2 för 1

Som en cykel på köpet har en förkylning kommit och hälsat på mig tillsammans med det dåliga vädret. Ska försöka kurera förkylningen med te i överflöd och att sitta och pilla på skjortan som jag håller på och syr i skolan som ska vara färdig tills imorgon. Känns skit trist att inspirationen inte flödar lika bra när det är dåligt väder, där emot flödar mina idéer på saker jag vill sy vilket passar perfekt när det regnar utomhus.
                       

Tillskärarakademins modevisning S/S 2009

Inspirationen har inte varit på topp den senaste veckan men med lite bättre väder så kommer den förhoppningsvis tillbaka igen inom kort.
Kvällen avslutades med en långpromenad efter att ha suttit stilla ett tag då jag och min klass tittade på repetitionen för tillskärarakademins modevisning. Plaggen de visade var för det mesta väldigt fina och välsydda men hur visningen var upplagd och utfördes gjorde inte kläderna rättvisa. De flesta bilderna som togs blev suddiga för att jag och min kamera inte riktigt har kommit varandra så nära än men vi ska fortsätta kämpa tillsammans i sommmar och förhoppningsvis kunna komma med bättre bildresultat.

 

RSS 2.0