Försöka kan man göra iaf.

En dålig bild på dagens påklädnad men bättre med en dålig än ingen alls.

Tee från Gina tricot, Jeansväst second hand, Jeans från Lindex, Klocka från Urban outfitters och Converse. 

Weekday


Uppdatering av garderoben med två perfekta vårplagg från weekday i den lite kortare modellen som köptes av matpengarna jag fick av mor till den här veckan( måste betala maten själv i min skola ) Fick bli gulasch soppa på burk till lunch idag, inte illa pinkat och helt klart värt det. Inspirationen just nu är helt stopp men så småning om så hoppas jag att en dagens då och då dyker upp.


Pictures

Hela helgen var underbar ute på landet och det har firats att det var påsk och ätits alldeless mycket påskmat och godis med käraste släkten.Happy easter!

Påsken ska firas på käraste landet så det kommer inte finnas någon dator till hands för uppdateringar förs än på måndag. Har hunnit med några inköp de senaste dagarna bla ett par höga byxor, en bh och en lång bommuls väst.


Ha en superhärlig påsk kära människor!


Sunshine

Var ett stort fnittrande tjejgäng som var hemma hos en tjej i min klass igår och njöt av det underbara vädret och åt aldeless för mycket pizza och bröd med vitlökssås och såg på skräckfilmer, hade det underbart med andra ord.
 


Glass är som bäst i solsken

Fredagen var underbar och får därför förklaras i bilder. Jag och några vänner från klassen köpte glass och satte oss i kungsan för att njuta av första värmen för det här året. Den härliga dagen fick avslutas med några små kassar med fina kläder och underkläder i.


Movie night

Har varit på ett danspass för ett tag sen och nu är det kolla på Madagaskar 2 med Tilde som står överst på listan. Imorgon blir det att inta en kinabuffé och äta så mycket så att det känns som att man är på gränsen att spy.
Ska bli bättre på att uppdatera bloggen men då behövs det självklart respons så förslag på vad ni tycker att jag ska skriva om tas gärna emot!

RSS 2.0