Olyckor kan lätt hända.

Igår var min kära lilla dator med om en liten olycka vilket resulterade i att hela skärmen sprack, tråkigt då den bara är 3 veckor gammal ungefär. Uppdateringar och bilder kommer upp på bloggen när jag är hemma igen i kära Stockholm.

Dagen spenderades i Funäsdalen i en lång och härlig backe med en bräda fastspänd på fötterna och solen gassandes emot en. Hoppas att ni har det lika bra som jag har, puss och kram på er!

Bank bank

Första åken i skidbacken är precis avklarade och just nu har vi en liten lunchpaus. Sportlovet ska spenderas i Hamra men skid och snowboardåkning. Ska försöka uppdatera så mycket som jag kan, ha det super!

Mixed honey.


Jobbade på Lindex idag och sen blev det ännu mera jobb pappas företag. Känns som att ögonlocken nuddar mina kinder snart och jag skulle inte tacka nej till en stor godispåse, en bra film och en mysig pojkvänn vid min sida just nu. Imorgon blir det skola, lite shopping och ev. bio med älsklingen.

I want some polaroidpictures on my wall.JeansshortsLångärmad tröja från hm, Jeansshorts pappas gamla jeans, halsband från Indiska, armband från Ur&Penn och Åhléns.


Motivationen och inspirationen har inte varit på topp men det känns som att den äntligen är tillbaka, så fortsätt att kommentera så ska jag ta mig i kragen och uppdatera oftare. Något speciellt som ni vill att inläggen ska handla om?

Alla ♥ dag!


Kort kavaj från Zara, tee (ny) från Gina tricot, jeans, armband från Ur&penn och Åhléns, halsband från Indiska.

Alla hjärtans dag
idag och självklart ska den firas med världens bästa älskling. Förutom att det är kärleksdagen idag så har vi även lyckats pricka in så att det är vår 15 månaders dag idag och även ett halvår som förlovade. Först blir det Jensens Böfhous och sen får vi se vart älsklingens överraskning leder oss. Vad ska ni hitta på?

Glad alla hjärtans dag på er alla läsare!

Everyday mineralsFick hem det här idag i ett litet paket med test på mineralsmink från everydayminerals, en puderborste och en concealerborste. Man fick välja 3 olika färger på mineralfoundation, en concealer och en rouge för 0kr, det enda man behövde betala var frakten. Borstarna köpte jag separat så det är inget som ingår. 

Kolla in här för att veta mer och köpa ovanligt billigt mineralsmink!


MumsJag vill ha dig din snygga jävel! 149kr på Lindex, finns endast kvar tills på söndag.

Andra dagen som jag praktiserar på Lindex och hitils har det gått super. Har hittat en massa fint som ska bli mitt nästa vecka.
Blir att åka och sova över hos världens bästa älskling idag.

Vinn 2000kr på hm.

Kissie är så generös och lottar nu ut 2000kr på hm, något man inte skulle tacka nej till då studiebidraget inte räcker så länge.

Var med och tävla här ni med!

Levi's


För 40kr på second hand blev de mina. Avklipta, till ett stort linne med tryck och en svart lång väst.

RSS 2.0