...

GOTT NYTT ÅR!!


image154


hektisk nyår

Gott nytt år kan man ju nästan säga!
Hoppas att det är bra med er alla?

Började dagen med lite ångest utav att jag var tvungnen att gå upp ur sängen. Efter drygt 40 min och en massa tjat från mamma så drog jag mig plötsligt mig upp och tog en macka och städa mitt rum inför kvällen.
Har även hunnit varit inne i stan och lämnat tillbaka en skjorta som jag fick i julklapp och även 2 tröjor som var Addes som han inte skulle hinna lämna tillbaka så då gjorde jag det åt han. ;) Hämtade ut ett armband till mamma och shoppade lite till mig själv. Blev ett svart siden-hårband som jag tänker använda som ett skärp och ha runt midjan, fantasin är på topp idag kände jag! Fick även med mig ett guldigt armband, svart baslinne och en tröja med maskar på. lite osäker på om jag ska ha kvar den eller lämna tillbaka den men tror att det får ta och finna sig en plats i min lilla garderob. GUD vad jag längtar tills jag får en ny garderob, det funkar bara inte! Kan knappt stänga mig just nu. Visst det betyder att man har för mycket kläder med inte i detta fall för nu så har jag en för liten garderob, man kan aldrig ha för mycket kläder! ;D

Nu måste jag fixa de sista sakerna innan gästerna kommer.
Hoppas att ni alla får en skit rolig nyår!
Ha det så bra! =D

Krymp-piller någon?

Vill ha dessa skönheter men känner att 8,5 cm klack är lite för mycket. Blir ju nära 1,90 då =/
De är ju så söta och går för världens bästa pris, 69 spänn + frakt, som hittat!
Någon som kan ge mig krymp-piller? ='/
image153
Ska trösta mina sorger med lite guitar hero nu höhö ^^
Sleep tight!

Boule proffs? -Nej!

Go kväll!
Har inte kunnat skriva några inlägg de senaste dagarna för att jag har sovit hos Adde hela helgen.
Har mest tagit det lugnt, tittat på film och spelat monopol med hans kompisar som tydligen är en stor hit i Huddinge. I den nya varienten av monopol som vi spelade så använder man kreditkort istället för papperspengar, skit kul och det är bättre än en massa flygandes papperslappar över allt =)

Idag så var det boule med Adde och hans familj, det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Kostar ganska mycket för bara en timmes spel, (300 kr) men om man delar det på hur många vi var dvs 6 st så blir det bara 50 kr per skalle, alltså inte så mycket. ; ) Jag och Adde kom iaf fram till att vi nog inte har någon framtid innom boule- branschen, attans också! ^^
Efter det så drog vi vidare och åt på restaurang, det fick bli kycklingspett för mig. Kan verkligen ingenting om kött så kände att jag inte skulle försöka mig på den biten just då. Någon som kan lite köttkunskap? ;D 

Måste gå och lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon och städa för att sen träffa matila och åka in till stan och lämna tillbaka 3 tröjor från MQ och även hämta ut mammas armband som hon har beställt =)

Sov så gott allesammans! 
♥ 
image152


Gratis är gott!

God morgon, eller man kanske ska säga förmiddag! ; )
Sitter i sängen och kollar runt på datan och fixar och donar och har en sovandes pojkvän bredvid mig.
Vaknade vid halv elva och kunde inte sova längre så har tassat runt här i mitt lilla rum ^^

Vi fick två biobiljetter av hans pappa igår så det blir väll bio nån gång under dagen. Vill se beemovie, är den bra?
Nån som har några tips på bra filmer?

Har lust att fika och shoppa ihjäl mig men känner att jag inte riktigt har dom pengarna men snart så;)
Nu måste jag dra mig och äta lite frukost / lunch.

Ha det så bra!

Annan dag

Tuddilu! kom precis hem från landet och håller på att packa upp mina julklappar:D
Själv så fick jag smink, kläder, presentkort, ljus och annan inredning till rummet och sen lite annat smått och gott.
Vad fick ni?:)

Blir bara en kort visit hemma innan vi ( jag mamma pappa) ska till fridhemsplan och köpa julklappar till mina kusin barn sen så ska vi vidare till kungsängen på släktmiddag. Får sitta med alla vuxna och spela spel inte så värst roligt men det funkar. Får väll glädja mig åt att min älskling kommer och sover hos mig efter, har inte träffat han på 4 dagar nu, miss you.

Ne men nu ska jag ta och rocka loss med lite guitar hero eller hur man nu stavar som jag har fått låna av min kära kurre. Haha är inge vidare bra men jag ska allt öva upp mig och slå han med hästlängder när jag kommer hem till han nästa gång och ska fira hans födelsedag! Mohaha!;D

Hoppas ni alla får en bra annandag!
Ha det gött!

image151

julafton!

Ville bara säga god jul och hoppas att alla har haft en riktigt bra julafton!
Själv då har det varit riktigt mysigt med god mat och mycket presenter. Ska åka hem nu från min moster så det blev ett mycket litet inlägg  men får ta och komplitera det någon annan dag;)
Ha det så bra!

söndag

God morgon allesammans hoppas att ni har haft en bra natt? Själv så har jag sovit som en prinsessa men är ändå trött :S
Håller på att packa och fixa & trixa nu inför jul. Ska aldeless strax åka till landet där jag ska fira jul med tjocka släkten och träffa kompisar. ( har landställe på värmdö ) Vart ska ni fira jul?:D

Nu måste jag skynda mig iväg!
ha det så bra!


Lördag

Hejsan! Datan knasade till sig igår igen så jag kunde inte publicera mitt inlägg som jag skrev.
Allting gick bra i skolan, både sången och betygen. Har höjt mig med 40 poäng! Wiie!:D
Efter skolan så drog jag, Christine, Ellen, Matilda och Lisa till något jättemysigt kebab-ställe i fridhemsplan och åt lunch. Efter några tuggor så var det som att en skogsbrand hade startat i våra munnar och det gick inte bort så till slut så fick jag be han som jobbade där om nya för att de inte fick att äta, usch fy fan va pinsamt det var. Som tur så sa han bara ja visst och kom tillbaka efter ett tag med nya kebabber eller vad man nu säger xD
Han hade tydligen också smakat på såsen och tyckte att det var jättestark så det var ju skönt att vi inte var ensamna om det, men kunden har ju alltid som sagt rätt;)
Själv så åt jag kycklingkebab för jag tycker inte att vanlig kebab är så god. Ni alla borde smaka den, mums fillibabba säger jag. Medans vi tog nya tag och testade de nya kebabs så satt Lisa och försökte övertala oss om att hon hade sett en rymdskepp eller var det nu var. man började ju undra vad det var i hennes vatten egentligen men hon var tydligen helt bombsäker på att det var en sån hon hade sett och inte en satelit som jag trodde.
Efter det så kollade vi lite i fridhemsplan och sen så drog jag mig hem och gick och åt på Lilla Asien med mamma och pappa. Det blev kyckling med cashewnötter, mumsi! 
Efter det så hade jag för en gång tur med bussen och hann med den som är en direktbuss till huddinge centrum för att sen fortsätta ända hem till Adde.

image150
Så otroligt söt!



Ska även ta en liten uppdatering på dagens händelser.
Åkte till fridhemsplan från adde och köpte presenter till Matilda som fyller år idag och lämnade tillbaka ett par skor.
Sen så åkte jag, Matilda, Ellen, Christine och Linda in till stan och skulle köpa de sista julklapparna.
Det blev lite glöggmuggar och duschkrämer och lite annat smått och gott. Även fast jag hade en ovanligt lätt väska så höll min rygg på att gå av på slutet av julshoppingen så jag och Linda bestämde oss för att åka hem.
Mötte sen Matilda och Ellen och åkte och åt på en restaurang. Haha sicket lyxliv man har haft de två senaste dagarna! ;)

Har varit flitig ikväll och slagit in alla inköpta julklappar. Har handlat julklappar och grejer för 486 kr till 9 personer, det gäller att handla ekonomiskt utan att vara snål!; )

Nu måste jag försöka sova lite.
ha det så bra!

bad uppdatering!

hejsan! Har varit lite dåligt med uppdateringar av inlägg från min sida ett par dagar nu. Har haft det helt crazy, sjungit, träffat adde och bara haft det fullt upp hela dagarna men tänkte att jag kunde skriva något kort och gott nu innan jag ska sova som en prinsessa, är helt slut.
Har haft en lugnt skoldag. Repade in för imorgon mellan 13.00-15.30 så nu är det tydligen 2 låtar som jag ska sjunga. Usch kommer att dö för att det är så pinsamt :S Aja får hoppas på det bästa och att jag kommer komma ihåg texten. Känner att jag egentligen skulle ha behövt öva lite med på den men aja. Kommer hinna öva i typ 45 min imorgon så det ska nog lösa sig ;D

Nu måste jag sova så att jag över huvud taget kommer upp imorgon, ska vara i skolan 7.45! :O
Sov så gott!

image149

Måndag

Hejsan! Hoppas alla mår bra?
Själv så har jag haft världens huvudvärk hela dan. Har haft det i typ 2 veckor nu, tycket att det borde vara dags för den att försvinna. Aja det är väll körtelfebern eller något som spelar sitt lilla spratt.
Har tagit det lugnt i skolan och inte hetsat så mycket på lektionerna. Det är så skönt att slippa tänka på att man har massa läxor som ska göras osv.
Stannade kvar i skolan idag till 18.30 och sydde på min väska. Hade sammanlagt 4 timmar syslöjd men i och med att jag älskar att designa och sy så gör det mig ingen ting alls. Satt och var social och pratade med Sally och Annelie ( syslöjds lärarinnan ) så det var skit kul. Hoppas, hoppas, hoppas att jag håller kvar mitt mvg!
Kommer även att få mvg i teknik weehoo! äntligen så har det börjat gå bra för mig =)

Ska glo lite på tv nu och dricka julmust.
Ha det så bra allesammans!

Julshopping

Go kväll allesammans!
Kom precis hem från min julshopping som slutade med 4 stora och fulla påsar. Åh det är ju nästan det bästa som finns, att köpa julklappar! ; )
Blev lite te och saker till det till mami och lite smycken till ena kusinen och sen lite annat smått och gott till mina mostrar. Nu är det bara pappa, lite kompisar, kusiner och Adde kvar att köpa till. Vet fortfarande inte vad jag ska köpa till Adde, snälla ge mig förslag!

Det känns verkligen inte som att det snart är jul, känns mer som oktober..vart är snön?!

Ne men nu ska jag sätta mig och julpyssla ihop alla små julklappar!

Ha det så bra!


Grått

God morgon, eller man kanske ska säga förmiddag hoppas att ni har haft en bra sådan iaf.
Själv så kan jag knappt gå för att jag har en sån jävla träningsverk från träningen i söndags. I och med att jag fortfarande är sjuk så tar kroppen hand om förkylningen ist för muskel återhämtningen. Haha går som en kille just nu och kan knappt lyfta på benen, har egen lektion idag men det får nog bli så att Natta får visa hur man ska göra övningarna för jag kan knappt röra på mig, är som en stelopererad gammal gubbe. Får nog även bli så att jag tittar på min träning ist för att jag är med, får se hur jag känner mig lite senare.
Låt mig bli frisk någon gång!!

Sitter som vanligt i skolan och vi ska skriva färdigt våra deckar noveller men i och med att jag är färdig och inte orkar läsa ur go ask Alice så lallar jag runt på nätet ist.

Ska dra till Fridhemsplan i sällskap av Matilda efter skolan och köpa lite julklappar och ett lucia linne tills imorgon. Gud va pinsamt det kommer att bli att ställa sig och sjunga inför hela skolan, kommer att dö! Tur att jag inte behöver sjunga en hel sång utan bara en lite vers. Aja men det kommer nog bli kul ändå ; )

Tiden går fort när man har roligt, snart slutar lektionen. Är superhungrig, tur att man har en clementin i skåpet! ; ) 

image148Skulle inte banga på en sån här just nu!
Ni får ha en fortsatt bra dag!

Filmtajm

Har precis kollat på en skit bra film, Evan den alsmäktige och smaskat på en marsipangris som fick följa med hem från julmarknaden. Haha den va hur skön som helst, tänk om man skulle få vitt skägg och hår plötsligt en dag xD
Helt klart sevärd! 

image144
Tror faktiskt inte att jag skulle passa så bra i det, eller vad tror du? xP



Håller på att hjälpa lilla mami med att göra julgodis. Ska tydligen göra chokladknäck, blir nog gott, alltid kul att testa nya saker.
Men det bästa med att man hjälper till är att man alltid i slutet när det är färdig så får man ju "prov smaka" haha;D Haha nu låter jag som värsta tjockisen! Ne men julen är till för att man ska få äta en massa julmat och godis och gå upp en massa kilo, så ska det va! ; )





Vill ha lite klänningar, vad tycker ni om de här?

Måste göra lite läxor och titta på love acutally som gr på 5:an just nu ;)
Ni får ha en bra fortsatt andra advent allesammans!

Andra advent

Hejsan!
Kom precis hem ifrån träningen som var 2 timmar lång. Var med även fast jag är helt genomförkyld. Känns skit skönt nu att träningslivet har kommit igång igen. ^^
Måste rusa. Ska iväg på julmarknad på Drottningholm, får skriva mer om det sen! ; )
Ha en fortsatt trevlig andra advent!

Lördag och helt slut

Halloj! Hoppas att ni alla har haft hitils bra dag?
Är hemma hos Adde och tar det lugnt, stackarn mår jätte jätte dåligt enligt han=/
Sov hos Adde i natt och så har vi varit och handlat julklappar i farsta idag. Varken jag eller Adde köpte något men Emanuel köppte 3 par kallingar till sina syskon, haha så påhittigt ; )
Måste nog börja att ta mig ut på julklappshandling!

Juste, nån som kan några bra julklappar som man kan ge till killar? Snälla hjälp mig! =P

Usch, imorgon har jag träning kl 9.00 i spånga så måste gå upp redan vid åtta. Är helt genomförkyld och kan knappt andas om jag inte sitter eller står upp, hinner inte bli frisk innan jag blir sjuk igen. Även om jag inte ska träna så måste jag ändå palla mig upp och följa med och titta på, surt! Aja det finns värre saker här i livet.

Nu ska jag och min underbara förkylning dra oss vidare och pussa lite på Adde^^
Ha det så bra people!
Hoppas att ni får en bra lördag!
<3


julmusik på max

Tuddiluu!
Sitter just nu hemma hos Erik G och tänkte att jag kunde blogga lite medans han och Erik R spelar nintendo. ; )
Har bakat äppelpaj ( som blev helt underbar, kanske kock är ens nästa yrke?; ) ) Har lyssnat på en massa julmusik och ätit fullkorns pepparkakor. Så det blev tillslut efter den långa och blöta promenaden från busshållplatsen bak med en massa julsånger, underbart! ;D
Vi ska dra oss vidare sen hem till mig och ha tacoskväll, haha fy fan! Man kommer ju ha gått upp 5 kg efter den här kvällen, usch är så himla mätt^^
image143
Fast vem kan motstå tacos, ser det inte skit gott ut? ;P



En liten sak, vädret. Hallå?! Vart är snön? Jag har ju inte beställt regn, jag vill ha snö och åka skidor och grejjer -.-
Aja bara det är snö på julafton så är jag nöjd, ingen julafton utan snö och tomte!

Ne men nu måste jag visa mina nintendo-skillz för Erikarna haha NOT! xD
Skriver lite senare om jag inte har rullat iväg nån stans av all mat.

Ha en bra fredagskväll!

Vad är detta för samhälle?

Hejsan! Måste bara berätta om en liten incident som hände på vägen hem från min älskling.
Skulle gena över gatan och stannar till för att det kommer bilar och tänker låta dem åka förbi och då vevar en man som satt i en av bilarna ner sitt förster och ba "hur mycket kostar det". Blev verkligen skit förvånad och svarade med att jag inte håller på med "sånt". Asså vad är det för jävla samhälle som vi lever i då gubbar och män åker runt i sina biler för att få tag på nån brud att betala för att ligga med. Usch har dom inga liv? Och jag kan heller inte förstå hur man som tjej kan gå med på att sälja sig själv. Du vet ju inte om personen du ska ha sex med och han vill ha det oskyddat om han har några sjukdomar eller något. Visst många säger att dom gör det för att dom ska ha råd att få mat på bordet och en bostad. Men kom igen! Börja plugga istället och skaffa ett jobb. Tror att personen hellre sitter i kassan på konsum och pluggar än att behöva knulla med en massa äckliga gubbar. Det här är min syn, vad tycker ni?



Sen så ska jag ju även skriva lite vad som har hänt under dagens lopp.
Började dagen med två timmars kör. Det blev ingen egen lektion på gympan för att det inte var någon idé att ha den för 5 pers så vi flyttar den och kör stenhårt på tisdag ist. ; )
Slutade inte förs en lite över fyra och sen så drog jag till min älskling. Åt middag och tog det lugnt. Fick även min försenade födelsedagspresent. Fick världens gulligaste halsband från pilgrim.

Är helt stendöd. Är genomförkyld och har haft migrän hela kvällen men nu är det lite bättre med den iaf. Måste egentligen läsa de sista sidorna som jag har i läxa i go ask Alice men orkar inte göra det nu, får läsa dom i morgon bitti ist eller något. ^^

Ne men nu måste jag verkligen sova. Sov så gott!





image142 
Ser det inte supermysigt ut, åh ge min snö!

Natti natti

Nu är det sleepingtime. Sov så gott och dröm sött!

image141


Kläder

Hittade lite kläder för några dagar sen men det har inte funkat att lägga ut dom så gör det nu ist. 
 


Ge mig! =D



Ne men nu måste jag verkligen ta mig i kragen och börja plugga!

Ha det bäst! ♥

Jensen västra, nästa skola?

Hejsan! Sitter och knapprar på lite naturgodis, mums! har haft typ värsta konstiga mensvärken hela dan så nu får man faktiskt unna sig lite gott^^

Var i skolan tills kvart i sex. Hade kör från 15.10-17.00. Usch ska sjunga solo, så pinsamt! =/    
Har haft kör hela veckan och det ska vara det imorgon med och sen så fortsätter det igen nästa vecka. Måste köpa ett sånt där långt vitt linne och grejjer för linnet jag hade när jag var typ 10 är ju mer som en kort kort klänning nu =P

Jag och Nathalie stannade kvar i skolan efter det och fixade ihop våran gympalektion som vi ska hålla imorgon, gud va kul det ska bli att få kolla på när alla andra kämpar och sliter ärslet av sig xD Blir styrketräning och så.

Idag var det öppet hus på Jensen västra så jag, Nathalie och Erik drog dit och kollade. Är riktigt sugen på att gå där nu. Riktigt fina lokaler, verkar vara bra lärare, bra mat osv. Vi var med på ett litet infomöte och det mesta lät superbra! Är ju även skit bra läge, bara 5 min att gå. Så får väll se vart man hamnar nån stans ; )

Ne men nu måste jag göra lite läxor. Måste träna in alla låtar till lucian och sen så han jag tusen andra läxor. Usch, ge mig jullov!

image133

Ha en fortsatt bra kväll!
Bye! ♥

Kör

Hejsan! Kom inte hem från skolan förs lite strax efter sex för vi hade kör mellan 4 och 6 för att öva ännu mer på lucia tåget så imorgon så blir det 2 timmar till, jobbgaste är att man hinner missa väldigt mycket på 2 timmar men men...
Juste, fick tillbaka mitt teknik-prov. Fick MVG! börjar verkligen gå bra för mig nu, känns super!

Har suttit och snackat i telefon i över en timme med en kompis och lyssnat på musik och grejjer så mitt huvud är helt dött.
Är hemma själv ikväll så det blir att leka kock. Får se vad det blir för något, blir något med kycklingfärs. Min fantasi är det ingen brist på så får se vad detta blir för slutresultat. ; ) 

Skriver lite senare! Ha det så bra! 
♥ 

1:a advent

Hoppas att ni alla får en mysig första advent, själv så ska jag nog mysa lite med min sötnos =)

image132


RSS 2.0