagens halloweenfest var helt sjuk kul. Det slutade med att vi var ungefär 20-30 pers och det var riktigt drag. Duktig som jag är så drack jag bara någon klunk för det är inte riktigt min grej men var ändå en av dem som dansade mest under hela kvällen. Träffade en massa vänner som man inte har sett på ett tag för att jag bara har varit inne och tråkat ett bra tag nu men nu jäklar ska jag ut och göra stan osäker igen. Ska ta och ragga upp bilder så får ni kanske se några imorgon.

Har ingen lust med att skriva. Sov så gott på er!



Uppdatering
, vi var tydligen 34 enligt Linda, rätt ska vara rätt eller hur?

RSS 2.0