Black'n white


Äntligen kommit hem från landet som aldrig sover, och då menar jag verkligen aldrig sover. Om det inte var bilar som tutade sig fram så var det böneutrop ur alla moskéer. Första resan jag har varit på när hela lilla familjen har velat åka hem till lugnet. 1.80 m lång och blond, undra hur många kameler de hade i baktanke att ge när de frågade pappa hur många han ville ha för mig, "she don't need any camels".

just a smalltown girl


Drog till Monki för att lämna tillbaka en likadan kofta som på bilden. Kommer dit, och tro fan att den hänger i rea-hörnet. Lämnade tillbaka den och så köpte jag en med 75% rabatt. När den gick på 88 riksdaler istället för 350 så kunde jag inte lämna den i sticket. Sneaky men fan så bra det kändes!
Om 17 h sitter jag på planet mot Istanbul, fan va gött!


And off i go


Bild från Paris förra november och samma månad den 21:a så är jag där igen och skakar rumpa, shoppar och äter baugetter i fem dagar med de två ballaste av de ballaste. Men först tar jag en sväng till Istanbul på torsdag och bosätter ärslet där i fem dagar. Glida runt på marknader och gå på turikisk hamam. Packar min zebrarandiga resväska och sen drar jag. Känns rätt så bra.

How do you sleep while the rest of us cry?


Släpat runt ärlset i dom här idag, blev mina igår för 200:- från weekday och känns som pyjamasbyxor. Nöjd brud.


Monki och Weekday


Råkade återställa designen på bloggen. Nu håller det på krånglar och som ni ser så är menyn på semester nere i vänstra hörnet, skönt!

RSS 2.0