//savannen//


Topshop, h&m Home, A.Wang.

Lång dag i skolan och sen fika med hemmabakade bullar och blaskit kaffe. Halvdag imorgon och sen väntar en grym helg. Här peppar vi för fullt!

//you don't know what you got//


75 min poweryoga och powerwalk på 30 min hem, jag är trött. Till och med lite mer än trött, tror jag håller på att förvandlas till Batman, nästan säker.  Adjö.


//i don't mind if you don't mind cause i don't shine if you don't shine//


net-a-porter, Helmut Lang, Donna Karan, Topshop, fashionology, modekungen.

Glasshäng i Humlegården och en allmänt grym dag med bra människor. De två sista veckorna har dödat mig och sovklockan ringer dygnet runt, jag är trött som en jävla åsna så bloggen försvinner lite i intet.

//bounesbounesbounesbounesbounesbounesbounes//


Spenderade kvällen i Globen, klappandes och oförstående över hur man kan röra sig som medlemmarna i Bounes och alla andra 300 pers som var med. Du vet slänga foten bakom huvudet och sen breaka lite på det, hoppa lite hit och göra en volt dit. Det var grymt och kan inte annat än att säga att jag är imponerad. Känner att mina dansmoves ligger i lä efter detta spektakel. Måste nog bikta mig, Bounes är guld.

//black'n white//Ett riktigt kap och jag är nöjd, klänning från h&m 69.50:- 
Ska trolla bort gummibandet under bysten, sen blir den afrikainspirerade klänning fears!
Precis kommit hem från Gröna lunds invigning. Drukit öl i solen på Snaps och sen blev det en spontantripp till Gröna lund för att en gång och aldrig mer testa att vara på Grönan med högklackat och långklänning. Började dagen med försovning och 5h nationellt prov i svenska, avslutade kvällen med huvudet högt och en runda på herr Donken, grymt!

//silver//


http://fashionology.nl


//Dunder och brak//Mysdag igår på stan, en klänning rikare och lite andra bra-att-ha-saker. Klänningen är inte jag nån stans men med lite brunare kroppsnyans och schyssta saker till så kommer jag och elefanterna dundra fram, fears! Dock är den hyffsat kort men jag är nöjd, riktigt nöjd. Zara är guld.


//svart är ju bra//


A Wang, Gina tricot, Topshop, net-a-porter, Mango.

Jobbat hela dan, får se om dansgolvet ska få sig en match ikväll eller det är soffan som ska få sig en utmaning. Fylla på energiförrådet och sen tas kvällen med storm. Ha't pra.

//I love the rain most when it stops//


Ledig igår och idag, myst och haft det bra. Har startat ett projekt, rensa-två-fulla-garderober-projektet. Jag ser inget slut i de här oändliga klädhögarna och att bara kolla på dom gör mig utmattad. Fika med bra folk och sen får vi se vart kvällen tar mig. Ha't gött.

//kross//


Lindex 39,50:-


//Hey soul sister//


jacka - New yorker. klänning, halsduk - h&m. skor - Nilson. halsband - jag.  ringar - Åhléns, Glitter, Riga, Indiska.

Nya klänningen, jag är förälskad, förbryllad, förvånad. Jag har hittat ett nytt hem, ett billigt hem, en långklänning från h&m. Glasstopp efter skolan vid kajen i Gamla stan. Dags att sluta glömma solglasögonen för nu jävlar vankas det vår!

//leopard and black


skjorta - Weekday, väska - Vila, klänning - h&m.

Studiebidraget är ett minne blott men inte fan deppar jag för det. Efter allt slit var garderoben mer än väl värd att uppdateras och hjälp va det känndes bra. Drog en sväng till mannen som alltid är lika imponerad över vad jag har på mig. Mannen vars händer är guld och utan dom skulle min rygg ha gått i pension for a long time ago. Utan mannen bakom ryggknäckandet skulle jag förmodligen sitta i en rullstol nu. Rösten är lik en 14årings mitt i målbrottets värsta aktion, bara moppemuschen som fattas.


//I want a cape//


stylesightings

Sådär ja, jobbat 59 h på en vecka och fan jag är trött. Går kvällen slutade på en lokalfest men grymmast var nog hemvägen, curry krig, dialekter, pommes för hela slanten, nya kontakter, jag är nöjd och schleten. Rösten har farit sin kos och jag låter för tillfället som en dirty crack-kärring, groovy.


//take what you want but do it good//


Nilson, Levís, net-a-porter, Topshop, Monki, Jeffery Cambell, nelly.se.
Till en hatt, till ett par jeanshorts, eller varför inte till både och. Jag vill ha sommar, resor och festival, helst nu.

//shout//


source: Jason Lee Parry
Var på spelning igår på Kaffé 44, känndes bra. Inträdet gick till Haiti, känndes ännu bättre. Jobba till 17.00 och sen jävlar ska det köpas lite fräna träningskläder. sova, sova, sova och jobba, jobba, jobba, min helg i kort beskrivning. 

//This is how I like it//


nelly.se, cocoo, gina tricot, monki, asos, net-a-porter.

Spinningen gjorde sitt och nu är det dags för mig att göra mitt. Sängen skriker efter mig och jag skriker efter sängen. Jag börjar bli gammal. Adjö.

//Hey you//


Source: me
Sovit 3h och jobbar 10h. Raka vägen till spinning efter och sen ska jag hem och dö över natten och förhoppningsvis återuppstå på morgonen. Ni är ju förjävla bra!

//paris by night//


source: me
Sovit fem timmar och jobbat sen 06.50 likt en sann viking. Jobba till fem, raka vägen hem, ut och röra på påkarna, dra på sig ansiktet och hem till Amanda på lite parteyy med goa vänner.

//Militär och pudrigt, missär eller kanske ludrigt//


Topshop, net-a-porter, Gina tricot, Moheda.

Haft det bra på landet och dragit ärslet genom skogarna. Kvällen avslutas med mys med vänner och sen ska sängen få en trogen partner natten lång. Har gått och kärat ner mig i Anthon Bergs salmiakchoklad, ack så gott.

//Easter//


Började dagen med en förjävla bra morgon och sen drog jag en sväng med bussen ut till landstället. Firat påsk med tjocka släkten, ätit för 5 pers x2, skyfflat bort en liten död pippi som hade kraschat in i fönstret( var  självklart tvungen att fotodokumentera händelsen ), och tvångskramats med sysslingen. Mysa här tills imorgon sen far jag min kos och hoppar på bussen in till stan igen. Hoppas ni har haft en förjävla bra kycklingdag!


//Welcome to a part of my closet//
Liten kik på vad som hänger med på klädstången just nu. Fy fan va jag är enformig med färger, jag behöver en liten våg med militärgrönt och lite pudrigt. Ut och inviga solglasögonen och dra ärslet längs gatorna. Avslutar med lunch hos en go brud och sen jävlar är jag redo för att göra egen sushi ikväll!

//Utan kläder känner jag mig rädd, naken, bar och exposed//


Topshop.
Topshop har en jävla massa bra skit inne just nu och tacka fan att man ska försöka spara ihop en kosing till sommaren och alla äventyr. Köpenhamn, Gotland, Emmaboda, Sicilien och Benidorm står på att-göra-listan, hej hopp sommar.

RSS 2.0