Snake


net-a-porter.com, Monki, nelly.se och H&M

Snön kan få dra nu så man får en bortförklaring till att förnya garderoben helt, ömsa skinn. En bortförklaring som inte går att neka. Kommer väl gå lika svartklädd som nu även fast solen skiner men fuck it, det är tanken som räknas.

Kolijox


Topshops vår/sommarkollektion ser lovande ut och kommer minst sagt innehålla många guldkorn.Imorgon är det besök hos herr doktor för att kolla vad som spökar just nu men även varför jag är sjuk mest hela tiden. Lutar åt blodprov och kolijox. Kolijox är förresten ett ord som går att använda till allt, smaka på det. Förjävla bra!


John Mayer


Lindex, Vagabond, Topshop, Monki, Alexander Wang, Damaris, Emanuel Ungaro, Judith Leiber, Gestuz.

Har legat hemma sen i lördags. Hjärnan har bytt massa till snor och lungorna håller på att hostas ut. Hemmadag imorgon med, läsa ELLE och dricka te.

Nykär i denna låt. push


Necklace

Idéerna flödar trots rinnande näsa och ett öra med pain. Efter lite pillipill föddes två halsband. Tror det är praktiken som har fått min kreativitet på fötterna igen. Imorgon ska det hämtas lite saker innan jag drar till en plåtningen för Nikolaj d'Etoiles SS/2011 lookbook bilder. Jag och Ida ska sitta och stirra på en manlig modell och äta godis hela dagen. Helt okej.
silver

Cafét dödar mig och kvällen ser ut att bli som en lugn sådan. I brist på inspiration bjuder jag på en gammal goding.

Topshop, H&M och net-a-porter.

Horse
pics: me
Känns lågt att jobba imorgon igen. Känns lågt att jag saknar Paris en gnutta. Känns inte så lågt att skolan börjar på måndag med en praktik på 6 veckor hos Nikolaj D'etoiles.

Pistol


Tänkte traska runt i dom här när snön hittat ett bättre ställe att vara på. Nilson, 1200:-Blev våldgästad av 7 ganska bra grabbar och hade massageorgie. Bjöd dom på en kopp varmchoklad men sen fick det vara nog. Att man ska traksa upp om några timmar och jobba känns inte lika bra. 

tingeltangel


Tomten hade slitit av sig skägget om han hade sett hur bra jag är på att spontanshoppa. 99 pickadoller, H&M.

Sånt där man skulle kunna tänka sig gå runt och va cool i.


Monki, Donna Karan, Cholé, Judith Leiber, Tory Buch, nelly.se, Willow, Camilla and Mark.

RSS 2.0