Get rich or die trying.


Suttit och drömt mig bort, dregglat lite, blivit lite depp och önskat att jag hade tio gånger bättre lön. net-a-porter är guld.

shoemania


pic. love

Dom är så sjukt tjusiga så jag känner hur dregglet snart kommer rinna längs hakan om jag fortsätter att kolla på dom. 15 cm klack, skulle betyda att jag skulle bli hela 195 cm lång, pampigt.

Hemsedal

Är inne en vända för att fylla magen så jag kan rulla ner för backarna. Har det grymt bra och det är sjukt fint. Är farligt trött, but that's how I like it. Ha det bra gött folk!

Live från Hemsedal

Sitter i stugan och har det jävligt bra. Huset är helt nybyggt och vi har utsikt över hela "byn". Imorgon tas det första åket i backen och än så länge så verkar det som att 11,5 h i bil till slut kommer att löna sig.

Lite bilder från Helena Qvists visning.

Hemsedal.

Drar till Norge en vecka. Slicka snö, åka bräda, skidor och glo grabbar. Men mest slicka snö. Lika bra att börja massera ärslet så man är redo för 12 h bilresa imorgon. 07.00 går bilen och jag drar och lever livet ett tag utan tillgång till internet. Ha det bra gött folk!

Sånna där tjusiga pjäser som man mer än gärna skulle traska runt i.

Grey

Precis bakat världens godaste morotsmuffins och nu är det dags för bio. Shutter Island med lite kära vänner.
Sista dagen på praktiken imorgon, jag är säd.

Paris

Jag vill till Paris igen, helst NU! Shoppa, dricka kaffe och ha det bra.
bulletproof.


Topshop, Nastygal.com, Weekday, Monki, Gina Tricot, Vagabond.

smoke

Jobbat, drog iväg och hann köra 8 åk i Väsjöbacken och nu är det dags att dra igen och leva livet. Ha en bra kväll!


nagellack

Andra dagen som jag ligger hemma och är sjuk. 3:e gången sen året började, ändå bra jobbat! Som doktorn sa " Det är kanske såhär livet är".  Dr.S...lick my but!
Lite nytt nagellack fick pigga upp mig.

skiing

Gårdagen i Kungsberget var grym och jag har världens skönaste rektor, inte många 40+ som kör bräda i kostym och slips. Den ni! Varierade med att glida i backen och känna att " det här är livet " till att helt okontrollerat åka som en 5åring i skogen och hoppa i alla smågupp brevid backarna.Paris.


ELLE

Dricka te ur en ny tekopp och försöka få så mycket inspiration som jag bara kan få ur ELLE. Ida är här och vi ska fortsätta med inspirations kollagen. Imorgon är det Kungsberget som gäller.


Hey you, put some jeans on ya

Hittade en schyst sak idag. Vi tänkte hänga en del under våren och sommaren. 45 kr, Myrorna.Happy valentine's daySka fira alla hjärtans dag med ett skidjacksköp, träna och kanske till kvällen slår till på en bio. Ha en förjävla bra dag!

Monki

Monki fortsätter att leverera. Våren får gärna komma och ta mig med storm, typ NU. Och sen att dom här plaggen hänger med i farten och gärna gratis skulle jag inte tacka nej till heller.


All over town

Fikamys hos Amanda med muffins från Muffin bakery. Har hittat guds gåva till mänskligheten. Som en trippel, multi, otrolig, munorgasm. Brownie / cheesecake.
Inspirationsjackt

Dags att ge sig ut på stan med Ida och leta inspiration för fulla muggar. Imorgon är det skissdag för Nikolaj d'etoiles SS/2010 kollektion. Fy fan va jag trivs!


Bilder: Paris


One latte 2 go


Perfekt färg till våren och det är väl ganska ofta man känner för att ta en "latte 2 go" så varför inte ge naglarna lite av det goda också.


Black

Fick med mig ett svart, snedskuret tält med lite vågor på ena sidan hem efter ett besök på Muffinbakery. 249 pickor, från H&M.

More Odeur


Fler backstage bilder från Odeurs visning.
Bilder; mandi

transparant

Stor, transparant, svart, lite längre, den har allt. 250 kr på Weekday.

Pippi

Har en sån jävel skrikandes ute i vardagsrummet och kände att ironin var så pass grymt bra att tröjan var tvungen att följa med hem. Försökte få till en bild på oss tillsammans men den gamle jäkeln sprang ifrån mig. 21 bast, det är fanimej äldre än mig. 299:- hos Carlings.Dustland fairytale.


Monki, H&M, GT och net-a-porter.
Med det här kollaget säger jag klart slut för idag. En ny tee fick följa med hem och bosätta sig på min klädstång efter dagens praktik, jag är nöjd.

Odeur

Hamna på killsidan under påklädningen för Odeurs visning. Nålat in byxor och dragit av deras tröjor, helt okej. Lyckas sen hamna med Malin på Helena Qvist visning och satt och drack vin bland modeeliten. Kom även 3:a i designtävligen vi hade i skolan idag. Livet rullar på bra nu.
Backstagebilder från Odeurvisningen.
Pics; mandi

Filmer från modeveckan HÄR

Påklädare


Imorgon drar jag från praktiken redan vid ett för att ta mig till Kungsträdgården och agera påklädare under Odeurs visning på modeveckan. Tack och bock för det, klart som fan jag är nöjd!


RSS 2.0