lets sing a song for you


Nya glajjor, tänk er med färg på läpparna och en fin hatt på huvudet. Från H&M Divided, 69.50:-


ko på den skinn


Drog ett varv i några butiker på jobblunchen igår och blev en väska rikare. Kikat på den på internet och drägglat lite i smyg. Kunde inte motstå frestelsen när den stog där alldeles själv på hyllan och såg ensam ut. 1199:- från Zara.

Don't say it again


Detaljer från dagens härjande med födelsedagsfirande och bio. Polotröja, halsband - Spanien och nya braxor från Lindex.


it's a new day


Stor kärlek till min kaninring som jag hittade i en liten butik vid någon bakgata i Paris när jag var där i november.

play it like the real guys


Weekday, modekungen, monki
Min hatfärg, rosa. Men efter denna modevecka har jag fått en annan syn, det är ju rätt fräckt med en klick knallig rosa. Instoppad i ett par tajta svarta jeans eller vida byxor, pråligt silverhalsband, klackar, poncho och en slokig hatt, då skulle en knallig skjorta kunna vara ok. Är lite småsugen, 449:- Modekungen.


A drop in the ocean


Fick ett ryck igår och impulsshoppade lite för HELA 398:-. Två bra bas-plagg som kostade 199:- vardera. T-sirt från Åhléns och stickad tröja från Lindex, galet värt!
Annars då, jobbar och sliter runt fyra dagar i veckan utöver skolan, tränar 5-6 gånger i veckan och försöker hitta ork tiden där emellan. Men det känns bra nu och det går bra nu. Imorgon blir det Melodifestivalskväll i min boning med gött folk, eller egentligen är det bara en bortförklaring för att få äta och dricka för mycket och lyssna på dålig musik. Tänkte göra sushi i mängder, och tvinga alla att äta tills vi spricker.


RSS 2.0