ME LIKE!!!!!


Kläder i en blandad kompott och stilar.
image187image197image183image198image182image184image203image204


Smycken.
image196image174image178image185image186image192image199image201

Skor / väska.

image175image176image177

Har hittat allt det här på Forever21.com 
Är halvt kär och det är bra priser också! Tänk om jag hade några tusen då skulle allt hamna i min garderob ;)

Säg gärna vad vi tycker om det och vad som ni tycker är snyggast.

Ska ha lite film mys med Matilda nu.
Ha en fortsatt trevlig kväll!

Seeg lördag

Tjolahoppsan! Hoppas att alla har haft en hitils bra lördag?
Själv så har jag myst med min älskling och sen så åkte jag vidare och mötte Matilda och Linda.
Sitter och tjockar mig just nu med polly och ramlösa hemma hos Matilda ^^

Han även ta mig en Chai latte på väg hem från gullmars. Om det var nyttigt så skulle jag fan leva på det, sheat går nästan att dö för ;)
image168




Weeii köpte äntligen en skinjacka igår, gud vad jag har längtat och äntligen är den MIN:D
Lägger in en "dagens ouitfit" lite senare kanske...

Nu ska jag ta det ännu mera lungt, är skit trött...
Får se om jag bara är hemma och chillar gaalet ikväll eller om jag orkar dra mig ut. Kanske tar och sover över här hos Matida. Är riktigt sugen på att kolla på film och äta en massa onyttiga saker! aja får se hur det blir =)
 
Vad ska ni göra ikväll?
Ha en fortsatt bra lördag allesammans!

Shreki!

Hallo! Kom hem från träningen för någon timma sen och har nu precis ätit tacos, smakade ljuvligt!^^
Min handled är fucked upp och det har den varit sen i måndags eller hur det nu var. Kan inte böja på handleden för då gör det så jävla ont så får gå runt med ett bandage för att stödja handen så att jag inte böjer den. Kommer dö fan! Händer aldrig att jag inte har ont någon stans, alltid något!

Iaf, hyrde film med lilla mami så först blir det lite plugg och sen så blir det Shrek 3, haha lite mysigt kul sådär på en torsdags kväll :P
image167

Såg ut som Shrek här om dan, detaljer kan jag inte säga, lite för privat ;P

Nu ska jag dra mig kos.
Ha en bra kväll!


monday..

Tjuuues! Sitter hemma och lodar framför datan med en mun proppad med wasabinötter, haha möms!^^
Har precis gjort en del av teknikläxan men kan inte direkt säga att jag blev något smartare. Det mesta gick bara fel och alla streck är typ snea, usch give me a fucking brake!
Aja får ta mig och "sätta mig på tjuren ta den i hornen xD" igen lite senare och verkligen försöka, känner att jag inte har den orken just nu...



Skoldagen har varit riktigt chill...började göra en skjorta på syslöjden som jag tror kommer bli skitsnygg ( eller jag hoppas det iaf ;) Tro det blir svart sammet med lite krussidullisar.

Juste, fick nummret till en kille av min musiklärare som är sångpedagåg och som jag ska ta och ringa och sen boka in ett möte med han så att jag får se lite hur han är och så och tvärt om. Haha va pinsamt, vad ska man säga?!  Hej det är jag som är anna och jag vill sjunga....haha help me! xD
Aja håller tummarna på att han är snäll och rar. Det enda dåliga är att han tar 500 spänn i timmen, vilket är för mig ganska mycket, eller? Aja ska se lite, det kanske är värt det?

Ska plocka undan lite grejor nu och sen hjälpa lilla mami med maten...
Ha en bra kväll!

Shoes and clothes in my mind..

Hittade en massa skor så er uppgift är nu att ni ska säga vilket par/ vilka som är snyggast....
Let´s the pictures begin!

1.image1592.image1603.image1614.image162 
5.image163

Så nu är det bara för er att säga vad ni tycker! ; )

Hittade även lite kläder också :
image164image165image166

Nu ska jag hoppa i säng och försöka få tag på älsklingen.
Sov så gott!

1 hel vecka?:O

Sheat! har inte skrivit på en hel vecka:O Gud vad tiden har gått fort!
Har inte hänt så mycket speciellt förutom att det har varit min och min älsklings 2 månaders dag i måndags. Tack för de 2 underbaraste månaderna i mitt liv älskling och jag hoppas att det blir många fler! Har även kommit fram till att vår 3 månaders dag är på alla hjärtans dag, gud va mysigt! ^^
image158



Kom precis hem från filmen förtrollad som jag och mami var och såg på bio. Super bra verkligen!
Både jag och mami kände och riktigt lyckliga när vi gick där ifrån, mycket se värd och man ska verkligen se den om man är sugen på att se en film som är gullig och romantisk och som man blir jätteglad av..: )
Weeiiiho kvällen är räddad! ; )
Det ända som fattas nu är min älskade Adde som jag bara vill mysa och pussa sönder.=(



Innan jag och mami skulle in på bion gick vi och köpte godis, tog en massa gott som jag satt och smaskade på under filmen. På vägen tillbaka till bion hittade jag världens sötaste väska i skyltfönstret på Indiska. Var tvungnen att gå förbi affären igen efter att filmen var slut för att se vad den kostade, tror det var 79.50. Åh, den ska aldelless snart hänga över mina axlar! 80 spänn är ju ingen ting för världens gulligaste väska!? ^^

Aja imorgon ska jag in till stan och kolla efter en skinnjacka så får väll svänga förbi Indiska och shecka in den ; )

Nu ska jag läsa lite no och sen gå och lägga mig tidigt, är jättetrött.
Ha en bra kväll!

Blandat

Hejsan! Har inte kunnat skriva på några dagar för jag har varit helt busy och farit runt som en dåre.
Hoppas att det är bra med alla? Själv så är jag fortfarande lite tjock i halsen och så, funderar på att kanske operera bort mina halsmandlar, någon som har gjort det och kan berätta om det blev bättre?

Ska Iaf försöka gå på träningen ikväll som är på Bosön. Har inte kunnat träna på ungefär 1 ½  månad så min kondis är inte att leka med. Kommer vara helt död och sova som en stock efter två timmars träning. Ska bli riktigt skönt att komma igång igen!



Dagens lilla outfit, inge speciellt men iaf något ;)

image155image156image157

Man ser inte så bra så tog en liten närbild för att visa detaljerna.

Orange klänning - ellos
Svart kofta - MQ
Svarta ribbade tights - Åhléns
Svart skärp - H&M
Ugglehalsband - Åhléns



Måste bara skriva om en sak som jag stör mig riktigt mycket på....tjejer som inte kan klä sig utan att både tuttarna och rumpan ska flashas totalt!
Såg igår en tjej när jag var hos Adde som hade en lång v-ringad t-shirt och nylånstrumpbyxor. Visst det låter helt normalt och funkar aldeless utmärkt, men!
Hennes t-shirt var för kort så man såg halva rumpan, Visst om man har heltäckande tights eller leggings så gör det ingen ting men hon hade som sagt nylonstrumpbyxor så man såg ju verkligen allt! rumpvecken eller vad man ska kalla det och hela fallerullan. Inte nog med det, för att hennes tröja skulle kunna täcka rumpan så var hon tvungnen att dra ned den väldigt långt, vilket resulterade i att hon hade är VÄÄÄÄÄÄLDIG uringning. Man såg hela tuttarna och hela BH:n. Självklart så använder jag också lite kortare klänningar och uringade tröjor MEN visar inte varken hela min rumpa eller hela min BH.  Kom igen nu tjejer, det är inte snyggt att se eran BH ...

Det var det jag hade att säga om det, var tycker ni? Tycker ni att det är snyggt?

Nu ska jag slå in min kära kurres present för att sen åka ut till han på Lidingö och fira hans födelsedag.
Hoppas att ni får en bra dag och kommentera gärna.

Ha det bra!

Vakna förtidigt.

Hejsan! Hoppr as att alla mår bra?
Själv så gick jag upp 1 h för tidigt märkte jag precis innan jag skulle gå, har nämligen sovmorgon till 9.05 om man nu kan kalla det sov morgon men men. Passade på att sega med sminket och så och slog mig ned i soffan och kollar nu på tv. Har ont i huvudet, måste nog ta mig en äckligipren så att det inte blir värre, har migrän som sagt =/

Måste fixa det allra sista nu och sen gå till skolan.
Ha en bra dag allesammans!

nedladdningsprogram?

Någon som vet något bra nerladdningsprogram? :)
Är lite okunnig!;)

Sov så gott!


Skulle inte banga på några veckor till ledighet.

Hallå allihopa! Har varken haft tillgång eller tid till en dator under de senaste dagarna för jag farit runt som bara den. Huddinge, kungsholmen, huddinge, kungsholmen, stan, huddinge, kungsholmen, och så har det fortsatt den närmaste veckan. Har knappt hunnit vara hemma. Aja skolan  börjar snart så då blir det väll mer tid inne på rummet, usch för att plugga =/

Hoppas att ni alla mår bra? Själv så är jag trött och har lite ont i halsen, att det aldrig kan gå över!
Ska till Åland på fotbollsläger i slutet av januari/ början av februari, måste verkligen vara frisk då! Har inte kunnat träna på väldigt länge nu så min kondis är ju inget å leka med alltså =O Skulle behöva dra mig ut och springa så att man börjar jobba upp den igen.

Juste jag och Adde har som nyårslöfte att vi ska komma i form, äta mer nyttigt och så ( igentligen är det han som ska börja äta nyttigt men men ;) ) han har iaf dragit med mig i det hela också =P Så vi får se var det hela leder och om det leder till något resultat..?
Vad har ni för nyårslöfte? =)

Nu ska jag lägga mig i soffan och hålla Adde sällskap medans hockeymatchen pågår, fy fan för hockey det är ju såååå tråkigt, fotboll ska det va! ;)

Ha det så bra!


RSS 2.0