Just give me a kiss.



I bought this lipstick yeasterday and I love it!

Svart+vitt+jeans.


Michel Klein, Gina tricot, Levis, Ellos, Lindex.

Lite fejk och lite dragkedjor.


Den är äntligen min och jag är glad, mycket dragkedjor och fejkskinn det är så det ska va. 

Har varit med kära pokjkvännen hela helgen och myst en massa, kollat tv och myst ännu mer. Vi skulle ha åkt skridskor igår eller idag men tack vare vädret så gick det ej men skridskorna fick vara kvar hos älsklingen så jag är redo tills nästa helg då jag ska visa upp min riktigt snygga Bambi-på-hal-is åkstil. 

Jag är redo för vår och sommar.



Topshop, Forever21, Levis, Converse.

Shoppohollic? Nej inte alls...


Åkte in till stan efter skolan med några kära vänner och kikade som vanligt kunde jag inte hålla i plånboken så några små saker fick följa med, rea är allt bra!  Fick även med mig 3 par trosor för en väldigt liten slant från NK som jag nu har kommit fram till är världens skönaste.
Var riktigt flitig imorse när jag steg upp och cyklade på vår träningscykel i 10 min innan jag åt frukost, det är inte mycket men jag är på god väg.

Lite klorblekt lite rock.

Hann sy en hel del på kjolen som är skolarbetet just nu så på tisdag ska dem förmodligen vara klar. Var på gymmet och körde så att svetten sprutade vilket kändes superhärligt, snart ska det köpas gymkort så sommar 09 då jävlar.
 Kära Tilde kommer snart, det blir att laga någon kinamat plus övernattning för att ladda upp tills imorgon då det blir solning och gympa för hela slanten.

Kjol från Gina tricot, kofta från Lindex, tee från JC, strumpisar och armband från Ur & penn.


Minimarket


Håller på med ett projektarbete om Minimarket, sitter just nu och klipper ut bilder till min grupps supersnygga kollage.
Ska till Lindex och lämna lite papper och kolla lite på stan sedan blir det en väldigt försenad 15års present av min mammas faster ( jag är 16 och fyllde i nov ) så vi ska och kolla på teater, mysigt mysigt.

Jag gjorde upp en eld för dig, och nu brinner hela skogen.

Mönsterkonstruktion heladagen och sen blir det att leta praktikplats, fan också att det blev som det blev.

update: Wieho, fick praktikplats på Lindex, kanske inte den roligaste affären men det blir nog bra!

Tee från hm, kjol från MQ, strumpbyxor, halsband Åhléns.

bloggkoll

Ni har väll inte glömt att lägga till mig på bloggkoll kära läsare? 

*KLICKKLICK*

Hey mr. how do you do?

I brist på annat fick det komma upp lite bilder. Har strosat runt på söder och kollat lite i affärer med en kär vän, himlans mysigt men den kurrande magen tog mig hem. Ville verkligen fika men ska inte göra det eller äta något annat som godis eller chips i en månad, imorgon har det gått en vecka. Heja heja på mig, jag ska klara av det här.



I need to sleep

Har passat på att umgås med mor och far. Var och åt på Hardrock café, kollade en del på stan sedan bänkade vi oss ner i två timmar och 45 min och såg på Australia på Sergel. Hade en riktigt härlig glad-känsla i hela kroppen när vi fortsatte hemmåt, superbra var den så helt klart sevärd!

Enkelt, mysigt och härligt.
Tjocktröja från Carlings, tee från MQ, halsband från Åhléns, jeans från CM, ring från hm.



Let's sew!

Idag har jag köpt en symaskin för en del av stipendiet jag fick.

Sen så köpte jag en supersnygg låda.

Som jag har lagt alla sytillbehör i som köptes idag, endast det viktigaste men det kommer att fyllas på så småning om.

Movie star

Ska till skolan snart. En från ettan och en från tvåan ska vara med när de ställer lite frågor och då blev jag utvald så nu jävlar ska det snackas. Ska hem till älskligen sen och bara ligga och mysa med han hela kvällen. Fick rosor och massage här om dan när han kom till mig, jag var långt uppe över alla rosa moln.

Vit tee från MQ, kavaj från Bik bok, halsband från Indiska, jeans från CM, Skor från Din sko.


Jävla kontorsnisse

Fick med mig den här hem förra helgen och jag är superglad. 298kr, som hittat!

Flanellmannen.

Ska till Stuk i Brunogallerian och lämna in lite papper om att jag ska praoa där mellan v.6-13 sen dras det vidare in till stan och ska möta en kär vän och kolla in rean. Känner dock att plånboken redan börjar att sina så det är nu alla kära presentkort kommer till användning.

Skjorta från Dressman, långt linne från Gina tricot, velourtights från Gina tricot, halsband från hm her, armband från Ur & Penn.

It's cold arround me.

Tog mig ut i det fina och kalla vädret idag och fotade lite på landet. Händerna kändes som två stora och frusna klumpar men det var det värt för kul hade jag. Nu ska jag klippa och klistra ihop en framsida till min almenacka sen ska naglarna bli röda.


Some left overs from yesterday

Kvällen igår spenderades på landet med min kära vän nellie, film, choklad, cola och julkorv. Var underbart väder idag och riktigt kallt så klädde på mig så att jag var redo för storm och tog mig ut och fotade lite men bilder kommer upp senare. Har ni haft en bra dag?

T-shirt från Monki, kavaj från Bik Bok, Velourtights från Gina tricot, mössa från Weekday, halsband från hm herr, armband från Ur & penn.

2009

Har varit med älsklingen sen jag kom hem från Åre och bara myst och haft det underbart. Nyårsafton firades med älsklingen och hans vänner och sen mötte vi upp hans syster och två kusiner, kvällen var helt underbar och jag hade skitkul. Inga bilder tyvär då kameran fick åka med mor och far istället.

RSS 2.0