Vampys är bra

Nagellacket håller nu på att torkas och allt smink är fast på fejjan och jag ska strax gå till tunnelbanan. Dagens tema är svart och guld, någon vampyrliknande. Bilder från ni snart för nu måste jag rusa till tunnelbanan.

Puss på er!


Hard work work!

Håller på att olja in några nymonterade bänkar och snart slutar jag. Ska ta pendeltågen vid 4 och köpa nagellack och lösögonfransar på H&M och Åhléns.

Whata heck are you doing?

I´m a working womman and going to be ritch.

God morgon på er!

Försov mig 20 min i morse så idag så är jag inte lika trött apa som jag har varit hela veckan.
Anna och jag ska aldelles strax försöka hitta oss fram till någon bilprovning och besikta bilen. Har precis varit och köpt stora bullängder som åts upp vid 9:o fikat, en kardemumma och en kanel, just nu ligger de som stora degklumpar i magen på mig.

Dagens planering lyder, jobba, åka in till fridhemsplan och köpa lösögonfransar och nagellack, fixa iordning mig och sen dra på halloweenfest.

Vad ska ni göra idag?

Koftor är mysigt.

Cardigan
Jag behöver en sådan här och det är NU! 298:- på hm...det är väll bra.

Är det fest eller?

 

Let's protest!

Självklart så tycker jag att det är helt fel att det är tjejen som ofta får skulden när hon har blivit våldtagen.
Skriv era namn i protest här  
http://www.veckorevyn.com/skrivpa/

Lappshoes or not?



Vad säger ni, ska man slå till på ett par lappskor till vinterns allra kallaste dagar?


Mat är bra för magen men nu är jag för mätt, det är inte bra.



Nu har jag fått i mig middag också, pasta med fetaost, tomater, basilika, prosciutto och lite solrosfrön. Årets första julmust hann även drickas!

Gummistövlar är fint och praktiskt!



Jag har bestämt mig för att jag ska införskaffa mig ett par gummistövlar! Om det inte blir nu så blir det till våren. Själv så ligger modellen till höger mig närmts hjärtat men vad tycker du?

Välkommen hem fejkis!


Självklart har en liten fejkis fått flytta in bland alla mina andra jackor i hallen.
Fick med mig den hem i söndags, om jag var glad. Klappa katten!

It's going down, almost under the ground.

Haha nu rasar verkligen läsarantalet neråt och jag förstår det för jag har ju inget roligt att skriva om den här veckan då jag mest jobbar och ligger i soffan sen resten av kvällen. Idag blir det i alla fulla fall en dusch och sen blir det att kolla på grey's i sängen så att man sen lätt kan somna. I och med att jag knappt hinner sova, inte tillräckligt iaf om vi säger så så håller jag mig vaken just nu på godis och godsaker och en massa varm choklad.

Vad har ni för er?


Våran söta lilla maskot Billy såklart!

Målaren bloggar.

Hallå på er alla sötnosar, ledsen för dålig uppdatering men det hinns helt enkelt inte med plus att jag tror att ni tycker att det är jävligt tråkigt att veta vad jag gör när jag jobbar men lite kan jag berätta iaf.

Idag har vi målat som bara den och jag har nu mera målarfärg på hela kläderna. Skulle åka och fixa lite ärenden jag och Anna. Vi skulle tydligen till Solna men hamnade i Skärholmen på grund av hennes gps.


Älsklingen kanske kommer ikväll så att vi får mysa innan han åker till Tallin i två dagar. Ja jag vet att det bara är två dagar men enligt mig är det mycket!;)



Här har ni några bilder från namnkalaset i söndags.




Nemo är den lilla tjockisen till vänster.


Natti natti

Jag är ledsen för dålig uppdatering.

Signe kom hit så det blev att gå och köpa en massa gods och kakor och kolla på tv.

Ska sova nu så att jag kommer upp imorgon, förhoppningsvis blir det mer bloggande då.

Sov så gott på er!

After work

Hej på er!

Nu är jag äntligen hemma igen och jag är helt jävla slut. Har jobbat tio timmar i streck men det lönar sig, bara idag har jag tjänat ihop 712,5 kr, haha jag kommer bli rik:D

Imorgon ska vi måla rummet och sen får vi se vad som mer ska göras.



Nu ska de svarta gardinerna som jag fick med mig från IKEA sättas upp och sen är det middag.

sitter just nu och har en fikarast

MMS

sitter just nu och har en fikarast, håller på och sätter upp något på väggarna som ska jämna till väggen innan vi målar, brunt och vitt ska det bli. Jag och anna var på bauhouse och ikea och köpte färg, handdukar och muggar och en massa annat som de behövde. Vad har ni för er?<3


Jobba jobba jobba

God morgon god morgon!

Ganska ovant att stiga upp såhär tidigt och på höstlovet dessutom. Det var nog första gången som jag självmant slängde handen på mobilen när den ringde och tröck på snooze, jag som alltid brukar vara så duktig och gå upp på en gång men idag tog det verklogen emot. Ska jobba hos far min hela lovet så att man tjänar ihop lite cash till julklappar och självklart shopping. Det blir alltså uppdateringar lite senare under dagen.

Juste måste bara säga att det är ganska konstigt, när jag knappt skriver något så har jag jättemånga besökare och när jag skriver en massa då har jag som minst i bland, tell me why?

Hoppas att ni alla får en bra dag! Jag ska måla och sätta upp hyllor!

Det här är en rubrik

Godenmorgon!

Nu gick det inte att sova längre så det var väll bara att palla sig upp. Tycker inte om att man har ställt tillbaka klockan för nu tar det ju en timme extra lång tid innan affärerna öppnar, får väll roa mig medatt äta frukost och måla naglarna.
Kommer vara ute på vift tills ikväll så ni får ta och kommentera en massa så att jag har något att göra sen.

Vad ska ni göra?


Sov så gott.

Det är väll dags att gå och lägga sig antar jag. Imorgon blir det att ev. leta efter en fejkpälsjacka med kära Matilda och sen ska jag på namngivningskalas till min lilla syssling vid namn Nemo, och ja jag har skrattat åt namnet ett antal gånger ^^ 

Puss på er!

Skor och tapeter, gjorde mig lite gladare i alla fall.

Bytte skorna idag och mamma och pappa hade tydligen köpt den tapeten jag vill ha så snart ska det tapetseras om, måste bara bestämma vilken färg jag vill ha på resten av väggarna då tapeten som m och p köpte endast är till en fondvägg. Det ska va en färg i någon slags grå eller vit ton.


Här har ni mina små bebisar.

Fan

Jag är helt slutkörd. Vet inte vad jag ska göra, orkar inte kämpa för dig just nu för det ända du gör är att göra mig illa mig psykiskt. Den här dagen har varit den värsta i mitt liv och just nu gillar jag inte dig för 5 öre. Jag orkar inte med den här jävla skiten längre.

Natti natti

Det är väll dags att gå och lägga sig tror jag. Älsklingen kanske kommer instapplande om någon timme eller två men jag är ej helt säker. Pratade om att han och jag skulle in till stan och mysa och shoppa. Hoppas att det blir så, vill nämligen byta ett par skor och köpa raggsockor.

Vad har ni för planer för morgondagen?

Shopping



Skjorta - H&M Herr, Randig tröja - Indiska, Randig kofta - MQ, Biege kjol - Lindex, Mössa - H&M Herr.

Måste säga att jag är helt kär i min mössa, sitter och myser i den just nu. Kjolen var på rea och gick på endast 99 pickadoller, superb!

Shopping gör mig glad.


 

Nu är jag hemma igen efter en riktigt härlig shopping. Först blir det att få lite mat i magen, jag känner mig helt svimfärdig. Sen ska ni få se dagens alla inköp.


Fridhemsplan nästa.

Nu bär det av mot Fridhemsplan för att möta mor min. Får se om jag får med mig något hem.

Vad har ni för er?

Rysk tant?



Vad tycker ni, man kanske ska ta och se ut som en rysk tant i vinter?
Mössan är ett måste iaf! Halsduken känns lite svårare att använda, vad passar den till?


Sovdags

 

Jag är helt jävla slut. Tror det är dags för en tupplur i soffan med stort mysigt täcke och kudde. Eller vad tror ni?

Mor var sugen på att köpa något nytt så ska möta henne i Fridhemsplan lite senare. Som sagt nu är det dags att sova!

När löven faller av.



Nu är jag hemma igen och har 220kr mindre i plånboken. Jag är vrålhungrig men jag är inte sugen på mat, sitter och knaparar i mig en bit gurka och dricker ramlösa.

Fick beröm för mina lackleggings av den kvinna i 50 års åldern på tunnelbanan, hon ville också ha sånna och frågade vart de kom ifrån. Min kiropraktor tycket även han att de var coola.  Ni gjorde min dag!:D

Kläder kan vara bra att ha.


Kofta - Lindex, Lackleggings - Vero moda, Långt linne - Gina tricot, Äppelring - Gina tricot, Mössa - H&M

Sådär nu är jag redo för att åka till kiropraktorn, känns underbart att få sätta på sig normala kläder. Självklart fick de nya lackleggingsen invigas idag!

I'm up whit the tupp!

God morgon på er allesammans!

Känns sådär att vara uppe med tuppen. Mår illa men det är nog bara för att jag är hungrig, dags för ett glas blåbärssoppa!

Ska aldeless strax glida iväg till kiropraktorn och bli rånad på 220 pikadoller.

Vad ska ni göra idag?

Jak er en klad apa

Måste säga att det är skit kul att se att det bara skrivs fler och fler kommentarer och det gör mig till en väldigt glad apa. Så fortsätt med det nu. Snart ska jag ut och röra mig igen så då kommer lite roligare bilder.

Puss på er!


Prutt på det här

Jag mår illa, det här är bajs. Det kanske är dags att sova?

PIZZA

Wiieeho nu är pappa hemma med pizzorna. Håll tummarna för mig nu att det går att äta och att det inte svider i munnen som det gör med allt annat jag äter.

Vad har ni för er?

Din sko top shop H&M



Skor är beroende framkallande, något som känner som jag?

Borsta den lilla läppen

Mina läppar är muy torra så ska skrubba dem lite lätt med en ny tandborste ( observera ordet ny ) och sen lägga på en fet kräm grejs för läpparna. Tror att vätskeintaget har varit lite dåligt och det är nog därför läparna är torra så sitter och pumpar i mig ramlösa blåbär:D Nu ska naglarna bli klarröda.


Ge mig!


Jag ska kasta den i väggen när jag får tag på den.

Jag vill bara ta den här jävla huvudvärken och kasta den i väggen. Det blev ingen matte utan skrev svenska novellen istället så har nu varit flitig och skickat den till min lärare. Bajs jag vill vara ute och röra mig även fast det är ganska skönt att vara hemma. Har stressat så jävla mycket den här hösten så tror jag behövde vara hemma lite så att jag har fått varva ner.

Har beställt hemma pizza av pappa just nu men det blir inte förs än om 2 timmar eller något. Får lugna hungern med en chokladboll, ibland får jag bara sånna här fantastiska idéer :D




I helgen ska de bli mina!

Mattematik

Känner att jag börjar få lite panik över hur mycket jag egentligen ligger efter så nu ska jag ta mig i kragen och göra lite matte. Jag måste även skriva en svenska novell och någon engelska grejs också. Bajs på skolan!

Vad har ni för er?

B - Skräckfilm

God morgon god morgon!

Har legat och dragit mig i min stora mjuka säng ett bra tag nu vilket var riktigt härligt.
Gårdagen blev riktigt mysig. Älsklingen kom hit vid 9 och så kollade vi på någon film som gick på 6 an som faktiskt var ganska läskig, the goastship hette den eller något:) Vi låg och höll om varandra och höll varandra i handen så i slutändan så kändes det som en mysig film. Fixade lite gottis och det fick bli gurka med dip. Kunde inte äta det igår för just nu om jag äter något som är lite surt så drar det i sidorna på tungan ( där jag har som mest ont just nu ) så det står en skål i kylskåpet som är halvfull med dip, man kanske ska försöka sig på det igen lite senare?^^

Jag vette fan vad jag ska hitta på idag. Jag har inte gjort något skolarbete över huvud taget så känner att jag ligger nog efter GANSKA mycket i nu läget. Tyvär så är det ganska svårt ör mig att arbeta när jag har jätteont i huvudet. BAJS!

Nu blir det blåbärssoppa. Jag bjuder på det tråkiga inlägget, helt gratis!:D

Glasses


Jag vill klippa lugg igen och ha sånna här nördbrillor.

Baka är bra!

Sådär nu är alla små bollar färdiggräddade och nu mera är de stora platta goda saker med smält choklad i.
Sitter som sagt med ett stort cokieberg framför mig att ta mig igenom.

Nu blir det att hoppa ner i soffan med ett mysigt täcke och proppa i sig en massa cookies!:D





Här har ni receptet ;
225 g smör / margarin
2 ½ dl farinsocker
2 ägg
1 tsk vaniljsocker
6 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
150g hackad blockchoklad


Blanda smör, socker och ägg, vispa så det blir pösigt. Tillsätt resten.
 Rulla små bollar och grädda i 175 grader ca 15 min. 



Baka baka en lite kaka

Sådär nu har jag slängt ihop allt i en ända stor röra och första satsen står redan inne i ugnen och gräddas. För första gången i mitt liv har jag nu bakat i vardagsrummet. Anledningen till det är för att jag har en massa hantverkare i köket, men det gick lika bra det. :)

Dagens bakverk blev COOKIES!:D

Någon som vill komma över på ett litet kafferep?

HALLÅ!


Kina mat i mitt hjärta!

God förmiddag på er!

Sitter och smaskar i mig lite av resterna som blev över igår när papi hade köpt hem kina mat till han och mig, kyckling med cachewnötter ( beklagar stavningen ) är nog bland det bästa som finns, i matväg alltså.

Idag så blir det nog en bakdag, ska bara äta upp sen ska jag kavla upp ärmarna och köra igång!

Det lutar åt att jag kommer vara hemma restan av veckan för jag har så sjukt jävla ont. De tabletterna som hjälper ( äter två olika ) har tagit slut eller rättare sagt det är en kvar så över natten så gick jag på en ipren och två stycken av den andra vilket inte hjälpte ett skit. Jag har haft bajs mycket med ont så att jag knappt har kunnat sova. Mor min skulle ringa dit idag igen och se om vi kunde på de bra värktabletterna utskrivna en gång till annars är det nästa självmordstider från min sida. Det gör upp ända upp i öronen, don't ask me why.


Ännu en gång, jag saknar er! :(

Mysa är bra för hjärtat.

Älsklinge överraskade mig och om hit vid halv 8 ist för 22.00, nu gäller det en massa mys. Har kollat på Uggly Betty och Despan, vad har ni haft för er?

Fick även en stor godispåse av älsklingen:D

Alexander Wang



Inspiration på högsta nivå.

Tummen upp för monkis nya kollektion!



Längtar till november, födelsedag plus lön för arbetet som ska göras på höstlovet.

Gina tricot Forever21 Vero moda Dinsko Accosseries Belenciaga


Dagens låt



Långsamt rycks jag med, hoppandes på stolen, jag blir glad.

Bloggpaus?

Godmorgon!

Är inte sugen på att blogga idag, besökarantalet blir lägre och lägre och jag får inga kommentarer så kom igen nu!

Får se kanske tar en paus från bloggandet.

natti natti

Börjar att bli dags att gå och kolla på tv och sen sova. Jag är ledsen för att min lbogg är så J***LA tråkig just nu men jag är ju inte ute och rör mig som jag brukar göra men det ska bli bättring med det när jag mår bättre. Eller det är säkert några som tycker att den alltid är tråkig men ni förstår vad jag menar. Jag tycker själv att den suger balle men när jag börjar röra lite mer på mig så kommer det komma dagens outfits och så igen vilket kanske är lite roligare en bara massa tråkiga textinlägg.

Sov så gott på er!

Chokladbollsatack!

Nu är magen mätt och full av mat och chokladbollar och jag är riktigt nöjd!



Gaaar!



Mamma köpte med sig en Sofis mode till mig när hon var i affärer vilket var väldigt snällt men nu är jag helt beroende av ett par skor som fanns med i den och hittade även en mysig tröja. 349 pistoler är ju ej mycket, de ska bli mina!


Du kan kalla mig chokladbollen.

Nu känner jag mig riktigt fräsch igen. Shampot luktar skit gott och min hud är lika len som en bebis.
Far är på väg hem, det blir ris med något till och sen chokladbollar till efterrätt, haha my favorite :D
Har ju inte varit i skolan så att jag har fått mitt dagliga intag med chokladbollar så får ta igen en liten del av det nu.

Nu blir det tv tittande i soffan med fluffigt täcke och vänta på att värktabletten ska börja värka.

Puss på er!


Take care of your self.

Huvudvärken börjar äntligen avta så nu ska jag gå och göra mig en ansitksmask. Har även fått något test på ett shampo och balsam och lite annat så ska ta mig en dusch och sen göra en välbehövande hårinpackning.

Vad har ni för er?


Migrän

Huvudet börjar dunka mer och mer och det blir bara värre av alla borrningsljud som det är i huset just nu för att det är stambyte. Texten blir mer och mer suddig och jag tror att det är dags att gå och lägga sig i soffan och sova lite. Får nog ta och göra mitt egna lilla spa lite senare.


 


Någon mer än jag som tycker att forever21 borde öppna en butik här i Sverige?


Topshop



Söta trosor i olika modeller och mönster. Önskar att min kropp var stöpt på ett annat sätt så att jag även skulle kunna ha de söta bh:arna som finns till.

Gurka är bra

Nu har jag varit ute och busat och hälsat på i jourlivs och med mig fick jag gurka, dip och gräddfil. Gick på hela 34,5 kr. Wiieeho nu är det fest!

hårinpackningar, värktabletter och gurkstavar.

God morgon!

Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra idag. Blir nog en liten " ta han om mig själv dag " med lite hårinpackningar och ansiktsmask och göra lite läxor om huvudvärken tillåter mig det.

Vaknade som sagt vid 6 för att ta en värktablett men jag hade ändå skitont när jag vaknade sen senare efter att jag hade gått och lagt mig igen. De som värkligen hjälper är dem som man tyvär bara får ta 3 gånger per dag. Bajs!

Jag är sugen på gurka med dip.....

Natti natti

Nu är det dags att ta de sista värktabletterna för dagen och sen gå och lägga sig i sängen och sova. Har beställt väckning av mamma vid 6 imorgon för att ta värktabletter så att det inte blir så som det blev imorse då jag fick så sjukt ont.

Hade fixat iordning en bild för ett litet trosinlägg men på nått konstigt vis så sparades den inte. Har ingen ork till att sitta och göra om den så det får bli ett projekt till morgondagen.

Sov så gott på er!


Jag behöver en kram

Juste! Jag har ju en ny header, vad tycker ni om den?
Jag kan inte säga att jag är duktig men jag försökte iaf :)

Väska? - Ja tack!

Var inte på Bianco.com och letade efter att par skor som jag såg i en blogg men hittade dem inte tyvär. Där emot så fann jag dessa godingar. Kanske något att önska sig i födelsedagspresent? Får åka in till någon av deras affärer och se om jag kan hitta de där skorna och vad det kostar i sånna fall.


Ja jag gillar skor.

Är som sakt förälskad i din sko:s höstkollektion och skor över huvud taget. Här har ni några pärlor som gärna får sitta på mina fötter.


I´m back on track!

Nu är jag på banan igen och illamåendet är borta. Hade även så jävla ont i tungan så att det gick inte att äta över huvud taget. Tog den andra värktabletten som jag ska ta och då blev hela livet ljusare och nu kan jag äta igen. Efter allt testande med olika saker jag kunde äta blev det havrebollar och gurka med hollyday dip till middag.




Tacos är gott

Nu har älsklingen åkt och snart så gästas lägenheten med kusin och moster istället. Det blir en taco kväll. Är vrålhungrig så det kommer sitta bra. Har mått jätteilla som jag skrev i inlägget nedan och det slutade med att jag spydde. Efter det har jag fortsatt att känna mig lite illamående så jag och älsklingen har bara legat i sängen och sovit och kollat på tv.

Vad har ni gjort idag?

Mysa är bra

Snart kommer älsklingen och så blir det till att laga lunch och mysa. Blir mer bloggande ikväll.

Hoppas ni får en bra kväll!

Magkramper

Hej på er!
 Det här verkar faktiskt inte vara min dag heller.

Jag har världensmagkramper som gör så att jag får svårt att andas men det är en av de vanliga biverkningarna man kan få av värktabletterna som jag äter just nu. Det är väll bara att dig it för jag kan ändå inte sluta äta värktabletterna. Surt är det iaf.

Idag blir nog bara en hemma mysa dag. Kusinen kommer förbi lite senare och ska hämta sin gitarr, mer än så är inte inplanerat. Ska mysa runt i min mysdress hela jävla dan och njuta utav det fullständigt. Kom på att jag kanske måste ta mig i nacken och göra lite matte också så att man inte ligger efter. Bajs!

Vad ska ni göra idag?

Äntligen har jag fått mina små bebisar.

Sådär nu har jag fått mina efterlängtade lackleggings och skor vilket resulterar i att jag nästan inte har några pengar kvar. Vet faktiskt inte om jag ska ha kvar lackleggingsen, känns som att jag inte har de rätta kläderna som jag kan använda till för att det ska se bra ut. Ni kanske kan ge lite tips på vad man kan ha till? Skulle behöva ett par vanliga svart tyskor.



Höst

Sådär nu funkar mitt internet igen. Det är något glapp eller något för ena stunden fungerar det och andra inte. För att fira mamma ännu mer åkte pappa och köpte thai mat och tog med sig hem. I och med att jag kan äta ordentligt så ville jag inte sitta på någon fin restaurang men jag måste erkänna att det nästan är mysigare att sitta hemma men självklart är det kul att gå ut och äta ibland med.

De som känner mig vet att jag inte kan vara sur länge utan det går över på nån timme men jag är fortfarande besviken. Aja ska inte hänga upp mig på det där och låta det förstöra min kväll ännu mer.

Här har ni lite mysiga höstbilder som togs på väg till tunnelbanan när jag skulle möta Matilda tidigare idag.


Jag är så jävla trött på det här

Jag förstår inte att en människa kan vara så självisk och känslokall som du. Bryr du ens om mig och hur jag mår över huvud taget för det du gjorde idag är något som visar raka motsatsen. Jag förstår inte hur du tänker. Du kan ju för fan inte boka in saker som jag verkligen ser fram emot att göra och sen avbokar du dem och säger att du inte kan för att du ska göra något annat. Du kan ju inte avboka något som du själv har kommit på att vi ska göra för att du i sista sekund har kommit på något annat du ska göra med några andra. Nu är min kväll förstörd, om du ändå hade sagt till i tid så att jag skulle kunna hitta på något annat jag med. Du har gjort såhär alldeless för många gånger och jag fattar inte hur du inte har kunnat sett att det sårar mig som fan. Om man gör ett fel så gör man inte om det om och om igen. Önskar att du ändrar dig och slutar se ur din själviska vinkel, det finns faktiskt andra runt om dig med men det verkar ju du skita i fullständigt. Du har verkligen sårat mig, hoppas du förstår det....





Förlåt för ett inlägg som egentligen inte har något med den här bloggen att göra med över huvud taget men jag var tvungen att skriva av mig.

Jag behöver peppande kommentarer för just nu suger allt. Kom igen jag vet att ni är bra på det.

Glad apa

Nu är jag hemma igen och skorna och lackleggingsen ligger i tryggt förvar  varsin påse i min hall. Fan va skönt att äntligen hittat de jag ska ha. Det fanns bara typ 3 sånna leggings kvar så man kan väll säga att jag hade tur eller typ låtsas som det i alla fall.

Nu har jag slängt på mig mjukisdressen igen och har en pigelin i munnen. Dagens frisyr fick bli flätor.

Vad har ni för er?


Jag bjuder på denna vackra bild helt gratis;)

God morgon god morgon!

Hur står det till allesammans?

Men mig är det ganska bra, tog mig ett par rackare och nu är allt mycket bättre.
Ska snart träffa Matilda och åka in till stan och köpa mina kära skor och även försöka hitta ett par lackleggings.
Ska även mysa med älsklingen.

Vad ska ni göra idag?

Fendi och sova



Om jag ändå kunde bära upp denna skapelsefrån Fendi....


Nu är det dags att ta de sista värktabletterna, borsta gaddarna och sen sova.
Vill köpa skorna imorgon så ska försöka övertala mamma och pappa att åka någon stans^^

Sov så gott på er!

Två saker från hatlistan

Två saker som nog är bland det värsta som finns är, när de går en maska i en nyinköpta strumpbyxor och när man har plånboken full med småpengar. Jag tror att nästan alla tjejer och säkert flera killar har varit med om det att precis när man precis har satt på eller bara haft på sig sina nya och fina strumpbyxor nån dag så går en maska, då känns det verkligen som att man har kastat pengar i sjön. Strumpbyxor jag köper kostar väll nån hundring och då känns det ju verkligen surt. Inte fan vill man gå runt med trasiga strumpbyxor så man är ju illa tvungen att gå och köpa sig ett par nya mot sin vilja och budget.
Hatar även att ha småmynt. Man har en massa småmynt och sen köper man alltid upp dem på en massa godsaker. Om jag har en massa kontanter och ska sätta in dem så sätter jag in mynten också. Hatar att ha kontanter över huvud taget de försvinner bara på en gång. På kontot sitter de i säkert förvar!


Haha ett väldigt onödigt inlägg men nu har ni fått veta det iaf.
Puss på er, ni gör mig till en glad apa!


Hiss eller diss

Var inne på din sko idag i Solna centrum när vi skulle köpa presenter och jag måste säga att de hade ett väldigt stort sortiment. Det såg inte lika rörigt ut som det brukar göra i många av deras butiker och det var bara de snyggaste skorna som var upplockade ;)

Vad tycker ni, hiss eller diss med klack på sånna här kängor?


.



Det här plus Idol är vad jag ska ägna mig åt ikväll.

Vad ska ni göra?

Hem ljuva hem

Nu är jag hemma igen. Rusade till värktablettsasken precis när jag kom in i lägenheten, har så jävla ont i tungan just nu.

Presenterna är iaf inhandlade nu men jag är besviken. De hade skorna men självklart inte min storlek. Skulle även ha köpt lackleggings men de var också slut så får åka och leta efter dem någon annan dag. Bajs.
En bra sak var att jag hittade ett långt svart bas-linne från Gina tricot, har inte funnits i någon av de andra butikerna jag har varit i så det gjorde mig lite glad iaf.

Nu ska tabletterna bara få verka sen så ska jag försöka få i mig lite mat.

Tack för kommentarerna!:)

Nu jävlar!

Sådär nu är kläderna på och jag känner mig riktigt pepp för att köpa presenter och även skorna. Nu får ni banne mig hålla tummarna så att de finns kvar!

Mor kom precis hem med klick och havrebollar, jag har redan smulat ner med kokos ^^



Svart och vitt och en röd ring



Svart kofta, H&M ...Tisha, monki ... Jeans, ? ... Ring, Gina tricot ... Halsduk, H&M



Kommentera en massa nu så att jag har något att göra ikväll!
Puss på er!

Snö

Jag saknar sommaren men ändå vill jag ha vinter. Blir antagligen att åka till Idre över julen och sen kanske till Trysil i år igen på sportlovet. Saknar att åka snowboard även fast jag är bättre på skidor^^

Åker ni skidor eller snowboard?

Fantomen också!

Det verkar som att jag inte skulle ha ätit pasta för nu gör det mer ont än vad jag hade förut och det är antagligen på grund av att jag har tuggat. Ska ta och äta en pigelin nu som tröst och även för att svullnaden ska gå ner.

Ska snart klä på mig och sen åka iväg. Pappa kommer inte hem förs än vid 6 så har rätt så lång tid på mig. Blir jeans, kofta och t-shirt och sen lite färg på kinderna.

Vad har ni för er?


Dagens önskeoutfit


Ivana Helsinki for topshop

Se och njut. Jag vill ha den stickade tubklänningen.



Pasta

Känner mig nästan svimfärdig så nu är det dags att göra lite pasta med ketchup och parmesanost så att man håller sig mätt ett tag.

Vad är eran favoriträtt?

En flygmaskin?

Min dator håller på att jobbar som bara den, det låter som att den håller på men förberedelser för att lyfta och sen flyga iväg men jag ska allt hålla fast den hårt så att den inte försvinner.

Pratade med far min och jag kommer att bli upphämtad vid 5 och så ska vi och köpa presenter till mor min och mina efterlängtade skor. Bara för att jag så gärna vill ha dem så kommer de säkert inte finnas, tycker att vi håller alla tummar vi har och hoppas att de finns kvar annars går min värld under.

Jag har bajstråkigt och vet inte vad jag ska hitta på för något.

Ni kan väll berätta vad ni har för er?


Jeffery Cambell


Om någon skulle tacka nej till ett par skor med denna design skulle jag tycka att personen var dum i huvudet, skulle nästan kunna dö för att få ha dem på mina fötter. Det var även den här skon som jag fick inspiration till på en av kjolarna.
Du kan köpa dem här.

hata soppa hata soppa!

Jag är så jävla trött på soppa nu. Har bestämt att dagens middag bli lax med teriaki sås ( hur man nu stavar det ) och ris, lätt att tugga och gott. Är trött på att gå runt och vara hungrig och bara äta soppa. JAG VILL HA RIKTIG MAT!:P

Den enda sopporna som håller måttet är Keldas sparris och nån champinjonsoppa, nu vet ni det också;)

Kjolskisser

Sådär nu är kjolskisserna färdiga. Snacka om att det bara blev en massa blaj. Aja det får räcka för den här gången.




Önskar att jag var bättre på att rita men det är väll något man kommer att lära sig under de här 3 åren framför mig.

Vilken tycker ni att jag ska sy upp?

Är det här din dag? det är inte min iaf...

Godmorgon på er!

Känner redan nu att det här inte är min dag idag. Har jätte ont så ska proppa i mig värktabletter som är skitsvårt just nu och sen gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. BAJS

Men det SKA bli bättre för jag ska köpa skorna idag har jag bestämt!

natti natti

Nu börjar det kännas en del i halsen så det är dags att ta lite medeciner och sen krypa ner i sängen. Har faktiskt inte haft så ont idag så har bara tagit värktabletterna en gång, duktig apa på mig!:) Kommer antagligen ha som mest ont dag 5-7.

Sov så gott på er!

Du gjorde min dag idag hjärtat!



Du som kallar dig Hanne och skrev att du kunde hjälpa mig med headern, skriv en till kommentar med msn eller något så blir det lite lättare att få tag på dig:)

Mycket glad apa

WIIIIIIIEEEEEEHOOOOOO! Besökarantalet spurtar upp mot nya höjder där jag även hoppas att de stannar. Fan va glad jag blir!

Glöm inte att kommentera bara, ge gärna lite tips på vad jag skulle kunna skriva om.

Header hjälp?

Jag är trött på min header men jag har inte några bra program eller något så att man kan fixa sig en stilig en. Någon som skulle vilja hjälpa mig?:)

Asos

ASOS Exposed Zip Colour Block DressASOS Exposed Zip Colour Block Dress

Väldigt söt klänning från Asos. Gillar att det söta bryts av med den synliga dragkedjan på ryggen.

Klocka

Casio Gold Digital Bracelet Watch



Det är kanske en sådan här som man bla. ska önska sig i födelsedagspresent?

Jag är trött på mjukisbyxor nu.


Sammet eller lackat?

Ska man satsa på sammet eller lackat eller kanske båda nu i höst, vad tycker du?


Bik Bok

Jag måste bara säga att Bik Bok har verkligen höjts i mina ögon. Kolla bara på bilderna. Skulle inte tacka nej till det mesta i deras butiker nu till skillnad från hur deras kollektioner såg ut förut.



Handlar ni mycket på Bik Bok?


Efterrätt

Nu är den lilla soppan i magen och snart väntas efterrätten som jag beställde hem av pappa när han var i affären. Dagens efterrätt är bam, bam, bam, bam.......CHOKLADPUDDING! Kan det finnas något bättre? Blir aldrig mätt på den där soppan så nu tog jag saken i egna händer och fixade efterrätt, den står i kylen just nu och gottar till sig. Det är den ända nackdelen med chokladpudding att man måste vänta så länge innan man kan äta den, hela 20 min.

Nu ska jag ta och vispa grädde som är en självklarhet enligt mig när man ska äta lite chokopudding.

Vad tycker ni, med eller utan grädde?


Ram eller inte ram det är frågan

Vad tycker ni är finast med eller utan "ram" på bilderna jag lägger in?



Jag måste nog erkänna att det ser bättre ut med ram men nu vill jag höra era åsikter...


Mys pys

Nu sitter älsklingen på tunnelbanan hem. Vilken perfekt dag det här blev. Har legat och myst hela tiden och kollat på film och sen blev det att mysa ännu mer och sen råkade vi somna båda två. En massa skratt blev det också. Jag och Adde spelade barngeni, man ska ställa frågor och om man svarar rätt på dem så får man gå vidare osv men vi hittade inte någon tärning så vi satt bara och frågade varndra frågor och sen var det försten till tio som vann. Måste ändå säga att jag är ändå ganska stolt över min prestation;)

Vad har ni haft och har för er idag?:)

Nu har jag och älsklingen hyrt film, The Bucket List - Nu Eller Aldrig.
Håller på och mikrar lite mat, ska försöka få i mig lite pasta som är lite mer matigt annars blir det svampsoppa.

Stum apa

Har inte pratat något nu imorse och nu när det ringde så märkte jag att det inte alls gick någe bra, får typ pressa fram orden.

Det verkar som att älsklingen är på väg hit så det blir att gå och hyra film och sen mysa en massa. Jag saknar han bajsmycket.


Pengar pengar pengar

Eftersom att jag inte får vara ute just nu och röra mig på stan så fick mamma hjälpa mig att lämna tillbaka spetslinnet jag köpte förra helgen. Kännde mig inte helt säker på att jag ville ha det och då kändes det ganska värdelöst att låta 150 kr hänga i garderoben utan att användas. Med en snabb liten matematisk räkning så har jag räknat ihop att jag har hela 902 kr, wiieho jag är rik! ^^ Snart är det ju även barnbidrag plus att jag ska jobba på pappas företag på höstlovet = Jag kommer att vara rik, eller hoppas kan man iaf göra.

Om jag hittar dessa skor i rätt storlek imorgon när jag ska köpa present till mamma så ska de bli mina! (A)


miss you guys



Även fast jag bara har varit borta någon dag så saknar jag er redan massor.

Min mamma är bäst


Kära moder, världens bästa moder fyller år på lördag så imorgon ska jag och min kära far åka och köpa presenter. Mor min jobbar väldigt mycket just nu och är väldigt stressad. Hittade då den här Deep sleep boby misten från body shop och tänkte att man bla. kunde köpa en sån men då måste jag ju självklart veta, funkar den? någon som har testat?

Äventyret skulle ha varit...

Fick en fråga om vad det var för äventyr jag ska på men har nu bestämt mig för att inte göra det. Känner mig inte helt bra för att kunna åka iväg en stund själv.  Hade tänkt att åka och köpa en superfin väska från en second hand affär som jag såg i ett skylltfönster här om dan. Hade tänkt att vara där och hänga på låset i morse för det är först i kvarn som gäller men jag ändrade mig och stannar hemma ist. Måste hålla i pengarna lite just nu.

Tråkigt men sant.

Bloggkoll

Måste ju bara säga att bli med på bloggkoll måste ju vara det bästa jag någonsin gjort. Riktigt skönt att slippa sitta och kolla runt + att jag har hittat en massa nya bloggar.

Gårdagens besökarantal gjorde mig mycket glad och även kommentarerna, keep on rocking!

Under profilbilden sitter nu en sån där "bloggkollsknapp" som ni kan klicka på så kan ni hålla koll på min kära blogg.

Mysa

God morgon på er!

Vaknade vid halv 9 men låg kvar i sängen i en halvtimme och bara njöt. Har faktiskt sovit hela natten utan att behöva gå upp och ta några verktabletter. Många klappar till mig!:D



Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka på mitt lilla äventyr eller inte, är det värt 200 kr? =/ Jag tror faktiskt att jag skiter i det. Måste spara mina pengar.

Sleep tight!

Alla värktabletter tagna, check!
Borstat gaddarna, check!


Nu är det bara att gå och lägga sig i sängen och somna in.
Älsklingen ska komma imorgon och så ska vi mysa hela dan.
Ska även kanske ut på ett litet litet äventyr som jag egentligen inte får göra nu när jag har opererats men mer om det får ni veta imorgon.

Sov så gott på er!


Over size




Hittade även dessa godingar från Glitzy, åh randigt jag är min nya passion!

Randigt är bra


Åh va jag vill ha den här tröjan från
Glitzy, är helt inne i randigt just nu. Har ju en liknande klänning från H&M men den har bara knappar på axlarna.

Happy apa

Måste säga att jag är överlycklig. Besökarantalet bara växer och växer det är bara kommentarerna det är lite färre utav, kom igen nu. Ju mer ni kommenterar ju mer skriver jag.


Hittade en konstig fillur som satt och läste mitt i refugen här på min gata så var busig och smygfotade lite^^

Förlust

Halloj!

Nu är jag hemma igen och är jättetrött. Har lekt med älsklingens brors barn. Jag och Malte ( som är drygt 2 år ) lekte tigrar och så fick jag sitta och mata han med skorpor, så söt så. Älsklingens lag förlorade tyvär på straffar men jag är ändå stolt över min lilla apa för han gjorde sitt bästa även fast han var skadad. Haha gud vad smörig jag låter men ni förstår vad jag menar:P Det var härligt att komma ut. Mös en massa i min stora vinterjacka.

Nu tar jag på mig tjockjackan och drar mig ut och kollar på älsklingens match, kära pappa hänger med också för att kolla så att jag inte svimmar eller något i och mde att jag inte kan äta så mycket.

Puss på er!

Presenter till den sjuka



Nu är jag glad igen, har fått en liten operationspresent av världens bästa föräldrar. :)

Fan!

Det gör bara med och mer ont i halsen nu, fan! Jag ska jag ska jag ska åka och överraska älsklingen och kolla på hans match. Får bita ihop helt enkelt. Kan knappt prata nu.

Skriv lite härliga kommentarer så att jag piggnar på mig igen.


Hej vill du ge mig pengar så att jag kan shoppa?


...hade jag köpt det här på en gång men 500 kr ( 650 när jag tänker efter faktiskt ) kommer man inte långt på.

Come on

Besöksantalet ses öka hela tiden men inga kommentarer. Kom igen nu!



Soppdags igen, i'm starving!

Blev medlem på bloggkoll nu och hittade en massa bra bloggar som jag inte hade en aning om. :)

Följ min blogg med bloggkoll



Rakat eller ansat, vad har du? hahaxD

Bajs

Det känns som att klockan är åtte eller något och så är den bara halv fyra, konstigt. Känns nästan som att jag har feber vilket jag inte får ha, hade ju tänkt att åa och överraska Adde och kolla på semifinalen som han ska spela idag. Får väll ta och gå och lägga mig och sova lite så kanske det blir bättre. Känns som att jag kommer kvävas av allt slem.

Tyck till

Ville testa något nytt så tog bort bakgrundsbilden och lät den vara vit ist. Vilken av varianterna tycker ni var finast?


Cheap monday


Letar efter ett par lite ljusare jeans med "mellan" hög midja och hittade de här från Cheap monday på nelly.com. Anledning till att jag vill ha lite högre midja är för att jag vill kunna stoppa in tröjan innanför :) Får åka till någon av deras affärer snart och se om jag kan hitta dem.

Höst rea

Nu har H&M startat en liten höst rea klicka här för att komma dit.

  Skulle kunna tänka mig den här capén, har inte så mycket vitt i min garderob när det gäller tjocktröjor. Denna tröja går för 198 pistoler.

Hiss eller diss?



Jag gillar skor som inte ser ut som alla andra utan skiljer sig lite från mängden. Vad tycker ni om dessa två? I'm in love!

Så vad säger ni, hiss eller diss till lite udda skor?

.

Haha kom precis på att jag har på barnprogram på tv:n, det är kanske därför byggjobbarna kollar lite konstigt på mig?:P


Ben & Jerry's dags

Nu är det dags för lite Ben & Jerry's dags. Beställde hem av min käre mor en Cookie Dough och en Piece of cake men Piece Of Cake var slut så testar en smak jag aldrig ätit förut ist, Cheeskake Brownie någon som vet om den är god?

Tänkte ta ett säkert val nu isf så det blir Cookie Dough.

Vilken är eran favoritsmak på Ben & Jerry's ?



Pärlshoppen

Ska ta mig förbi pärlshoppen någon dag och köpa lite hängsmycken och så och så ska jag ta och fixa till något armband. Det finns ju så mycket fina saker man kan använda och det är alltid kul att ha sakr som inte alla andra har. Kanske får bli lite egengjorda presenter till släkten i julklapp?  fortsättning följer.
Dödskalle med ögla

Soppa, tidningar och barbies

Precis fått i mig lite soppa känner mig jättemätt men samtidigt så är jag jättehungrig. Får ta och smaska på en pigelin snart. ELLE tidningen är nu utläst och jag har fått en massa inspiration. Vilka är era favorit mode-tidningar?:)



Stressade som bara den igår med vårat barbie projekt och jag han till slut färdigt innan jag var tvungen att åka till Sofiahemmet. Jag var i samma grupp som Sanna och Stephanie i min klass så vi delade upp uppgifterna så mina uppgifter blev att sy en fejk-pälsväst, skinnbyxor med hög midja och hårband. Spetströjan sydde Stephanie. Förutom det här har vi sytt en fjäderkjol och en tröja till det var jag vet. Även den barbiedockan fick ett hippie band runt huvudet, vi bestämde oss för att det skulle bli vår lilla röda tråd.



När jag skulle göra pälsvästen klippte jag ut den i ett stycke så att jag skulle slippa sy i och med att det var så långt hår. Satte snedslå / kantband runt kanterna så att man inte skulle se tyget som pälsen satt fast på. Skinnbyxorna sydde jag efter ett mönster som jag sedan fick sy in och fixa till, på mitt egna lilla sätt så att de skulle sitta bra:)
Vad tycker ni, blev det bra?

Photos

Här har ni lite bilder från den lilla sjukhusvistelsen. Tyckte det var jättekul att få dropp och ha en sån där nål i handen, även fast jag fick springa och kissa hela tiden.




Den första bilden är när jag precis hade vaktnat upp och var helt hög på mofrin, glassen hamnade på alla andra ställen än i munnen. Sista bilden är på uppvakningsrummet där jag fick ligga efter operationen och även över natten.

I´m back on track

Nu är jag hemma igen och det känns som att jag ska kvävas. Är jätteslemmig i halsen efter operationen så det känns som att jag inte får någon luft just nu. Var i skolan och hämtade böcker och handlade lite. Fick med mig bla. en ELLE tidning så nu har jag något att göra. har gjort mig en Chai latte så ska njuta av den och hoppas på att slemmet i halsenförsvinner. Det känns faktiskt som att jag skulle kunna gå till skolan imorgon.

Vad har ni för er?

Sjukhusbesök

God morgon på er!:) har precis fått lite frukost och mediciner, nyponsoppa och en liten brödbit. Har blivit väckt två gånger i natt och fått mediciner. Ligger och kollar på tv och har det jättemysigt. Skulle gärna stanna kvar här, det känns som ett hotell med konstig roomservice som ger mig mediciner. Bli utskriven vid 9 efter att doktorn har varit och kollat till mig men vad jag känner så känns det ganska bra, lite mer svullet men det gör absolut inte lika ont som jag trodde att det skulle göra. Min kära far kommer och hämtar mig sen och sen blir det att åka hem och äta ben'n jerrys:-D jag tror jag ska ta mig en liten piggelin snart så att det blir en superstart på dagen;) ledsen för det tråkiga inlägget men det bjuder jag på:-P

Lyx sjukhus

Hej på er! Ligger på sjukhuset och och äter piggelin och kollar på uggly betty med dropp i handen. Operationen gick jättebra och efter så var jag helt snurrig och kollade i kors, hade fått morfin så jag var helt borta;) rummet är jättefint och sköterskorna är jättesnälla och jag får äta hur mycket glass jag vill, äntligen har jag en bra anledning till att få göra det och utan att få skuldkänslor för det;) vad har ni för er då?:)

Dags för operation.

God morgon!

Har precis packat färdigt de få sakerna jag ska ha med mig till sofiahemmet. Ska opereras idag, det är ingen stor operation med det kommer nog göra jävligt ont efteråt, ska ta bort mina halsmandlar. Något posetivt är att de ska bort och förhoppningsvis kommer min kära hals att bli bättre. :)



Som den sämsta slumpen så ska jag opereras och sova kvar på sofiahemmet när det är min och älsklingens 11 månaders dag och vår 2:a månad som förlovade. Vill bara ligga och mysa med han:(



Jag älskar dig massor hjärtat!

Chai latte är mitt liv, vad är ditt?

Nu är jag hemma och har precis gjort mig en Chai latte. Efter skolan träffde jag Matilda, Lisa och Ulrica och kollade i lite second hand affärer på söder. Hittade en väska jag vill ha som en av äffärerna hade i skylltningen, den ska bli min. Efter det åkte jag hem till älsklingen och lagade middag och mös en massa.

Vad har ni haft för er idag?


Datorkunskap

Sitter just nu på datorkunskapen och lär oss om word. Tyckte att det lät jättetöntigt i början men det finns tydligen en massa krångliga saker som man kan göra som jag inte hade en aning om. Ni får gärna tycka att jag är dum i huvudet men det är fakitskt sant :O Ska hem till Amanda ananas en snabbis sen och sen ska jag hem och ta det lugnt. Verkar som att jag inte ska träffa älsklingen idag Vad ska ni göra idag?

.

Haha jag kom 1 min försent så nu får jag vänta i en kvart tills nästa insläpp, attans då;)

Satt och hade det trevligt i matsalen och glömde bort tiden helt. bajs

Chai latte

Nu ska jag inviga min nya termos med en Chai latte och bege mig till skolan.

Hoppas ni får en mysig dag!

En liten dagens



Klännig, H&M
Halsduk, H&M
Ring, H&M
Strumpbyxor, Åhléns
Skor, din sko

God morgon god morgon!

Har precis tagit ett  uppfriskande dusch och ska snart dra iväg till skolan. Slutar inte förs än tre idag för vi har flyttat datorkunskapen som vi har på fredagar till måndagar så att vi är lediga varannan fredag. Just den här veckan kommer jag inte ha så mycket glädje av det i och med att jag ändå kommer att vara hemma hela veckan.

Dagens planering. Skola, kolla i second hand affärer m. bästis, mysa med älsklingen.

Vad är era planer för dagen?

Löve

Hittade den här på Gojane men vill ha den i svart, ge mig!

glitter shutter shade tee

Nu ska bara nagellacket torka och sen ska jag hoppa in i duschen och sen är det läggdags. Mina ögon trejkar så det är bäst att jag skyndar mig. Vill ha en liten sån där apa som blåser så att nagellacket torkar.

Puss på er!

Ledsen apa

Jag köpte även ett nytt nagellack och var så glad och skulle måla det nu men nej då har jag hunnit slarva bort det de 5 min jag hann vara hemma, suck!



Uppdatering : Wiiie jag hittade det, nu ska det målas!

Shopping shopping

Är hemma på trygg mark nu och är helt slut, känner att jag har sovit på tok för lite. Tänkte lägga upp lite bilder på helgens shopping. Den svarta väskan och halsduken fick jag ingen bra bild på så sket i dem men här är resten.



De dåliga bilderna tar jag inget extra för.


Fotboll + shopping

Tjoho!

Är hemma hos älsklingen nu igen och väntar på att han ska komma hem. Efter hans match ( som slutade med vinst åt djurgården, älsklingens lag ) så skulle han stanna kvar och kolla på den som skulle spelas efter dreas också så då åkte jag och mötte Matilda och gick en sväng på stan. Fick med mig en lång svart tröja, ett nagellack och en svart väska.

Skulle blogga från mobilen förut och ville då ha med en bild men då går det skit segt och funkar inte, bajs!

Vad har ni gjort idag?

God morgon på er!

Sitter just nu och äter lite godis, det är ju på morgonen det smakar som bäst.  Älsklingen åkte till sin match för en liten stund sen och om ett litet tag så kommer hans bror och hämtar upp mig och så ska vi åka tillsammans och kolla på hans match.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, kanske blir att mysa med Adde och bara ta det lugnt. Det känns faktiskt som att förkylningen är på bättringsvägar :)

Vad ska ni göra idag?

Så fult så att det blir coolt, that's how i like it.

Jag skulle inte tacka nej till att även de här sakerna kom i ett litet brev hem till mig.

     


Örhängen som är gulliga tänder, kan det bli härligare?

Kärlek till er!

Måste bara säga att det är skitkul att se att det är fler och fler som kikar in på min blogg och även att ni har börjat kommentera mer, härligt fortsätt så!

Är det något speciellt som ni tycker att jag ska skriva mer om?

Natti natti

Nu är det dags att stänga ner för idag och gå och mysa med min kära älskling. Ska upp tidigt imorgon och kolla på hans match och sen blir det att vara hemma och ta det lugnt och dricka en massa Chai latte, på måndag ska jag äntligen få inviga min nya termos :D

Sov så gott på er!

En dagens tack.

Här har ni dagens sköna shoppingoutfit. Fick snabbt byta t-shirt innan vi skulle gå för jag fick ett par kära fettfläckar när jag stekte fiskpinnarna som skulle bli lunch =/



T-shirt - MQ
Strumpbyxor - H&M
Skinn jacka - Vero moda
Väska - Gina tricot
MC - boots - Din sko
Halsduk - Åhlens
Svart ring - H&M

Jag vill ha båda:(



Jag gillar båda och har testat båda idag och känner att jag vill ha vill ha vill ha! Måste tyvär bestämma mig för en av dem, vilken tycker du?

Randigt

Jag hann tyvär inte lägga upp någon dagens outfit och även inte ta kort på de få grejerna jag köpte när vi var på stan idag och skulle shoppa loss.  Som vanligt så hittar man ingen ting när man väl har pengar så det blev en tajt lång vit och svartrandig tröja med knappar på axlarna, en råsa och biege randig tröja, en svart halsduk och ett svart spetslinne men vet inte om jag ska ha kvar det.

Randigt fick bli dagens tema. Ska gå och kolla lite på stan på måndag ist, har nämligen en del pengar kvar :)

Hallå hallå.

Är hemma hos älsklingen nu och tänkte underhålla mig lite med datorn medans han och 2 kompisar till han kollar på Sverige matchen. Ska försöka fixa med lite låtar till ipoden och så.

Vad ska ni göra ikväll?

Nuknuk.se

Hittade de här sötnosarna på nuknuks hemsida som jag gärna skulle vilja få hemmskickade just nu.



Sjalarna går för 249 :- och väskan 349:-

God morgon alla människor!

Ska snart ta mig samman och göra iordning mig men jag är en sån där expert på att fastna framför datorn. Älsklingen kommer snart och då ska det lagas lunch och sen blir det att åka in till stan och shoppa galet.

Vad ska ni göra idag?

Mums

Sådär nu ska jag ta min halsgrej jag köpte idag som ska hjälpa om man hostar och är slemmig i halsen. Det står på förpackningen att den ska smaka en blandning mellan choklad och körsbär vilken den tyvär också gör plus någon annan äcklig smak. Jag dör!

Dags att sova, sov så gott på er!



Botten upp!

I´m souranded by Chai latte.

Innan det blev kebab tog jag och mor min en sväng förbi in och finn i Fridhemsplan. Skulle köpa skohorn men en kär liten kaffetermos som jag ska avnjuta min chai latte i på väg till skolan från och med nu fick följa med hem också.


Hej på er!

Internet har som vanligt inte fungerat och det är anledning till dålig uppdatering.
Efter skolan blev det att titta lite på stan för att sen åka och möta mor min och kolla ännu mer. Om jag hade ont i fötterna!
Middagen blev kyckling kebab men blev jättebesviken för de hade någon annan äcklig krydda än vad de brukar ha, jag som hade sett fram emot det, snyft!
Köpte en massa godis och hyrde film och nu är jag trött som fan.

Vad har ni gjort idag?

ALEXIA Patent Sandal Boot

Ge mig dessa sötnosar, såg en tjej som hade dem på sig idag and i LOVE them!


Skulle inte tacka nej till detta underverk om det nu är lika bra som alla säger. Hatar när håret lägger sig som en slickad badmössa runt huvudet.

Finns i hos utvalda frisörer så får ta och leta reda på en sådan och ev köpa ett litet rött saltkar. Kostar 180 riksdaler.


träigt

Hej på er!

Sitter just nu på datorkunskapen och får träsmak i ärslet.

Sov hos Adde i natt och jag kan inte säga att jag fick mycket sömn. Först så blev jag uttryckt och sen fick jag en armbåge i bakhuvudet, haha så det kan gå:P Jag får ta och vila upp mig i natt ist.



Något som är riktigt skönt är att jag inte har något planerat ikväll utan ska antagligen bara vara hemma och slappa. Ska egentligen opereras på tisdag men om jag fortfarande är jätteförkyld så går det ej =/ Var och besökte apoteket innan skolan så det fick bli någon halsgrej och nässpray så nu hoppas vi på att jag blir bra!


Vad ska ni göra ikväll?

Far far away

Ska snart åka till Stora mossen och möta älsklingen efter hans träning och sen bär det av mot hans kära hem.

Morgondagens planering, ska till kiropraktorn för förhoppningsvis sista gången, skola, teori + datakunskap, ta det lugnt och försöka göra mig frisk, kanske ut till landet:(

Dagens

Hej på er!

Här har ni dagens outfit.



Lusekofta - stads missionen
Jeans - ?
Skor - Din sko
Armband - gammelmormors

Som sagt dagens tema fick bli some retro.

Fuck

Matte prov nu, wish me luck!


school

Hej på er!

Sitter i skolan och känner mig helt död. Vill bara ta den här förkylningen och kasta den i soporna. Måste ju vara frisk tills på tisdag:(

Sitter och dör i min lusekofta bland alla datorer, give me some air!


Anledningen till att jag inte har skrivit så mycket är att jag har tröttnat på att skriva för att det aldrig är något som kommenterar osv :/ Jag har inte bestämt mig än om jag ska sluta blogga men ska tänka lite. Peppa mig.

Riktiga kockar lagar onyttig mat!

Nu är det matlagning som gäller. Pasta med ost och bacon sås, onyttigt men gott!

Ja du får gärna köpa dessa saker till mig.

Jag vill ha! Ska försöka klara av att köpa det mesta av dessa saker nu när jag får lönen för barnträningarna.


Nu är jag hemma igen och väntar på min kära mor och sen ska det lagas mat! Önskar att någon kunde laga sån där soppa som alla pratar om när de är sjuka så att man blir frisk igen.

Håller på att kolla runt i lite olika bloggar, har ni något tips på nån bra?


Nu ska jag fara iväg igen och träna barnen, match och sen är det bara att dela ut lite kakor och medaljer.
Ska hem sen fort som fan och bara ta det lugnt. Ska kanske mysa lite med älsklingen också, saknar han.

Vad ska ni göra idag?


Dagens



Jeans - ?
Rosa kofta - Lindex
Stort linne ( instoppat ) - H&M
Halsband - H&M
Ring - H&M
Till detta mina svarta skor med hög klack från Din sko.


Jag har letat och letat och letat efter en lång och svart halsduk och äntligen har jag hittat den. Alla halsdukar är så korta så det blir som en liten stump som hänger runt halsen bara men nu har så har jag hittat den, på H&M:s herr avdelning. Den SKA bli min i helgen då jag ska och shoppa men älsklingen.
Den ser inte så speciell ut men ska fixa till den på något sätt.



Åh jag vill bara beställa hem det här halsbandet och äta upp det, ge mig!


Nails and stufs like that



Någon som vet något bra under och över lack till naglarna och även förstärkningsnagellack?

Hej hej.
 
Kom precis hem från skolan. Har som sagt blivit förkyld och känner mig jättehängig så jag tog saken i egna händer och bestäma att en Chai latte skulle göra gott vilket den också gjorde.
Vi kommer ha en temadag nästa tisdag( när jag tyvär ska opereras så kommer bara kunna vara med halva dagen ) och då ska vi sy minst 5 barbie plagg och så ska vi ha ett speciellt tema som vi ska följa. Min grupps tema är mode nu så det blir spets, skinn, fuskpäls och lite annat smått och gott.


Haha jag var bara tvungen ;)

Dagens

Här har ni dagens outfit.



Stor herr skjorta - stads missonen
Linne - H&M
Svarta jeans
Skor- din sko
Halsband - H&M

God morgon på er!
Sitter och stoppar i mig lite frukost, macka och en banan.

Dagens planering är, skola, träna barnen ( sista veckan, om jag är GLAD! :D ) Träffa en mamma till en liten tjej som jag kanske ska sitta barnvakt till och sen träffa älsklingen eller åka hem och ta det lugnt.

Äntligen när jag har blivit frisk igen så har en annan förkylning kommit och hälsat på mig.

Sorry

Jag är ledsen att jag inte har skrivit så mycket idag men jag är verkligen helt slut. Jag får ta igen det någon dag snart.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ev. göra en hårinpackning. Sov så gott på er!



Juste, en sak som störde mig jättemycket var att igår satt jag och kämpade och skrev en svenska grej som tillslut blev 2 sidor lång. Idag när jag då tog med den till skolan för att det var idag läxan var till så tog hon inte ens in texterna. Snacka om bortkastad tid kl tio på kvällen.

got ya!

Innan jag och Amanda åkte in till t-centralen gick vi till Åhléns på Odenplan och kollade lite. Gick till avdelningen där det finns massa hudkrämer och hårfärger och massa annat skoj och gissa vem jag mötte där, min kära mentor med en hårfärgsförpackning i handen. Haha jag och Amanda vi oss ett gott skratt. Får kika efter honom i skolan imorgon och se om han har en annan hårfärg.


Idag fick mitt nya halsband som jag har bytt till en längre kedja på hänga med mig runt min hals.


BLÄ

Har precis stoppat i mig en SKIT äcklig svampsoppa som bara smakar kryddor och ska snart åka och träna. Var jättepep men den där soppan förstörde allt. Är svin trött men det var sjukt skönt att sluta idag och känna att man inte måste stressa iväg någon annan stans utan ta en sväng på stan med Amanda, om jag njöt av att slippa stressa.



Här har ni dagens låt



GOD MORGON!:D

Natti natti

Nu är det sovdags!
Sov så gott på er.


Ska jag skaffa lugg igen eller inte? =/

mönsterkonstruktion

Sådär nu är mök-läxan gjord men jag har inte en aning om det är rätt. Jag förstår inte hur man kan hitta på något så krångligt och inte fan finns det någon logistik i det heller.


Kikade in på forever21 en snabbis och såg ännu en gång två tröjor jag vill ha. Spindelmannen ska iaf komma i ett paket hem till mig snart har jag bestämt ;)



 


frissilyr besvär

Sitter och funderar på om jag ska klippa lugg till vintern men jag kan inte bestämma mig. Vad tycker ni, lång snedlugg eller rak lugg?

 Kolla på bilderna i Headern och säg vad ni tycker!

Utmattad efter en lång helg

Tjena mors!

Nu är jag hemma igen på trygg mark efter att ha spenderat gårdagen hos älsklingen och suttit barnbvakt till hans brorsbarn och idag spenderat någon timme på IKEA och köpt en del saker till mitt rum.

Vad har ni gjort i helgen?

Jag är helt slut kan jag bara säga. Malte ville absolut sova i samma säng som mig och älsklingen så alla vi 3 delade på en liten sheten bäddsoffa som var hård som sten. Men Malte var glad och det var det som var huvudsaken. Får ta och sova ikapp idag.



Kvällens planer, nörda framför datorn, gnälla på lilla fader så att han fixar tillbaka internet till min egna dator, skriva någon svenska sak och sen fixa med de ny inköpta sakerna till rummet.

Natti natti

Ännu en gång så slutade internet fungera så nu är det tv:n som gäller och sen sova och vänta på att älsklingen kommer. Sov så gott på er alla! Kommentera nu över natten så att jag har något att göra imorgon. Skriv gärna tips också på vad jag skulle kunna skriva om. Puss på er!

Presentkort på Kiks

Rycktes med strömmen och blev medlem gör det ni med på och samla poäng och få presentkort på kiks:

 

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=133444

..

Nä nu ska jag slita mig från datorn och mysa lite, I´ll be back!

Stadsmissionen

Tog en sväng förbi Stadsmissionen på väg hem från skolan med Josefin. Har letat efter en stor skjorta med rutmönster det var inte riktigt det jag hittade men det blev iaf två skjortor och en cool lusekofta som jag ska mysa runt i med uppkavlade ärmar.


                                                                                                                                                                               

Lusekoftan - 60kr
Randig skjorta - 60kr
Rutig skjorta - 30kr

3 plagg för 150 kr sammanlagt, hur bra kan det bli?


 


Mys

Sådär nu är jag hemma igen. Fick rulla mig fram till bilen men gott var det! Chicken tikka butter masala eller vad det heter och nan-bröd fick det bli.

Nu blir det att läsa Chic och mumsa godis.



Vad är era planer för ikväll?

Ursäkta språket

Försökte precis mobilblogga bara för att testa men självklart så funkade inte det för att uppåtknappen på min mobil har fucking gått sönder. Hann ha den i 1,5 vecka innan den braka ihop. Aja det är väll bara att lämna in den och så får jag testa att blogga då. Men självklart kommer jag säkert då inte kunna ha någon mobil för jag köpte ju en ny för att min andra var sönder. USCH hatar det här!


Något som gjorde mig lite glad iaf är att jag, min käre mor och min papi ska ut och äta Indiskt av någon anledning. MUMS:D Nu blir det att äta för en vecka frammåt.

Det blir att sitta och blogga och nörda framför datorn sen när jag kommer hem har jag bestämt mig för nu, måste tyvär klämma in och göra lite mök också ( mönsterkonstruktion ) =/

Puss på er!

Me like

Nu har Rachel Bilsons klädkollektion för DKNY kommit ut. Vad tycker ni? Jag diggar den iaf!


morgon morgon

Hej på er!
Sitter just nu på datakunskapen och njuter av min underbara chai latte.

Vad har ni för er?


no more no more no more no more

Nu ska jag sticka iväg till barnträningen och sen ska jag åka hem till älsklingen och sova där.
Blir nog inge mer bloggande för idag men får ta och kompensera det imorgon.

Puss på er!

hemma

Tjuhu!

Nu är jag hemma för att som vanligt snart sticka iväg igen. La in en annons på grannar.se för att hitta ett barnvaktsjobb nu när barnträningarna tar slut. Vill ha en fast inkomst så att man kan unna sig lite saker då och då. Har fått en del svar och även att folk har frågat mig så snart ska jag ringa en av dem och bestämma tid då vi ska ses, weeho!:D



Jag har bestämt mig nu, jag SKA ha de här skorna och mysa runt i nu i vinter. Jag vet bara inte riktigt vilken av dem jag ska ha, tror att den gråa är min favorit. Vilken är eran?



Natti natti

Nu är det dags att duscha och sen sova. Skriver förhoppningsvis mer imorgon.

Sov så gott på er!

Istället för att lägga in alla outfits som jag har missat nu två dagar så lägger jag in alla på söndag. :)

Oldie

Halloj! Anledningen till att jag inte har skrivit något på ett tag är att min kära pappas provosoriska lösning med vårat internet slutade att fungera. Här får ni ett av inläggen som skulle ha kommit in i måndags :

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter träningen och har även hunnit få i mig mat, burritos. Håller på och flyttar saker från köket för imorgon börjar stambytet igen fast den här gången i köket så nu kommer vi att vara utan rinnande vatten (förutom på toan) i 3 veckor, jag DÖR!

Han som sagt inte lägga in dagens outfit imorse så det får bli nu ist.

 

Strumpbyxor - Lindex
Skjortklänning - JC
Klocka - turiet
Halsduk - H&M

Till detta fick mina nya MC-boots sitta på mina fötter.

RSS 2.0