Hey i put my new shoes on and suddenly everything alright


Jag hittade min andra hälft i en skobutik i Paris, alldeles för höga, grym platå och fluff, jag föll som en fura. Kära älsklingar ni är varmt välkomna till min samling. Nu väntas bara snöröjningen så ska dom få göra mig 1,92 cm lång.

Mer om Paris och bilder imorgon, dags att signa ut. Slut.


Did I say Paris?


Skönt att man efter en härlig utgång är hemma i en timme, packar färdigt väskan och drar till Paris i fem dagar. Jag, två kompisar och min zebrarandiga resväska ska göra Paris osäkert från och med om 6h och 5 dagar framåt. Skön tjej, skön kväll, sköna 5 dagar fyllda med bosigheter. Adios amigos!


Vi trodde att det var bättre än vad det egentligen var.


Byxor, t-shirt - Weekday, kavaj - h&m, halsband - Spanien, ringar - Marc Jakobs och Riga.
Lika bra att bryta alla oskrivna regler på en gång, med en mobil/spegelbild. Men en gång är ingen gång och nu får ni i alla fall se vad det är för trasor jag har traskat runt i idag.
Och för att göra det här otroligt fantastiska inlägg mer intressant så har jag fått jobb på Tommy Hilfigers butik på Stureplan, vågen för mig!


call it what you wanna call itDet vart ståt och pomp i min enkla boning igår med gott folk och sen utgång för att fira de 18 gånga åren. Sovit till halv två, käkat snabbnudlar, godis och vofflor och dragit ärslet ett varv runt Kungsholmen. Första lediga dagen på ett bra tag, skön söndag.

Hey y'all


Två detaljer från idag, all black'n silver. Halsband - marknad i Spanien, Skärp - H&M.


Jag trodde det bara var du och jag, bara vi.

¨
Jag är trött, mer än trött och mer sötsugen än någonsin. Övningskört och dylikt och har bestämt att körkortet ska vara mitt innan våren hälsar på. Praktiken går grymt och jag trivs som en häst i hagen. Stylar skyltdockor och fixar och donar, jag har det bra och nog mer än så. Jag ska ta tag i det här och göra det roligare för er, i sinnom tid.

18 barre ba!


Favoriten från Istanbul
Då var det dags för mig att bli gammal jag med, började i natt efter tolv inne på Café Opera och skakade dom lurviga. Däckade några timmar och sen var det dags för öppet hus med släkt och vänner. Fått mig en Canon EOS 500D och en Canon fotoskrivare, så är ett jävligt nöjt bröd. Imorgon blir det att glutta och eventuellt spendera presenkort på smycken jag har spanat på från NK. Äntligen 18 bast och ett år närmre grått hår.


Fan va apigt


Monki, Weekday, nelly.se, Minimarket
Helvettesveckan är äntligen slut och nu är siktet inställt på att praktisera skiten av mig på Tommy Hilfiger 10-16 , fem dagar i veckan, i fem veckor. Hej då plugget, vi ses i januari. Fan så gött!


welcome to the darkside


Kände att lusten för att kortet skulle få bränna lite ökade på vägen in till stan från jobbet. Tog tag i problemet och drog en sväng förbi h&m under tiden jag väntade på fika-sällskap. Såg koftan och det kändes som en uppenbarelse från ovan när den hängde där, precis så som jag hade föreställt mig i huvudet att koftan jag vill ha skulle se ut, sista kvar och bara till mig. Hittade lite annat gött som braxor i nån slags syntet-manchester fast utan ränderna med dragkedjsdetaljer, en halv-party t-shirt och en poncho som jag även ska ha som halsduk. Kalaset skulle gå på 1100kr men efter att jag gett kassörskan en 50kr rabattcheck och jag vette fan hur hon lyckades men jag gick där ifrån med en kasse i handen och hade bara betalat 647 kr. Tackar och bockar h&m och bruttan i kassan för att jag fick skutta ut ur butiken på rosa moln och fortsatte slöseriet på en kappa från weekday. Fick byxor, kofta, t-shirt, poncho och kappa för vad kappan från Weekday skulle ha kostat innan rean, alltså drygt 1200kr för allt.  
Självklart var allt svart, jag som trodde jag hade kastat iväg dom fixidéerna. Icke sa nicke men jag är förjefla nöjd ändå.

Here we are


IG i uppdateringsbetyg men vafan gör det. Det är alltid mycket men nu är det extraallt-förmycket och mitt mode för veckan är blåa jobbarbrallor så att man matchar de andra gubbarna i verkstaden. Höstlovet går åt till jobb mellan 07-16, träna och sen somna alldeles för sent så att man är som ett vrak nästa morgon när hamsterhjulet sätts igång igen. Efter helvettesveckan väntar praktik hos Tommy Hilfiger på Biblioteksgatan från v.45 och fem veckor frammåt, känns näjz. Ännu mer näjz att jag kan reta Mark dag in och dag ut.

RSS 2.0