In love


Äntligen! Din sko 499:-
Nu bär det av till märsta och imorgon är siktet inställt mot Riga med bästis och familjen. Vi hörs på lördag!

Countryhouse


Kvällen slutade med strålade sol och middag på berget med kära släkten, jag är nöjd och trött.

Kopia.


Ska man slå till?

.

show_cravings_ad(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)

Liten uppdatering av garderoben.Tunika - Tjalla malla, grovstickad kofta - Monki, Biege trikåsjal - Lindex.
Blev en lite shoppingrunda igår i Sickla där jag bla. hälsade på en kompis som jobbar i klädbutiken the Casbah. 489kr för ett kalas som egentligen skulle ha gått på 1128kr, man tackar och bockar! Kvällen avslutades med bio tillsammans med mor och far. Såg på The proposal som var en sån film som man blir glad av och kommer ut med ett leénde på läpparna från biosalogen och bara vill se om och om igen.

"Skogens guld"

Har varit en riktigt latdag på landet och mina ben har inte gjort många knop. Satt på altanen och drack smultrondryck ett tag när solen var här för en kort visit annars har det inte hänt mycket mer. Igår där emot var jag ute på skogspromenad med min mor, syssling och gammalfaster och kom hem med bla. det så kallade "skogens guld" och en massa smultron.


Tro, hopp och kärlek.

Sådär mina vänner nu är kamerasladden hämtad så förhoppningsvis kommer några inlägg poppa upp lite då och då. Var på Vaxholm och åt glass och tittade i lite affärer med mor och far för några dagar sen och plockade ihop mig ett litet halsband. 146:- för två berlocker med budskapen lycklig och tro, hopp och kärlek, en sten och en liten rysk docka plus kedjan, I like.


Love at first sight


Din sko 499:-

Ute och far.

Är hemma på en kort visit innan jag ska fara iväg igen och äta middag på stan med Matilda och sen är riktet satt mot märsta för fest med kära vänner. Igår hanns det med att både bada, gå på skogspromenad med syssling och gammelfaster, baka bullar och medans degen jäste gå ut och gå igen.

Far far away.

Kamerasladden är kvarglömd hemma medans jag är ute på landet och ingen nytta gör den där. Ska försöka hämta den någon dag snart om jag har vägarna förbi den lilla lägenheten. När den har fått komma till sin rätta plats kommer det ev. bjudas på lite bilder från gotland, shopping och annat kul. Puss på er så länge!

Long time no see

Befinner mig just nu på Gotland men kommer hem på torsdag, förhoppningsvis med en massa inspiration och bilder!

RSS 2.0