//restinpeace//


Vill inte höra eller inse. Kopplar bort och stänger ute. Världens bästa människa har fått vingar idag och det är fan inte rättvist. Snart bryter helvettet loss. Det här suger.

//Worldclass//


Nu är jag fast i ett år, känns bra. Här ska det tränas när musklerna i nacken och rygg börjar slappna av igen och jag har rönkat skallen för att se vad det är som är knas och gör att jag får sån jävla pannknack.

//all the things that i've done//


pic; jag
Det är ganska tomt för tillfället. Mycket att ta in, tänka på och få ut något av. Därför ska ni få hjälpa mig lite på traven med vad ni vill se mer av här i bloggen. Mer personligt, kläder, köp? Scream and shout så ska jag se vad som kan göras.


//it feels kind of nice, i like it//


Se där, jag lever. Tagit mig igenom de senaste dagarna med sol, migrän och plugg. Helgen blir en lugn en med fina människor och jobb. Lång batikklänning och en långkjol är under produktion, nästa vecka så.

//true colours//


monki hela bunten

Skola, träna, plugga, jobba. Livet för tillfället i kort beskrivning. Party party på landet imorgon och långhelgen kan inte bli annat än grym. Ha't gött.


//who said i can't get stoned//


Det är mycket, lite för mycket, samma visa som vanligt alltså. Nya tag ska tas och rivstartade med lite uppmuntrande pengarspendering. Transparent linne, ett tält, nagellack och lite annat skit.
Har precis färgat tyget som ska bli en långklänning. Det vita har gått och blivit svart med batik, ohoj va det här kommer bli bra.

//whifey//


39,50:- Lindex


//she took the hard away//


net-a-porter, nelly.se, monki, levís.

Ge mig festival, ge mig Emmaboda. Är taggad till tusen och nu känns det ändå som att det börjar närma sig. Sova lite och äta lite och sen är vi där, grymt.


//like a warm summerbreeze//


Lite sömn och en resa till Karibien skulle inte sitta fel. Ställer in siktet mot sängen så får ni ha det bra tills vidare!

//it's like polarberas everywhere//


modekungen, jeffery cambell, fashionology, daisy knights.

In i dimman och sen flöt snacket om polarbears och tallar bara på, beatboxing i skogen och alldeles för mycket braslukt från den tjusiga elden jag fixa till. Kvällen var grym och spenderades på värmdö med nästan lite för bra människor. Kissat i kors runt granarna och kravlat runt bland blåbärsrisen när ögonen inte riktigt hängde med och balanssinnet inte var det bästa. Gårdagen/natten kunde inte ha spenderats på ett bättre ställe, det är i skogen det händer.

RSS 2.0