090830


Mycket som händer just nu och då drabbas bloggen av dålig uppdatering. En stor grej kommer bla. hända i november och jag är överlycklig men mer om den en annan gång.
Blev spontanshopping idag med Signe. 1300kr försvann bara sådär, jag håller på att förbereda mig inför hösten. Dags för en stor kopp te och sen ska några sovtimmar tas igen.

090826

Helt klart värd att vänta på, jag är kär. 

Börja friskna till mig och mina ögon har slutat att krångla. Blev en lite snabb shopping i Sickla med bästis och mommi. Kofta, tröja, strumpbyxor och ryggsäck var det som fick följa med hem.

Sick.

Håller på att bli sjuk, där av ännu sämre uppdatering än vanligt. Första skoldagen idag på väääldigt länge. Har fått världens sämsta schema. Har 4,25h håltimme varje tisdag. Dags att sova och försöka bli frisk. Ögonen rinner och jag kan inte vara i ljus. Nu håller vi alla tummarna på att det inte är ögoninflamation!

090824

Lördagen blev riktigt lyckad. Efter den lilla tjejenmiddagen drog vi vidare till en fest vid Kungsholms torg. Vi stupade i säng redan vid 2 efter att vi hade gett upp festen och gick hem och åt blåbärspajs.090822


Precis varit ute och gått. Riktigt dött på jobbet idag. Blir inte direkt mer livat när man jobbar själv heller. Nu är det middag hos Amanda som gäller och jag ska agera kock. Pasta med kyckling, pesto och soltorkade tomater står det på menyn. Tar med mig kameran. Hoppas ni får en bra kväll! 

Acne


Har grym träningvärk och det ska firas med filmkväll. Ska öppna cafét imorgon. Börjar 9 och slutar 4. Fy fan. Har skickat in en jobbansökan till Ica maxi Lindhagen idag. Nu ger jag upp hoppet efter allt skitsnack och försöker hitta en arbetsgivare som håller vad han/hon lovar.


090820

Gårdagens klädsel.

Tröja - Weekday, linne - H&M, skor - Weekday, väska - Lindex, ring - Riga.
Dagen har bestått av powerwalk, fika med mor, fotbollsträning, minigolf och nu ska det mysas med Matilda och Max. Godis och en massa snack och kvällen är fixad. Det här med att vända tillbaks dygnet är lika bra att ge upp. Det får bli som det blir med det. Sommarn är som sagt till för att leva livet.

Ja tack!


Gina tricot, Lindex, H&M, Monki & Nelly.com.

Nu bär det av till stan med Matilda och Ulrica för att fika och hitta en massa kläder man inte har råd att köpa.

Nelly.com


Hej kanin


Sträckte låret när jag spelade match idag. Haltar och håller alla mina två tummar på att det snart kommer gå över. Imorgon ska nytta förenas med nöje. Först ska det städas och som belöning blir det en liten shoppingrunda med Signe.
Behöver en kopp te, vart är gentlemännen när man behöver dem som mest?

090816

Delade på ett paket kräftor med Becca och sen var kvällen fixad. Bad i pool och hög musik. För att avsluta kvällen lite fint fick det bli Guitar hero innan jag våldgästade Roobies säng för lite sömn.


Kräftskiva.


Kavaj - Bik bok, Blus - Topshop, Jeans - Lindex, Skor - Din sko, Ring - Riga.

En snabb dusch och café kläderna byttes till mer skapliga kläder. Nu bär det av till Ingarö för Kräftskiva, hoppas ni får en bra kväll!

090815

Gårdagen slutade med att jag hade träningsvärk i armarna efter väldigt lyckad dag. Blev en mysig lunch på en av de avstickande gatorna från Drottninggatan, kyckling med ris och sweet chili sås och sallad. Kan inte bli bättre.
Här är några av sakerna som fick följa med hem.
Weekday.


Din sko.

H&M.

Topshop.


Nu ska det jobbas, tillbaks till rutinerna igen efter en dryg månad av frihet.


Sista dagen är avklarad

Gina tricot 299:-

Imorgon ska alla missade stunder med Tilde tas igen. Shopping och mysig lunch är prio ett. En del basplagg, kalender och sen lite annat skoj är vad siktet kommer vara inställt på.
Ögonlocken nuddar snart mina kinder efter en fullspäckad dag. Tränat alla barn och hoppat i vattenpölar. Kommer sakna alla ungjävlar.

090812


Känner mig som ett levande lik efter att ha jobbat 3 av 4 dagar som fotbollstränare på Zlatan Camp. Tränar 17 små galna 7-9 åringar med Emma och det ända dem tjatar om är att spela matcher. Som tur har jag Emma som hindrar mig från att få tuppjuck på de små jävlarna. Imorgon är det sista dan och satan va skönt det ska bli.

Burned


Ja tack! Lindex 299:-

Känner mig som en grillad kyckling som har varit i ugnen för länge. Flytit runt på en badring ett par timmar med syssling så solen har tagit bra. Jag är helt blåslagen från låren och neråt men det passar väll skit bra när man ska sjunga på ett bröllop imorgon?

The sun i shining.


Nyinköpt, Lindex 79,50:-

Solen skriker efter sällskap. En fårostsallad att ta med och sen drar jag och erövrar fredhällsbadet med min spårlöst försvunna bränna. Hoppas ni får en bra dag!

Silver


Överrenskommensen var att jag skulle få en överraskning om jag sjöng kareoke på båten. Det resulterade i en silverring från torget i Riga som käre far fick stå för, helt klart värt det!


En dag i Riga.

Hemma från Riga som är otroligt olikt Sverige. En bra blandning av shopping och en massa fina hus. Ser mörkt ut det här med att ta igen alla missade sovtimmar, det är väll lika bra att sluta försöka helt enkelt.


RSS 2.0