//medenkasseihandenmårjagbra//


Jag är den som kikar på saker, tycker dom är fasligt snygga men sen hänger tillbaka dom för att det är något som jag inte riktigt skulle kunna springa runt i var dag. Idag var en dag då det beteéndet skulle få slänga sig i väggen. 149:- fattigare och ett förjäkla tjusigt halsband rikare. h&m är rysligt gött. Fick med mig lite småblommigt, en schysst sjal och annat skrot som ska få hänga med en vecka i Spanien.
Adíos amígos. Ses om en vecka!

//likeawarmsummerbreeze//


Tar flyget till Spanien på onsdag. Packar, bränner mig och är med härligt folk de sista dagarna innan man drar och knappt kommer vara hemma förs än i augusti. Det känns bra. Riktigt bra. Nästan grymt.


//ontheradio//


 pic/Neverdenim.com
Linnet ser mer än intressant ut och skulle göra sig utmärkt på min klädstång. Hänger på landet, är cool och har det bra. Dansat runt stången, ätit för mycket mat och massa sysslingmys. Jag har det nog mer än bra.
Imorgon ska det köpas nån ful resväska som ska fyllas med härliga saker från spanien. På onsdag går planet och jag och Malin tar över hennes lägenhet i en vecka, wop wooop!


//smilelikeyoumeanit//


Matat klädlejonet med lite mer av de mönstrade varianterna, ett steg i rätt riktning. Undra när färger börjar dyka upp.


//hetookmyhandoneday//


nelly.se 349:-
Oj så sugen man kan va och priset är inte fy skam heller, klick eller inte klick?

Drog en vända på stan med morris efter jobbet och avlutade kvällen fint på Vapiano. Rullade hela vägen hem efter för mycket av nådigt god mat. Läggdags, imorgon ska det jobbas igen. 06.00 är en fin tid.


//pleasedon'tmakemegotonewyork//


Ännu en gång bjuder jag på en kass bild, men det är ju tanken som räknas. Ny skjorta som kan genomskådas illa kvickt. 249:- GT, oväntat nog.


//whatjawantfromme//


Gammalt skit men det bjuder jag på. Jobba ,jobba, träna ,träna och sen komma hem och inte ha nå plugg. Jag trivs.

//call it what you wanna call it//


Med en kamera som krånglar fick mobilen bli en tillfällig stand-in tills problemet är löst, att man orkar dra ärslet till affären och köpa batterier. Nytt halsband, h&m 99:-


//show off//


topshop, monki, modekungen.se, daisy knights.

Skolavslutning som gäller imorgon och grillning i Rålis med grymt folk. Fokuserar blicken mot drygt två månader med bra stunder och sjuka upplevelser. 3 vändor utomlands, emmaboda och gotland. Greyt!


//Clogs//


Ja tack! 598:- have2have.se


//shoes//


Stort behov av några enkla sandaler, några klick och nu är dom påväg mot min brevlåda. 350:- landar de väl på, Topshop.


RSS 2.0