090928

Tog en sväng in på H&M på Drottninggatan för att kolla ombyggnationen och fick med mig denna randiga sak. Funderar på att den ska få följa med när det är klassfoto imorgon. Härliga dragkedjsdetaljer på ärmarna, 249:- inte illa pinkat.


Födelsedagsfirandeärbra.Det blev en underbar kväll med födelsedags firande hos Amanda med härliga tjejer, grymt god mat och för många skämt om ostkrokar. Grekiskt till middag och cheesecake till efterrätt. Americanska pannkakor och chokladfondue till frukost, kunde inte ha blivit bättre. Hatt tema gällde så mammas gamla cowboyhatt fick hänga med under kvällen.

090923

Precis jobbat färdigt. Nu är det powerwalk med Amanda och sen sy som gäller. Hare!


090922


Gårdagens inköp, Beyond retro, 239:-

Har väkt mina grannar med bak och hög musik och ska snart åka vidare med mina små bakverk hem till Malin där det blir mys och onyttigheter. Först en sväng till sturegallerian för att boka en frisörtid till Amanda. Hoppas ni får en bra dag!

090921

Inte många knop som har gjorts idag förutom skola och en sväng på stan. Fick med mig en röd kavaj som förvandlar fram fantastiska former och lite smink från en utförsäljning av Make up store. 60 spänn för ett läppstift, en ögonskugga och en sminkborste, nästan så det är gratis. Bilder på kavajen ska jag får fixas imorgon, nu är det sovdags.

090918


Vad händer? Två inlägg på en dag och till och med en outfit? Ja det var ju som sagt ett tag sen men nu ska det försöka bli en vana.
Skjorta - Zara, Lack leggings - GT, Halsduk, jacka, ring och armband - H&M, Converse

090918

Var på design SM idag på Lava och stöttade de två som var med från årskurs 3. I pauserna blev det att gå in på Topshop och önska att man kunde köpa hela affären och fika med äppelpaj som bara smakade socker. Lite ensamtid med papi ikväll, biljard i någon rökig lokal är var som står på schemat.

3:orna från vår skolas klänning.


2. Bidraget från en skola i Jönköping om jag inte minns fel.


090916


Hur snygga? Vagabonds SS10, can't wait.

090913

Känns som att mitt liv håller på att rasa samman. Måste få en paus från allt.

090908


Alexander Wang, Gina tricot, nelly.com, Net-a-porter, monki och topshop.

Kom hem levandes från militärhinderbanan som vi var på med idrott och hälsa B:n, tummen upp! Träning efter det och nu är jag så gott som död. Ska försöka komma igång med det så vackert kallat " dagens outfit " mer seriöst, vad tycker ni om det? Låter det intressant?

090905

Pimp your computer!

090905


Precis jobbat i 7 timmar. Nu ska det ut och gås och sen är nästa stop hos Matilda för lite tacos. Ha en bra kväll!

09090250% rabatt på allt på Beyond retro just nu i och med att SOUK ska stängas. 129,5kr för en kavaj, jo man tackar!

090901


Två helt olika stilar, but that's how I like it.

Är helt mörbultad och min kropp har blivit beslagtagen av herr träningsvärk. Imorgon tar skoldagen slut 12.20, då blir det mys eller hooka med någon kär vän. Time to sleep.

RSS 2.0