I'm Busy Dudes.

Många bollar i luften och det blir inte många timmar över till saker som man egentligen borde hinna med för sin egen skull.  

Sånt där som är bra. HÄR.


VOGUE

Hantverksvecka i skolan. Tovning, broderi och tryck är det vi jobbar med och ska pimpa/ göra ett plagg/accessoar med ordet surealism som inspiration. Bröst och skägg är några av de ting som ska få hänga med på min tröja i framtiden.
Utsällning på en av gatorna i Paris med några av Vouges framsidor under årens gång.


17 BAST, BAAA!


The birthday has arrive. Nu börjar man bli gammal och gaggig, 17 år fyllda, ett år kvar till krogen.

Paint.

Det här är det en del av min lediga tid går åt just nu. Ska rita ett upprepande mönster, tex en tapet som ska vara inpirerad av minst tre verk från renässansen. Kan ju vara trevligt att ha händer, nästa steg är att klura ut hur dem ska se ut. Kultur och stilhistoria.


Booooobs

Uppdatering i garderoben. T-shirt - Weekday 180:-, Byxor - Weekday 500:-, Skjorta - Zara 299:-.

Nice things on my shoulders.

Paris är känt för sina tyger så sista dagen spenderades i kvarteret där rullarna stod uppradade längs med gatorna. Fick med mig bla. olivgrönt och svart velourtyg för 3,45 euro/m och sen dessa fantastiska skapelser hem. Tänkte att dem skulle få hänga med på någon tröja eller två och vila på mina axlar medans jag lever livet sitter de där och ser snygga ut.
 

Black is a colour.


Lindex, chicy.se, A Wang, Ellos och Gianomarco Lorenzi.

Jobbat hela helgen och jag är död. Imorgon är det skola som gäller och jag kommer få jobba snoppen av mig på hantverken. Köpa tyg till byxor som ska sys in school och försöka plugga är vad som ska göras imorgon. 

Let put some rings on.Paris, Riga, Paris, Paris (H&M).

Nu är rummet tapetserat och jag slipper spendera nätterna i samma rum som ett högljudt kylskåp. Inte nog med att det blev satans snyggt så har jag även lärt mig att tapetsera på kuppen. Imorgon är det jobb 9-16 och sen ska födelsedagen firas i förskott av släkten, tyvär äger den inte rum på riktigt förs än 14:e.

Bullet proof


Har konstaterat att Chicy har en massa gobitar, kläderna gillas starkt.

En brud med jävligt snygg frisyr som får mig att stegvis bli friskare. PUSH


Galapremiär för Tingeling

Tingelings andra film hade galapremiär i söndags och äntligen var all stress och slit värt det för fan så söta dem var. Min klass fick i uppgift att sy kläder med inspiration från de olika älvorna. Barnen skulle ha på sig de olika klänningarna när de dansade innan det var dags att visa filmen. Kläderna ligger nu på auktion på blocket och pengarna går till Rädda barnen. Satan va stolt jag är. 


Hanna (Vinka) med kläderna som min grupp sytt.

Good bye my almost lover


Topshop, H&M och net-a-porter.

Känns som att små hamstrar sitter och knackar innanför pannbenet, näsan har bestämt sig för att likna niagrafallet och lungorna håller på att hostas ut. Idag blev en sån dag då det tas ledigt från skolan och jag försöker att bli frisk, ser ut som att det blir en sån dag imorgon med.

RSS 2.0