Torsdag.

Hej hoppas det är bra med er alla! Själv så har jag ont i armarna och är trött:P
Har åkt snowboard nu på förmiddagen och gjorde det även halva dagen igår, känns riktigt nice att jag kom ihåg hur man gör...det var ju trots allt 3 år sen jag åkte snowboard ;D Det är verkligen skitkul förutom att det gör så J*VLA ont i fötterna och benet när man åker i liften, aja det är kul iaf=P

Har precis ätit lunch och ska snart ut igen och köra galet, även min käre kurre ska åka nu på eftermiddagen så nu blir jag inte ensam med att göra bort mig;) Gjorde en snygg vurpa nu på förmiddagen..åkte offpist för att vi skulle snedda över till en annan backe och när vi skulle korsa en transportsträcka så var det värsta hacket så jag flög frammåt och snurrade runt, aja gjorde iaf inte illa mig. Det är tur att man har både ryggskydd och hjälm annars skulle jag väll vara död vid det här lagret. Kan inte förstå hur man kan åka snowboard eller skidor utan hjälm, skulle aldrig våga göra det...skulle inte känna mig tillräckligt säker så att jag skulle kunna åka så snabbt som jag tycker om.

Vad har ni för slags skydd när ni åker snowboard / skidor?

Har verkligen skitkul här i Trysil men längtar hem oändligt mycket. Anledningen till det är för att jag saknar min älskling mest av allt. Behöver han vid min sida för det är då jag är som lyckligast. Om du läser det här...Jag älskar dig mest av allt Andreas!

Hoppas att ni alla får en riktigt nice dag själv så ska jag ut i backen och köra galet och sola, valde att inte ha smink på mig idag med lite hopp om att kanske få lite färg ;)

Ha det bäst!

Trött.

Hittade lite grejjer som jag skulle kunna tänka mig, vad tycker ni?





En sista fråga, vilken av skjortorna är finast? ;)



Nu ska jag kolla på surfs up haha.
Ha en bra dag!

Trysil.

Hej! Sitter i stugan och har precis ätit lunch. Hela förmiddagen har det varit otroligt dimmigt och snöat så man såg verkligen ingen ting, kände inte om man åkte upp eller ner..skit läskigt var det iaf :P

Hoppas det är bra med er alla? Själv så är jag helt slut efter turen igår då jag och två kompisar åkte fel och fick åka genom skogen och gå upp för hela fjället upp till liftarna igen med skidorna som jag fick gå och släpa på, hade tydligen hamnat på längdskidspåret så vi var väldigt långt ifrån liftarna. Det tog sammanlagt runt 3 timmar att komma tillbaks igen, fy fan har aldrig gjort något jobbigare i hela mitt liv. Hela vägen tillbaka var självklart branta uppförsbackar med djup snö. 

Får se om jag fortsätter att åka nu på eftermiddagen, vet nämligen inte om jag kommer orka att ta mig hem för då måste man gå skitlångt igen. Min kropp känns helt DÖD! 

Ha en bra dag!

image219

 ♥


SPORTLOV!!!:D

Tjuu guys! Fan va härligt att det är sportlov!
Hoppas det är bra med er alla, med mig är det faktiskt bra förutom att sovklockan ringer hela tiden...

Äntligen är det sportlov, åker till Trysil på söndag så det kommer bli riktigt nice!
Vad ska ni göra under den kommande veckan? :)

Oj nu har jag brottom, ska iväg och träna och sen snabbt hem och duscha och göra iordning mig och sen bär det vidare till min älskling, gush vad jag saknar han!

Hoppas ni alla får en bra fredag!


image218


Design

Hej igen! Kom på en sak jag skulle fråga.
Är det någon som skulle vilja hjälpa mig att designa min blogg? Gjorde ju om den för ett litet tag sen men nu verkar det som att det har knasat till sig och försvunnit.
Hör av er om ni skulle vilja hjälpa mig, skulle bli jätteglad!=)

*dansar*


Tyck till!

Hej! ledsen att det inte har blivit så mycket bloggande men har varit så jäkla trött de dagarna jag har haft lite tid över. Surry guys men ska försöka gott göra er, någon dag/dagar detta år iaf^^

Jag har då en liten fråga till er. Tycker ni att jag borde skriva om något speciellt i min blogg eller ska jag bara fortsätta med mitt babbel om vad jag är med om och gör? Det är ju trots allt till er jag skriver och då borde det ju vara om något ni är intresserade av om mig eller om något som ni tror att jag kan ;) Man vet ju aldrig, jag kanske har lite dolda talanger?;D


Då tar vi en liten genomgång om vad som har hänt idag.
Började själva dagen med att gå på bio med el klasso ( MVG i spanska, eller? ;) kommer tyvär inte ihåg vad filmen hette ( HJÄLP MIG NÅGON!? ^^) Den utspelade sig iaf i afrika och handlade om en kille som satt i fängelset och sen tog sig tillbaka från allt det dåliga. Helt okej var den men den var textad på engelska när de snackade nått afrikanskt språk och sen när de snackade engelska helt plötsligt så var det ingen textning, som sagt jag satt där iaf som ett jävla frågetecken och fattade för det mesta nada. Tro mig engelska med afrikansk dialekt är ej lätt att fatta, inget illa till er där ute men tro mig!;)

Efter det hade jag 2 h håltimme så drog runt på stan med några kompisar och åt lunch.
När vi kom tillbaka till skolan sen så upptäckte vi att det tydligen var en föreläsning om knark i aulan ( som jag och mina kompisar inte hade fått någon information om )
Den hade tydligen börjat halv ett och i och med att vi inte var i skolan så hade vi ingen aning om detta.
Personen som höll föreläsningen  var en föredetta narkotikamissbrukare och av det lilla jag han höra så var han riktigt bra och rolig, skönt att det för en gång skull är en person som har fattat att det inte bara räcker att säga "testa inte knart, det är farligt" utan att man får höra om personens uppleverser och vilka komplikationer det har gett. Fan att jag missade det!:(  Aja det är bara att ta och bita i det sura äpplet, fick iaf en god lunch;)

Nu ska jag ta och skriva rent no grejjorna så jag nån gång får det gjort.

image216

Ha en bra kväll, kanske hinner slänga in ett litet inlägg innan eller efter träningen.

Måndag

Hejsan! Hoppas att det är bra med er alla?
Själv så känner jag mig som en degklump som bara slemmar runt för jag är så trött =P

Kom hem för inte så länge sen från min käre älskling, mös en massa och bakade äppelpaj=D

Skulle egentligen ha skrivit rent alla jäkla no anteckningar på datan men kände att idag var inte den rätta dagen, tog en kopp te istället och satte mig i fotöljen och kollade på en film. Precis vad jag behövde^^

Oj jäklar nu håller jag på att slockna här, bäst att springa iväg och ta bort sminket innan jag sjunker ihop på golvet i en djup sömn^^
image215


Sov så gott allesammans!


alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag!
Vad ska ni göra för mysigt idag då?:)

image214

Gymnasieval

Heeej!
Har precis gjort mina gymnasie val.
De 3 första är med textil och design inriktning och de två sista är sam ekonomi. ; )

Hoppas det är bra med er?
Själv så är jag skit trött och har ont i ryggen. Kommer nog dö vid 20 års ålder :P



Imorgon är det alla hjärtans dag och min och älsklings 3 månadersdag. Längtar otroligt mycket.
Kan inte fatta att det redan har gått 3 månader, 3 underbara månader. 
Blir nog mycket mys, skulle kanske ut och äta men får se;)

 image213

Jag älskar dig Andreas!

Vad ska ni göra imorgon? :D


Nu ska jag kasta mig ner i soffan och titta på grey´s ;)

Ha det så bra!

Besluti ångesti?

Hej! Hoppas det är bra med er?
Med mig så är det bra trött bara, förstår inte riktigt hur jag ska kunna träna fotboll kl 20.00 utan att jag kommer somna på planen. Well well...har varit och fikat med Signe och tagit en kopp söder te eller the eller hur nu alla säger, för mig är det iaf te....aja iaf så vi satt och snackade en stund sen så åkte vi till sturegallerian där jag köpte 2 par trosor och 2 klänningar för 247 kr, katsching sicket fynd!
Lägger in bilder på det senare...

Köpte även lite saker till min älskling som han ska få på våran 3 månaders dag / allahjärtans dag. Kan inte säga vad det är, blir inte så kul om det skulle vara så att han skulle kolla in här och se vad han får så det får jag vänta med och berätta tills han har fått det. :)



Fick tips av en annan bloggerska om den här tunikan, som jag själv om jag köper en kommer använda som klänning mest. Frågan är bara vilken/ vilka färg/ färger som är finast, kommentera vilken / vilka som är era favoriter!

image207image208image209image210image211



Nu måste jag kasta på mina fotbollskläder och rusa iväg...

Ha en bra kväll!

Förvirrad som om jag var 80

Heej allesammans! Hoppas det är bra med er?
Själv så märkte jag imorse att jag är väldigt förvirrad just nu. Hade tydligen ställt smöret i skafferiet i morse.
gud haha vart ska det här leda nån stans, redan förvirrad som 15:åring xD 


 Stannade kvar i skolan och sydde klart det jag kunde göra på det klädesplagget jag håller på med.
Ska sy en massa vikningar sen så är allt klart. Kommer bli riktigt nice!! ( Hoppas jag ) xD



Nu ska jag slänga i mig mat och sen springa iväg till tunnelbanan och möta Lisa.v
Ska prova på ett core pass på friskis, haha;)

Ha det så bra!

Låtisch

Har hittat dagens låt, lyssna och njut.
http://www.youtube.com/watch?v=OPwuf_A6_kk


Hur gör man så att själva spelaren hamnar på bloggen?

New design

Haaaj! Hoppas att alla mår bra?
Med mig så är allt bra förutom att det känns som att jag kommer somna precis just nu framför datorn.
Har som sagt haft nationellt prov i svenska som även alla andra 9:or har haft. Skrev 15 sidor, känndes som att min hand skulle gå av, hoppas att det blev ett bra resultat också ;)

Juste, fick ett impulsivt ryck igår och bestämde mig plötsligt att jag skulle klippa lugg när jag, Anton och Fanny satt och fikade hemma hos mig. Så tog hjälp av Fanny, för jag kände att jag inte vågade göra själv den här gången.

Såhär blev det. Har resten av håret uppsatt i en knut, det är därför det inte syns;)
image206 Ser jätte sur ut av någon konstig anledning :P



Kännde att det var dags för en ny design, ingen stor skillnad med lite iaf. Vad tycker ni om den?

Ska fortsätta kolla på nån film som mamma har hyrt.

Ha det så bra!


Temledagen!

Tjuu allesammans!
Har inte skrivit på ett bra tag nu, har helt enkelt inte varit på någe blogg humör så att säga;)
Iaf...hur är det med er?
Med mig är det bra förutom att jag har så J*VLA ont i ryggen så att jag mår illa, kommer dö i förtid tror jag!

Kom precis hem, ska bara chilla grillen lite nu tror jag. Får kanske besök av Flippan lite senare och ska bara chilla ännu mer and do some äppelpaj, mumsi!; )

Idag är det ju temledag kom jag på!!!!
Måste fixa nån semla innan jag går och lägger mig iaf, ingen semmeldag utan semlor!

image205

RSS 2.0