New clothes


Två nya tillskott till garderoben, en lite längre jeansskjorta från Zara och en brun/svart jumpsuit från Lindex. Fick jumpsuiten av Lindex som tack för att jag har praktiserat där i 7 veckor nu, fick välja ett plagg och kunde inte bortse att det är så grymt skönt att springa runt i något som inte sitter åt så då fick den följa med hem, till en jeansjacka nu i vår kommer den få visa sitt rätta jag.

I'm a tall one.


Gårdagens outfit då dagen tillbringades på söder fick bli; Jumpsuit från Lindex, fejkjacka från hm, kofta från Lindex, nitbälte från Zara, nördglasögon från hm herr, väska från Lindex, halsduk från mosters gamla butik och skor från din sko.
Jag bjuder helt gratis på min dåliga hållning så ta för er!

Prutt


Fejkjacka - H&M, halsduk - Mosters gamla affär, tröja - Lindex, jeans - We, nördglasögon- H&M herr
Såhär skön och enkel fick outfiten bli när jag och kära mor åka till IKEA och bla. köpte en klädställning (klädhäst) till mig, påslakan och sen lite annat smått.
Igår blev det middag på Jensen Böfhouse med älsklingen och hans kompisar och kära Tilde som går i min klass. Kvällen fortsatte sen hos mig då jag och Tilde satt och vräkte i oss choklad som tröst för att vi inte får gå på krogen än.

You want to go to the seaside?


Färgerna på sjalen fick stå för den lilla vårkänslan då det ligger snö på marken igen och stumpbyxorna fick vara på ist för vår och sommarvärme. Ny Sjal från Lindex, kofta från H&M, tee från H&M, shorts pappas avklippta gamla målarbyxor och kängor från Vagabond.

Har spenderat kvällen i soffan med en godispåse och nyaste ELLE, precis vad som behövdes för att känna sig lite bättre och piggare efter dagens hängiga humör. Imorgon blir det bortakväll hos älsklingen då han fyller år på fredag, måste ju vara med och sjunga en vacker liten truddilutt på morgonkvisten för födelsedagsbarnet. Just nu är han på kryssning så jag har beställt en stor burk maltesers, mums!

Hey mr.


Jeanshortsen är pappas gamla målarbyxor, linne från hm, kavaj från Bik bok, halsband från Indiska och skor från Din sko.

Var och firade moster och kusin idag och fikade så att jag nästan kunde rulla hem. Har haft mysmiddag med älsklingen, kyckling, klyftpotatis och sallad stod på menyn. Hoppas att ni har haft en bra lördag!

Apskor.




Två av alla saker som har köpts denna vecka, skor och halsband. Förutom detta har även en Jump-suit fått följa med hem, tros och strumpbyxlådan har fått påfyllning och även ett par nördglasögon har börjat få hänga på min näsa vissa dagar.


I like pictures.



1. Jag har gått och blivit med nördbrills.
2. Tilde har en söt men kåt liten bullterrier vid namn moses.
3. Hamra.
4. Utsikt från balkongen i Hamra.



Imorgon är det Lindex som gäller vilket är super men kanske inte lika roligt för min rygg. På fredag ska jag njuta av 45 min massage, något som jag och min kiropraktor kom fram till kunde vara bra för min rygg. Äntligen en bortförklaring till att kunna få unna sig något, 400kr går kalaset på tyvär men ska det vara så ska det.

RSS 2.0