Acne



pics; Carolines mode 

Gaaaah, Acne är GULD! Vill slicka på dom, krama dom. Dra runt på dom längs gatorna och sväva drygt en decimeter över marken. Känna mig cool och allmänt mäktig.

//birds flying high//





Paris mina vänner. Mysa runt på gatorna, pilla mig i naveln och ligga i solen och äta baugetter i parkena. Vad sägs om att kapa/stjäla/sno ett plan och så flyger vi dit. Kan spela lite dataspel och lära mig hur man kör, deal?

//light//


Monki, net-a-porter.
Känns som att vi tog ett steg bakåt i förflyttningen mellan årstiderna när vi ställe fram klockan en timme. Det är ju för fan halvmörkt när man vaknar nu igen. Ge mig vår och ljus innan jag blir en riktig jävla bitterfitta som börjar ta glassar från småbarn.

//Give me spring//


Mango, Levis, net-a-porter, Monki, H&M, Cocoo.
Till varmare väder och ett par schyssta Converse och ni har mig. Imorgon ska det köpas trikåtyg. Vad det blir får ni se. God natt på er era fina jävlar!

Sunrise


net-a-porter, asos, cocco.

Första dagen som jag är ledig på flera veckor, har spikat fast mig i sängen och tänker inte lämna den på ett bra tag. Städa lite, plugga lite och sova lite mer. Man kanske ska dra sig ut och släpa ärslet en stund längs gatorna lite senare.

some people want it all


Konstig dag, konstig kväll. Drog en vända till Kista efter jobbet, blev lite strumpbyxor, örhänge och solglasögon rikare. Och nu säger vi hej hopp sängen, gör en trippelvolt och sover ett par timmar, deal?

//lollipop//


Skjorta och blus - H&M, skinnjacka - New yorker, ring - Glitter.
Tog en sväng till Nacka Forum för ovanlighetens skull. 2 skjortor/blusar, en skinnjacka och en ring rikare och jag blev straffad på en gång. Hoppade snett i min rygg när jag skulle böja mig ner och ta upp en galje (!?) Ischiasnerven kom i kläm och nu går jag runt som en stelopererad elefant. Nämde jag att jag är 17?


//Smile like you mean it//


Tog en sväng förbi Indiska, 79,50:- Hörde att avskavt nagellack var coolt.

"Friendship is like love without wings."


Monki, Chloé, nelly.se, Weekday, net-a-porter & Acne.

Shop shop, NU kan allt få bli mitt. Skulle kunna svira runt i det här och ha det bra till våren. Jobbat hela veckan och hörde minsann en liten fågel viska i mitt öra att imorgon var det dags för belöning, släpa ärslet på stan och komma hem vårlängtandes med massa nytt. Ja tack!

Hi, hej, hola


Hänger knapt med min egen takt längre och sömn är något som inte existerar i mitt liv. 5:e dagen i rad som jag jobbar imorgon och jag känner mig lika borta som en kamel. Sy in en nyfunnen blottarrock och göra mönsteruttag sen jävlar sängen ska du får en partner natten lång och behöver inte vara rädd för att bli lämnad under de närmaste nio timmarna.

flies

Att hoppa över all slask och sparka årstiderna i ärslet så att det blir vår och sommar skulle inte göra mig ett skit. Snart åker klackarna på och då allihopa lever livet. Sjukt lång dag fullspäckad med sömnad, mönsterkonstruktion och plaggskisser. Lyckades få ihop lite krafter och släpade ärslet ett varv runt ön med en jävla fin vän.


black

Är mer än nöjd. Dog först lite, och återuppstod igen. 1,5 dagar och sen var dom mina, långa leveranstider kan man iaf inte klandra nelly.se för. 449:- mindre på kontot men ett par riktigt schyssta pjucks rikare, tack och bock!

Take me home


Monki, Topshop, Modekungen, net-a-porter, Levis, A Wang.

Drog en vända runt Kungsholmen med fina Amanda myst över en middag och nu jävlar ska sängen bombas. Ha det bra gött folk!

shoes

Klick, klick och vips så är dom hos mig om 2-3 dagar. 449:- Nelly.se. Jag är nöjd, tack och bock!


This is my life

Jobbat hela helgen, plugg och annat oviktigt. Drog mig ett varv runt Kungsholmen och fastnade sen med ärslet i soffan. På återseénde imorgon med nya fräscha tag.


Inspelning/Weekday SS 2010

Va på en modevisning som spelades in till en serie som ska sändas på svt 1. Vet inte hur jag lyckas men på något sätt så blev jag en av de två som blev intervjuvade, grejt... Modevisningen gick ut på att det var ett antal kurlade personer som skulle köpa second hand kläder och göra om dom. Men de största förändringarna var lite glitter, en avklippt ärm och fastklistrade spelkort. Bokstavligt talat så får visningen ett G- men vafan kul grej att va med på.

Weekdays SS 2010 är guld. Har fastnat och då menar jag verkligen att jag är fast för trenchen. Svart, slappt, skönt en kollektion efter mina regler.


Hej





Kavaj - H&M, T-shirt - Monki, Halsband - Indiska & jag själv, ringar - H&M & Åhléns.

Ut och röra lite på påkarna och sen ska en förjävla fin tjej firas. Middag ute och sen får vi se vart kvällen tar oss.


Bella's Choise/Vintage Mint


Lite ny färg att slänga på naglarna. Ikväll ska det blåa testas. Slutade fem och haft mönsterkonstruktion nästan hela dagen och min rygg dödar mig. Till vildmarksmässan imorgon och göra något projekt om funktionskläder, blir säkert riktigt bra och skumt. Ha det gött!

Some new shit

Kan ju råka dö imorgon så varför spara pengar när man kan köpa det man vill ha och dö lycklig. Fikat med en go vän och haft det grymt.

Tröja/kofta & t-shirt - Monki, Hoodtröja - H&M

hands up

 
Lite nytt nagellack och för övrigt en ganska bra dag. Drog ett varv runt Kungsholmen och tog mig en middag hos Matilda. Hon är allt bra hon. 

little bit of today

En riktigt dålig sneak peek men det bjuder jag på. Bättre lite än inget alls. Letat som en schnase på stan idag efter lite saker men inte hittat något utav det, bättre lycka imorgon.

Kofta - Lindex, Svart halsband - Indiska, Silvrigt halsband - Jag, Tee - GT, Ringar - Paris & Riga. + Jeans - CM, Kängor - Vagabond.

Home sweet home

Drygt fyra timmar kvar fast i den här plåtburken sen är jag fri som en fågel igen. Rekomenderar inte en bilfärd på 11,5 h för mänskliga varelser om du inte vill ha jävligt ont i ärslet. Hade inte tackat nej till en dag till i backen. Har haft det sjukt bra och det ska firas ikväll.


black'n white


Nelly.se, Topshop, A Wang, Asos, Dr.martens, Judith Leiber, Donna Karan, Mango.

Kroppen känns som ett ända stort blåmärke och att sitta 12 timmar i en bil på lördag känns inte lockande. Men vilken jävla vecka det har varit.

Silver

Efter klockan nio är jag borta likt en man i en sminkaffär och lika kontaktbar som en sovandes bebis. Tror inte mina lungor har tagit upp så mycket syre sen man låg i vagnen och var ute på "långpromenader". Har chockat min kropp så att den har helt ställt in sig och måste köras exakt efter mat och sovklockan annars ligger omvärlden risigt till.  Att köra bräda ikväll var lättare sagt än gjort. Lite vatten i ena knät och kramp i fötterna, jo man tackar!

Halsband - Jag

Glasses


Lite längtan tillbaka hem till Stockholm. Vill fylla på garderoben med vårnyheter och fika med fina vänner.

bring us some spring


H&M, Modekunge, Levis, Jeffery Campbell, cocoo.se, A Wang.

Lite vårfejnt. Tillsammans eller seperat, splitt eller spagat. Drog upp i backen efter lunchen, slog mig ner i en solstol och njöt av solen inbäddad i fleecefiltar med fina vänner. Jag har det mer än bra här bland bergen.

nice


Monki, H&M, Acne, Gina Tricot, net-a-porter.

Ut i backen igen och denna gång för att lägga sig i stolar och sola. Ha det gött!

I want my own fashion


net-a-porter, nelly, modekungen, H&M, monki.

Till våren och ett par leggings så skulle jag kunna köra stenhårt på grejerna ovan. Ett par schyssta brillor, sol i sikte och livet skulle va på topp.

Blue

Benen är mörbultade, kotorna i ryggen har hoppat snett, näsan rinner och jag har det jävligt bra. Kört i lössnö och flugit som en dåre. Jag trivs som en unge i en godisaffär.


sickness



Trött som ett as och helt urpumpad på krafter. Strålande sol och kameran ska med i backen. Ha det bra gött folk!


RSS 2.0